Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

buğday tenliysen gider canım tenine.sen en iyisi kuaföründen bilgi al en iyisini onlar bilir.beinmde sarı saçlarım bende açık kumralım.

Kadın, Dört Yaşındaki Kızını Yürüyüşe Çıkarmıştı. Küçük Kız Yerden Bir Şey Aldı Ve Ağzına Götürdü. Anne Zamanında Davrandı, Onu Elinden Aldı Ve Bunu Bir Daha Yapmamasını Söyledi. "Niye?" Diye Sordu Küçük Kız. Anne Açıkladı:

"Çünkü O Yerdeydi. Nereden Geldiğini Bilmiyorsun. Kirli Ve Muhtemelen Mikroplu da..."

Küçük Kız Hayranlıkla Annesine Baktı. "Bu Kadar Çok Şeyi Nasıl Biliyorsun Anne? Çok Akıllısın." Anne Bunu Da Kızına Bir Ders Fırsatı Bildi Ve Devam Etti:

"Bütün Anneler Bunları Bilir. Bunlar Annelik Sınavında Vardır. Bilemezsen Anne Olmana İzin Vermezler." Birkaç Dakika Öyle Sessizce Yürüdüler. Belli Ki Küçük Kız Annesinin Söylediklerini Düşünüyordu. "Anladııım!" Diye Gülümsedi Birden, "Sınavı Geçemezsen Baba Olursun." Anne Bu İlginç Yoruma Şaşkın Ama Mutlu, "Kesinlikle" Dedi, Genişçe Bir Gülümsemeyle..

Evettt cnm bnde byildimmm rengee..yeniydi herhall...netten izle diziyii kuafore gsterrherkese olur oo renkk kesinlikleee

Dimi çok güzeldi de tam rengi ne renk bilmiyorum kiii

buğday tenliysen gider canım tenine.sen en iyisi kuaföründen bilgi al en iyisini onlar bilir.beinmde sarı saçlarım bende açık kumralım.

kuaförler şaşırtıyo insanı koyu sarı güzel olur yada bilmiyorum ama o renk çok süperdii ne renk acebaa

aysunum canım harika bi renk gider sanada yaptır valla güzel arkadaşım benimhatta bendeee yaptıram hazır bunalım takılıyo bu ara kadınlar bunalımken saçıyla başıyla oynar ya heehhhh bende öle yapimmm

hay hellö havaryu görlsssss :79::79::79:

kızlar bu meg var yaaa bu meg bnm kankam dostum arkadaşım hatta kardeşim gibi ama o beni bebiş yapcam die bu ara fazla ihmal ettiiii size şikayete geldim

aysunum canım harika bi renk gider sanada yaptır valla güzel arkadaşım benimhatta bendeee yaptıram hazır bunalım takılıyo bu ara kadınlar bunalımken saçıyla başıyla oynar ya heehhhh bende öle yapimmm

sivatan,bu seferki çift çizgin gibelikten bence..
bak isolde 14 temmuzda bekliyodu batını,3 gün önceden gördü çift çizgiyi ve gibe..
o da ilaçtan mı diyodu ama değilmiş..
napıcaksın,kanda baktırtsan ya???

kızlar bu meg var yaaa bu meg bnm kankam dostum arkadaşım hatta kardeşim gibi ama o beni bebiş yapcam die bu ara fazla ihmal ettiiii size şikayete geldim

anaaaağmmmm bak şikayet ediyu beni

geldim senin topiğine geçen de,selamımı bile almadın,loca'ya da selam verme,konuşma onnan dimedin mi sen

anaaaağmmmm bak şikayet ediyu beni

geldim senin topiğine geçen de,selamımı bile almadın,loca'ya da selam verme,konuşma onnan dimedin mi sen

neden öle demiş olabilirim acaba hem sen hemen gittin o günde bi hellö dedin tek

neden öle demiş olabilirim acaba hem sen hemen gittin o günde bi hellö dedin tek

yoooo hemen de gitmedim..
ara ara da gelip okudum..
şaka yapıyodur herhalde dedim..
ama hakkaten konuşmadın benimle..
bayan tripcan hanfendi

yok megim yaaa çizgi çoookkkkkk zor görünüyodu o da iğneden tecrübe konuşuyo burda artık bide akıntı bel ağrısı filan başladı artık olcam az kaldı 4 güne gelir
kana gitmem hiç deldirmem kendimi daha ooohhhh bu ay sondu zatı tedavi kocaylada küsüm kafa amma rahat olcak bende düşünsene kısssss
o isoldenin şansıydıı.önce sen anne olcan megim Rabbim sana versin isteye herkese versinn
keşke dimeseydim sizede valla salak kafam sizi de heyecanladırdım durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…