Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlarrr....geçmişi okuyodun anca gelebildim...nasılsınız bakalımmm...

merhaba canım
arkadaşlar yine tıp oynuyorlar sanırsam
kızlar konuşmaya niyetiniz yok galiba ara ara coşuyosunuz sona birden tıp :82::82::82::82::82::82:

selamlarr ben evime geldim de doğal olarak ev kaçıyo ben kovalıyorum elimde bez böyle uyuz uyuzda belim kasıklarım ağrıyo geliyo benim allar pullar sanırım

merhaba kızlar.bende de gelen giden yok ama kırmızılar gelcek biliyorum biraz belim ağrıyor ama kocamla 1 hafta ayrı kalınca 3 gün üst üste halvet oldu bu bel ağrısı ondan bence.bugünde yazlığa gidiyoruz kesin orda gelir kırmızılar.bugün gitmeden önce test yapsam mı ama 1 hafta önce erken gebelik testi yapmıştım bi şey yoktu .gece isoldenin yazdıklarını okudum gözlerim doldu dua ettim onun için değeri fırlasın cuma günü diye

ne zamandı bat hilal ben de aynı durumdayım 5 gün kaldı bat a yapsam mı test diye düşünüyorum isoldeyle aynı zamanda yımırtladık biz

cnm ben en son 6 haziranda oldum regl ama benim 32-35 günde bir olabiliyor o yüzden benimde biraz daha var ama tam tarih bilemiyorum.bide ben kocamdan ayrıyken sol kasıkta ağrı beyaz akıntı fln oldu kesin o zmn yumurtladım ve kaçırdım bence

nilla bende senin gibiyim benimde 7günüm kaldı bende düşünüyom testti yapmak ama cıkmaz daha belki diyede düşünüyom

nilla bende senin gibiyim benimde 7günüm kaldı bende düşünüyom testti yapmak ama cıkmaz daha belki diyede düşünüyom

Akşam eşim gaza getirdi yap yap diye sonra yapma boşver üzülürsün yoksa bide dedi.Bugünde öyle hafif bi ağrı var sol kasıkta,zaten yumurtlarkende sol kasığım ağrımıştı öldürmüştü beni.Evde test var ama geçen ay boyumun ölçüsünü aldıydım bi korkuyorum yapmaya.

sol kasık ağrısı bende de vardı
ben de havamı aldım
yapmayın bence test falan

bu ay ilk kez geçince test yaptım
ama sonraki aylarda artık baya geçerse yapıcam testi
havamı almayım bikez daha

ewt benimde testtim var ama korkuyorum erken olduğu için cıkmaz diye allahım inş hayırlısıyla bebiş vardır hepimizinde bende kendimce belirti arıyorum gögüslerimdeki damarlar epeyi bir belirginleşti ama acaba diyom önceden de varmıydı öyle belki ben fark etmemişimdir sende var mı öyle canım ....

selm kıslarnasılsınız yeni haberler varmı gününüz gelmeden test yapmayın bekleyin çıkmayabiliyor boşuna üzülüyorsunuz o üzüntü hormonları etkiler varsada olumsuz etki yapar allah büyüktür

görüşürüz canımm üzme kendini hadi uyu dinlen biraz..ben de oyun yüklüyorum oynayım diye :))) çıkacağım ben de bu arada bugün 6. gün ama emin olmak adına başlayım diyorum teste

uyumadım yaa. Ben balkonu kapattırcam ölçü almışlardı aslında yine gelip aldırlar aradılar gelcez diye o yüzden yatmadım. Kahvaltı ettim şimdi yemek yapcam otururum sonra rahat rahat . sen yap canım madem erken oluyor reglin ne olur ne olmaz yanii.. Gerçi çıkmaz daha 12. ya da 14. gün yumurtlama oluyorsa 10-12. günler çıkar. Ama sen yap boşver...

aynen bende akşam aynanın karşısına geçtim iyice bi inceledimvar damarlar bende de ama önceden varmıydı bilmiyorum

kızlar ben kaçıyorum sitede yandaki reklamlar varya orda gördüm bir bikini markasında gençturkcellilerre indirim varmış bizim sahilde de var gidip bi bakayım hem kafam dağılır

selam cicişler nasılsınız bakimmm kocamı yolladım kütahyaya yok bugün yarın gelcekkk eee keyifler nasıll

selammm herkese.ya kızlar sistit oldumm sanırım yaa.şimdi başladı tuvaletimi yapıyorum gene var gibi bide yanma var.aman ya nerden çıktı bu şimdi gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…