bugday tenliyim ne esmer ne beyaz tenliyim biraz beyaza giriyorum ama aşırı beyaz degilim simdiki saç rengim açık kestane dogal saç rengim biraz koyu sarı falan gider mi acebaaa o saç rengi yok yaa bakıyorum sabahtan beri bulamadım dün yeni boyaydı galiba o
Evettt cnm bnde byildimmm rengee..yeniydi herhall...netten izle diziyii kuafore gsterrherkese olur oo renkk kesinlikleee
buğday tenliysen gider canım tenine.sen en iyisi kuaföründen bilgi al en iyisini onlar bilir.beinmde sarı saçlarım bende açık kumralım.
hadin kızlar bu ay pozitif düşünelim bakimmo zaman ne olcakkk bu ay hepimiz hamile kalıyoz hadi bakimm kafanıza yerleştirin bunu
evet evet evetttttttttttttttttttttttttt
Dimi çok güzeldi de tam rengi ne renk bilmiyorum kiii
kuaförler şaşırtıyo insanı koyu sarı güzel olur yada bilmiyorum ama o renk çok süperdiine renk acebaa
internette yok yav o renk
aysunum canım harika bi renk gider sanada yaptır valla güzel arkadaşım benimhatta bendeee yaptıram hazır bunalım takılıyo bu ara kadınlar bunalımken saçıyla başıyla oynar ya heehhhh bende öle yapimmm
kızlar bu meg var yaaa bu meg bnm kankam dostum arkadaşım hatta kardeşim gibi ama o beni bebiş yapcam die bu ara fazla ihmal ettiiii size şikayete geldim
internette yok yav o renk
anaaaağmmmmbak şikayet ediyu beni
geldim senin topiğine geçen de,selamımı bile almadın,loca'ya da selam verme,konuşma onnan dimedin mi sen
neden öle demiş olabilirim acaba hem sen hemen gittin o günde bi hellö dedin tek
sivatan,bu seferki çift çizgin gibelikten bence..
bak isolde 14 temmuzda bekliyodu batını,3 gün önceden gördü çift çizgiyi ve gibe..
o da ilaçtan mı diyodu ama değilmiş..
napıcaksın,kanda baktırtsan ya???
Kuzen naber ağrım var bugün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?