Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben geldiiii :79:

amma geç gelebildim ama he saate bakın hele

kimseler kalmamış,2 oyun oyniim oyun kulübünde bari..
gelen olursa çağırın beni

ben gittim canlar,anahtar paspasın altında her zamanki gibi

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xeyfof]http://www.dailymotion.com/video/xeyfof_melyhat-gulses-soyle-naz-my-bu-kay_music[/video]

Söyle naz mı bu kaş çatış
Benden uzaklara kaçış
Sensiz hayatım olur kış

Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen

Dargınlığı sen çıkardın
Dilimden hiç düşmez adın
Beni üzmek mi maksadın

Sana fedadır canım bak
Kaçma benden bucak bucak
Pişman olursun çabucak

Son düzenleme:

canım nekadar güzel anlatmışsın okurken inan gözlerim doldu inş canım değerin katlanır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bizlerede dua et canım benimde 1hafta kaldı bende hayırlısıyla sevineyim inş....

Canımm çok duygulandım valla bu yazdıklarını okuyunca gözyaşlarımı tutamadım. Ne kadar güzel duygular bunlar. Ben yaşayabilecek miyim bilmiyorum. Herşey çok karışık geliyor bana ama şu aşamada zamana bırakmaktan başka çarem yok. Biliyorum ki stres en kötü faktör. Herşey olacağına varıyor yinee üzülmekle kendimize kötülü yapıyor, zamanı geciktiriyoruz. İnanıyorum ki senin gibi herkes burada bir bir hamilelik haberlerini yazacak. Değerinde katlanacak canım merak etme sen dinlen, kendine dikkat et. O kadar kıymetli bir bebek ki aman yorma kendini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Dün moralim biraz bozuktu. Annem dün izinliydi. Daha önce işyerinde birlikte çalıştığı biriyle Eminönüne gitmişler kızı hamile heralde ona alışveriş için gitti annemi de almış yanına.Hamile olan kızda bir süre annemin çalıştığı yerde çalıştı bizde orda tanışmıştık bende muhasebe bölmünde çalışıyordum benim yanıma gelmişti yardımcı olarak. Sonra çok sıkı dost olmuştuk 2.5 sene boyunca ama iyi bir darbe vurmuştu bana ayrıntıya girmicem uzun hikaye. Ama tabii annesiyle annem ara sıra görüşüyorlar. Neden gittiniz dedim ama annem birşey demedi. Bebek eşyaları almaya gittik diyemedi tabii.. Ama ben anladım. 6 aylık hamileymiş zaten geçen hafta annem demişti. Hayırlısı olsun tabii. Ama içim acıyor işte annem bana alışverişe gitseydi ne olurdu diyorumm

Günaydıııınnnnnnnnn güzeller güzeli anne adayları

Kıyamam sana benÜzme kendini olacak inşallah güzel şeyler düşün

Kıyamam sana benÜzme kendini olacak inşallah güzel şeyler düşün

Öyle yapmaya çalışıyorum ama hep birşeyler gözümün içine sokuluyor sanki. Belki de özellikle annemle gitmesini istedi annesinin. Aklıma neler geliyor. Uzun zamandır görüşmüyorlardı şimdi almış annemi bebek eşyaları almaya götürmüş. Annem birşey demedi ama öyledir diye tahmin ediyorum havuzlu handa felan uygun şeyler varmış yaa.. Bu akşam konuşuruz annemle söylerse söyler. Annemde çok istiyor artık torun sahibi olmayı. Neyse ki okul felan bahanem vardı. Ama bu vakitten sonra herkes soracak, soruyor. Okul bitti bebek zamanı artık, bebek yok mu.. Sanki hemen oluyor daa..

canımm gözlerim doldu okuyunca ağlamamak için zor tuttum kendimi....Rabbim bir an önce değerlerinin yükselmesini ve bebeğine kavuşmak için gün saymanı sonra da sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş...sağlıklı,hayırlı evlat olsun inşallah....

kızlar bugün 6. gün ve dün de lekelenme geldi sinir oldum ya ilk defa böylesine uzuyor.reglden önce 2 gün lekelendim sonra da 2 gün lekelendim gene...bugün gelmez inşallah da başlarız artık halvete sinir oldum valla böyle uzamasına

günaydın kızlar,
nasılsınız dün giremedim maşallah hamiş haberleri var hamişlerimize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder güzel Allah'ım.
önceki gün lekelenmem gelmişti benim doktorumu aradım hemen gel deidi dün gittim sol tarafındaki yumurta çok güzel gelişmiş dedi ve prengnly çatlatma iğnesi verdi zor buldum çok şükür cumaya kullanıcam ve estroferm verdi rahim biraz ince çok önemli deil ama dedi yinede verdi hapı 5 gün kullanıcam sonra progestana başlıycam Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

günaydın bacılarrrrrr
canım çıktı yaa çekyatta yatmaktan heee uyuyamadım 4:30 da uyandım 5:30 da uyandım 6:30 da uyandım en sonunda kalktım heee
ne küfür ediyorum varya ne küfür ediyorum.akşam eve geç gittim 11 de bi girdim ki eve benimki namaz kılıyo normalde kılan biri değil sabah namazınada kalktı sanırsam 5 vakit başladı ayde vatana millete hayırlı olsun bakalım

Günaydın canımm.. Nasılsın..

iyiyim canım ama sol kasığım fena ağrıyor gene...bugün de mi yapsam testi ama 6. gün

Günaydıııınnnnnnnnn güzeller güzeli anne adayları

günaydın canımmmmmmmmmmmmm

kıyamam canımmm üzülme inşallah kavuşacağız bebişlerimize

Kulaklarını tıka dinleme insanları rahat ol

kızlar dün kocişle kavga ettik malum gelecek hafta bizim için önemli doktorum öyle dedi o yüzden evde olalım diyorum o ise memlekete gitmek istiyor orda nasıl yapcez halvet anlamıyor bu kociş beni neyse yine alttan aldım sabah öptüm uyandırdım birkaç gün erteleyebiliriz dedi oy oy ne zor yaf sanki sadece kendim için istiyorum

sen niye çekyatta yatıyorsun yahuuu.. Madem öyle kendisi yatsın çekyatta. Bir bayan hiç koltukta yatırılır mı.Sen geç yat yatağına, o gitsin yatsın çekyatta alla alla. Aslında ne güzeli hiç yatak ayırmamak ama olmuyor işte. Valla bizde birşey olduğunda koltukta kendisi yatar. Hadi imana gelmiş demekki hayırlı olsunn.. Senin gönlünü kırmasın öncee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…