Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

keşke bizlerde onlar kadar rahat olabilsek ama biz suçlu kendimizmiş gibi mi görüp vicdan yapıyoruz bukadar takıp uğraşıyoruz acaba ...

Kulaklarını tıka dinleme insanları rahat ol

öyle yapmaya çalışıyorum. Bir de burada doğru düzgün arkadaşım yok. Bir kişi var onunla pek anlaşamıyorum. Bir tane daha var o da tatilde. Çok sıkılıyorum hep evdeyim. Bugün akşam belki çıkırım eşimle dolaşmaya ya da yarın. Nasıl olsa öbür gün haftasonu olur. Haftaya da istanbula gitcem orada görüşücem arkadaşımla izin haftasındaymış neyse ki. Annemle de görüşcem iyi gelir bana..

Heh öyle işte canım kafanı dağıtacak bi şeyler bul

keşke bizlerde onlar kadar rahat olabilsek ama biz suçlu kendimizmiş gibi mi görüp vicdan yapıyoruz bukadar takıp uğraşıyoruz acaba ...

ayneeen öyle canım.. Hep onlar haklı, ne söyleseler doğru, ne yapsalar yerinde hareketler oluyor ama öyle değil işte. Bir de o kadar kavga olıyor mesela üzülüyorum, ağlıyorum bir iki gün konuşmuyoruz sonra geliyor konuşalım diyor ben mantıklıbir şekilde konuşuyorum, anlatıyorum ee haklısın tamam diyor. Be adam baştan o kadar yaygara çıkmadan önce adamakıllı bir dinle de onları yaşamayalım dimi ama yok illa birkaç gü yıpratcaklar, strese sokacaklar sonra yola gelecekler olan bize oluyor ama ömrümüzden kaç gün gidiyor acaba o günlerde haberleri yok takmıyorlar kii..

Son düzenleme:
Bu arada benim bi arkadaşımın 10 yıl çocuğu olmadı kirada oturuyolardı evleri satışa çıkınca bari bizde bi ev alalım krediyle dediler..Kredi telaşıydı ev aramaydı tadilattı taşınmaydı derken kafasını o kadar başka şeylerle meşgul etti ki hamile kaldı..Hamile kaldığınıda yeni taşındığı evde öğrendi diyo ki bu ev bana uğurlu geldi aslında değil asıl neden kafasının hep başka işlerle meşgul olması

o yatak ayırmaz o yüzden o yatıyo yatak odasında ben kabuledemiyorum midem kaldırmıyo o kadar şeyden sona gidip yatmak çünkü gece ister istemez alışkanlıktanmı artık sabah sarılınmış ara ara öpülüyo buluyom kendimi tecrübe edilmiştir yani o yüzden yatmak istemiyorum bende senin gibi düşünüyom hayatım önce bana eziyet etme ana baba saygısıyla cennet garantilenmez sadece insanın eşine de görevleri vardır merhameti olmalıdır.sen önce gönül kırmamayı becer sona 24 saat ibadetini et ama böle ne anlamı var günahmı çıkartıyo acaba diyorum

kızlaar özür dilerim sohbetinizi bölüyorum ama benim sol kasığım çok ağrıyo ya

luckycim kasık ağrısını çok takma bende hep oluyo sona üzülme diye söylüyorum hayatımcım.inşallah beklediğimiz ağrı olsun tabi oysa ne mutlu sana ama daha var dimi
cicm listeye baktım da bat 28 temmuzmuş senin çok varrrr daha ama yımırtlama bile gelmemiş olması lazım dimi yanlışmıyım bi anlatsana

Son düzenleme:
luckycim kasık ağrısını çok takma bende hep oluyo sona üzülme diye söylüyorum hayatımcım.inşallah beklediğimiz ağrı olsun tabi oysa ne mutlu sana ama daha var dimi

canım demin yazdım görmemişsin sanırım beklediğim ağrı olmasına imkan yok ben daha yeni regl oldum ve hala lekelenme geliyor...halvete başlayamadık bile.

