kızlar dün kocişle kavga ettik malum gelecek hafta bizim için önemli doktorum öyle dedi o yüzden evde olalım diyorum o ise memlekete gitmek istiyor orda nasıl yapcez halvet anlamıyor bu kociş beni neyse yine alttan aldım sabah öptüm uyandırdım birkaç gün erteleyebiliriz dedi oy oy ne zor yaf sanki sadece kendim için istiyorum
Kulaklarını tıka dinleme insanları rahat ol
öyle yapmaya çalışıyorum. Bir de burada doğru düzgün arkadaşım yok. Bir kişi var onunla pek anlaşamıyorum. Bir tane daha var o da tatilde. Çok sıkılıyorum hep evdeyim. Bugün akşam belki çıkırım eşimle dolaşmaya ya da yarın. Nasıl olsa öbür gün haftasonu olur. Haftaya da istanbula gitcem orada görüşücem arkadaşımla izin haftasındaymış neyse ki. Annemle de görüşcem iyi gelir bana..
keşke bizlerde onlar kadar rahat olabilsek ama biz suçlu kendimizmiş gibi mi görüp vicdan yapıyoruz bukadar takıp uğraşıyoruz acaba ...
sen niye çekyatta yatıyorsun yahuuu.. Madem öyle kendisi yatsın çekyatta. Bir bayan hiç koltukta yatırılır mı.Sen geç yat yatağına, o gitsin yatsın çekyatta alla alla. Aslında ne güzeli hiç yatak ayırmamak ama olmuyor işte. Valla bizde birşey olduğunda koltukta kendisi yatar. Hadi imana gelmiş demekki hayırlı olsunn.. Senin gönlünü kırmasın öncee..
kızlaar özür dilerim sohbetinizi bölüyorum ama benim sol kasığım çok ağrıyo ya
luckycim kasık ağrısını çok takma bende hep oluyo sona üzülme diye söylüyorum hayatımcım.inşallah beklediğimiz ağrı olsun tabi oysa ne mutlu sana ama daha var dimi
kızlaar özür dilerim sohbetinizi bölüyorum ama benim sol kasığım çok ağrıyo ya
canım çok sorun ediyorsan dr bir idrar testi yaptırabilirsin enfeksiyon felan varsa hemen 5 günlük bir antibiyotik tedavisi ile yoluna giriyor basit şeyler. Farkında olmadan üşütmüşte olabilirsin bana da oluyor öyle ara ara..
o yatak ayırmaz o yüzden o yatıyo yatak odasında ben kabuledemiyorum midem kaldırmıyo o kadar şeyden sona gidip yatmak çünkü gece ister istemez alışkanlıktanmı artık sabah sarılınmış ara ara öpülüyo buluyom kendimi tecrübe edilmiştir yani o yüzden yatmak istemiyorum bende senin gibi düşünüyom hayatım önce bana eziyet etme ana baba saygısıyla cennet garantilenmez sadece insanın eşine de görevleri vardır merhameti olmalıdır.sen önce gönül kırmamayı becer sona 24 saat ibadetini et ama böle ne anlamı var günahmı çıkartıyo acaba diyorum
Ben gidiyorum kızlar. Biraz daha yatcam. Uykumu alamadım. Sonra da başım ağrıcak ilerleyen saatlerde de yatamıyorum hiç. Kaynanamın dün digiturk gitmiş kötü havadan dolayı. İnşallah bugün yetkili servis gelir yoksa akşam size gelirim tv izlemeye diyor yaa nasıl gelecekse.. Kaynpederim erken yatıyor benim 10 dedimi uyur. Ne kadar oturacaksa. Eh kadının herşeyi televizyon birşey yaptığı yokki. Eve kadın geliyor her işi yapıyor şimdş kadın izinli ben yemek yapıp götürüyorum yemeğe çağırıyorum. Doğumgünüydü salı günü zaten bizdeydiler.. Valla yorgunum moralim iyi değil çekemicme yanii.. Gelsinler yapsınlar tv yi...
Ben gidiyorum kızlar. Biraz daha yatcam. Uykumu alamadım. Sonra da başım ağrıcak ilerleyen saatlerde de yatamıyorum hiç. Kaynanamın dün digiturk gitmiş kötü havadan dolayı. İnşallah bugün yetkili servis gelir yoksa akşam size gelirim tv izlemeye diyor yaa nasıl gelecekse.. Kaynpederim erken yatıyor benim 10 dedimi uyur. Ne kadar oturacaksa. Eh kadının herşeyi televizyon birşey yaptığı yokki. Eve kadın geliyor her işi yapıyor şimdş kadın izinli ben yemek yapıp götürüyorum yemeğe çağırıyorum. Doğumgünüydü salı günü zaten bizdeydiler.. Valla yorgunum moralim iyi değil çekemicme yanii.. Gelsinler yapsınlar tv yi...
Meg'im yaz beni de BAT'ı 7 Ağutos'a Allar bastı bu sabah
Kısmet...
Kısmet...
Kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?