Cnmmm ole umitsizlnmee...daha bak 4/5aydan bahsediosun..millet yillarca denio olmuo umitsizlenmio da sana ne oluoo..hic ummadigin anda allah bilir hayrli olan zmnda gobusune koyar bebikini...yane ne yapsan da etsende allahim isteyecek ole olcakk...ne yapsak bosss...hemm bazi kadinlarin rahmii kadinligaa 1yilda alisiomuss...1yil sonunda olmazsa sorun varsa vatdir demekk..
Benimxe umidimin bittigi noktaaa tup bebeik negatifiydii nisan 18de..yikildim ama hep allahim hayrli deildi dmk dedi
..aglamiomuydum deli gibi hmdee...22nisan tegli oldum drum ilac vrdii kndime gelmem ici n...temmuzda heni tup bebek dedi ve o ani anlatamamm..bn drumdan kndiliginden olur belki demesini bekleken bana dinlen ye iden baslicaz dedi..o an unutulmazz..vesnra bn regli olmadim hiccc umudumda yoktu tBi ama esimin ve burdaki arkdslarin istegi ve israriyla test yaptimm...bakmadim bike sonuca biraktim gldim esim beklioduu..banyodan salona gelip tam oturcammm esim bagrdii..sukurler olsun diee...ama herseyin hayrlisini dile cnmm..haamis kalirsin kaybedersin o daha da acii..umudu kirmak yokk her zmn yola ayni hizla dwmmm
selam kızlar benim 8 günüm var adetime dün akşam leke gibi geldi kahveden açık bir renk..hafif ağrı var karnımda kasıklarda daha erkenmi bilemedim ama şüphelendim böyle olurmu hamişsem..korunmadığımdan beri benim geç kalıyo genelde doktorum rahim kendini hazırlıyo dedi bana..acaba erkenmi olcam ilk defa kızlar..
regl gelmese bile diyosun yumurta çatladı mı oldu mu pırtladı mı hortladı mı diye ne olcak böle keske düşündügüm gibi olaydı çocuk yapmak hemen ilk seferde hamile kalınaydıı
bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.
a_d senden alıntı yaptı ya okuyunca direk sensin die görmüşüm valla heeeeaysunum ama napıyım sende üzüyon kendini hep neden olmuyo diye doru değilmi üzme işte sende üzme a_d sende üzme
kendi kafana göre yaparsan olmazsa bu sefer içinde hep bi pişmanlık olur sen dr ne diyosa onu yap.ben iğneyi oldım sona ağrım filan olmadı geçen ay gibi sadece 2 akşam önce sol kasıkta ağrm oldu bide ondan önce 1 damla koyu bi leke oldu bugünde belim ağrıyo artık yavaş yavaş adet belirtisi bu ben o çift çizgilere o kadar alıştım ki artık tek çizgi muamelesi yapıyom çiftede kandırıkçı bu testlerrrr
a_d senden alıntı yaptı ya okuyunca direk sensin die görmüşüm valla heeeeaysunum ama napıyım sende üzüyon kendini hep neden olmuyo diye doru değilmi üzme işte sende üzme a_d sende üzme
günaydın hanımlar,bende 3 yıllık evliyim ve 2 senedir hamile kalamıyorum.artık evde yanlız kalmaktan sıkıldım evde cocuk arıyorum.ama hala umutluyum,Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasıp eder insallah
adeti bu ayda bitirdik gecen ay sürekli full çalıştık bu ay da aralıklı devam edcez neyse boşver yavvv sana bi soru soreym o zaman saçımı boyatcamm daaa dün canım babamda domuşuk sevim varya izledin mi bilmiyorum onun saç rengi çok hoşuma gitti bilmiyosan bilmessin bakır kızılının sarıya dönük olanı çok kızıl degil sence gider mi bana nasıl olur dersin
günaydın hanımlar,bende 3 yıllık evliyim ve 2 senedir hamile kalamıyorum.artık evde yanlız kalmaktan sıkıldım evde cocuk arıyorum.ama hala umutluyum,Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasıp eder insallah
haklısın aslında düşünmeyince daha iyi oluyo
sordum canım doktoruma daha iyi olur garantileriz dedi çatlamasını zararı olmaz dedi
bu arada canım sende bu ay bebiş var gibime geliyo yazdıklarını okudukça öyle aklıma geliyo inşallah hayırlısı olur hakkında tabi hepimizin de
adeti bu ayda bitirdik gecen ay sürekli full çalıştık bu ay da aralıklı devam edcez neyse boşver yavvv sana bi soru soreym o zaman saçımı boyatcamm daaa dün canım babamda domuşuk sevim varya izledin mi bilmiyorum onun saç rengi çok hoşuma gitti bilmiyosan bilmessin bakır kızılının sarıya dönük olanı çok kızıl degil sence gider mi bana nasıl olur dersin
canım bilmiyorumki ten rengin falan nasılkuaföre git bence onlar seni yönlendirsin.canım babamı izlemedim hiç denk gelmedi.ama internetten bakaarım
evet canım düzenliydi ama işte korunmadığımdan beri üç dört gün gecikiyo..böyle bu kadar erken gelmez herelde..bende ümitlenmemek için bişey yapmıyorum daha zaten belli olmaz demi daha ..bakalım beklicez artık inşallah senin dediğin gibidir canım ya dua edelim birbirimize istiyorum ben de artık
canım bilmiyorumki ten rengin falan nasılkuaföre git bence onlar seni yönlendirsin.canım babamı izlemedim hiç denk gelmedi.ama internetten bakaarım
serapım bak bişii dicem üzülme ama sakın heeee kendini iğne olunca hemen işe yarıcak olcak diye şartlandırıyo insan ama sen öle düşünmemeye çalış ben 2.iğnede tecrübeliyim artık ilkinde öle olmuştum çünki çok yıkılmıştım hemen olcak sandım iğne yüzünden sen iğneden sona dikkat et saatine ve ne tarafta olduysa yımırtan o tarafa yat yeter ben iğneden önce kontrole gidiyodum öğreniyodum ne taraf yımırtlıyo nedense de hep sol yımırtladım sağ hiç olmadı dr solcu seninki diyo artık
bende bebiiş olamaz çünki hem halvet edemedik düzgün hem çok gerginim bu aralar biliyosun bu kafayla adım atmak zor nerdeeee çocuk olması zaten daha düzelmedik hala çekyatta pinekliyom:
aysunum ya bilmiyom ki o diziyi hiç ama du bi faceyi inceliyim ben sölerim sana olabilecek rengi cicim bekle beniiiii anacımmmmm:89::89::89::89::89::89::89::89::89:
bugday tenliyim ne esmer ne beyaz tenliyim biraz beyaza giriyorum ama aşırı beyaz degilim simdiki saç rengim açık kestane dogal saç rengim biraz koyu sarı falan gider mi acebaaa o saç rengi yok yaa bakıyorum sabahtan beri bulamadım dün yeni boyaydı galiba o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?