kızlaar özür dilerim sohbetinizi bölüyorum ama benim sol kasığım çok ağrıyo ya

canım çok sorun ediyorsan dr bir idrar testi yaptırabilirsin enfeksiyon felan varsa hemen 5 günlük bir antibiyotik tedavisi ile yoluna giriyor basit şeyler. Farkında olmadan üşütmüşte olabilirsin bana da oluyor öyle ara ara..

azıcık iltihap var dedi geçen ay doktor fitil kullandım ama bakalım canım neyse bu ay da dursun da birdahaki ay gideceğim bebiş olmazsa

Anlıyorum canım. Benimki de önce aynı yatakta yatar ama ben arkamı dönerim. Yok bana dön der, yok şaklabanlık yapar ama ben yüz vermem pes eder gider odaya yatar koltuğu açıp. Ben tabii sabaha kadar uyuyamam ama o ayrı.. Tabiiki de önce sana saygı göstersin, eşine merhamet göstersin, anne-baba ve eş ayrımını yapmayı bilsin. Seni üzdükten sonra, boşuna gönlünü kırdıktan sonra namazın ne hayrı var. Madem namaz klıyor insafa da gelsin. Sen birşey istemiyorsun ki yerim ayrı olsun, değer verdiğini ve başkalarına beni savunduğunı göreyim diyorsun. Valla bunlar bulmuş bunuyorlar neler neler var ne kadınlar var çatsaymış öle birine görürdüm onu benn.. En yakın arkadaşımız evlendi çektiği dert değil valla. Kız tam bir psikopat. Günaşırı kavga artık arkadaşın takatı kalmadı ama çevreden biz sana demiştik diyecekler diye boşanmıyor da.. Ahh öyle biri gelcek bizim kocalaraaa görcem onları beeen.. Neyse ki benim ailesiyle sorunum yok olsa da eşim o ayrımı yapıyor beni savunur her zaman da başka konularda çok dik kafalı olabiliyor.. Bir söylediğinden bir gün sonra vazgeçebiliyor o deli ediyor beni..

Ben gidiyorum kızlar. Biraz daha yatcam. Uykumu alamadım. Sonra da başım ağrıcak ilerleyen saatlerde de yatamıyorum hiç. Kaynanamın dün digiturk gitmiş kötü havadan dolayı. İnşallah bugün yetkili servis gelir yoksa akşam size gelirim tv izlemeye diyor yaa nasıl gelecekse.. Kaynpederim erken yatıyor benim 10 dedimi uyur. Ne kadar oturacaksa. Eh kadının herşeyi televizyon birşey yaptığı yokki. Eve kadın geliyor her işi yapıyor şimdş kadın izinli ben yemek yapıp götürüyorum yemeğe çağırıyorum. Doğumgünüydü salı günü zaten bizdeydiler.. Valla yorgunum moralim iyi değil çekemicme yanii.. Gelsinler yapsınlar tv yi...

görüşürüz canımm üzme kendini hadi uyu dinlen biraz..ben de oyun yüklüyorum oynayım diye :))) çıkacağım ben de bu arada bugün 6. gün ama emin olmak adına başlayım diyorum teste

iyi uykular canım.kaynananın hayatı siperrrrmiş valla he.diji gelir yapar hemmencecik merak etme canım moral bozuk oluncada kim olursa olsun çekilmiyo valla

Meg'im yaz beni de BAT'ı 7 Ağutos'a Allar bastı bu sabah

Kısmet...

canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ağlama...benim bu ay 2. ay olacak çalışmaya başlayamadıkça sinir oldum neyse ki lekelenme bugün bitti artık ya :)))) hayatımda başıma gelmemişti böyle lekelenme sanırım haptan sonra bu ay düzene girdi hormonlarım....

Ya üzülmek değilde burukluk diyelim.
Rabbim bilir zamanını, biz hayırlısını istemekle yükümlüyüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…