Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Anammm hakkaten olanin da ne cok oluoo..ama etrafta olmaayn cokkkk..yedigimiz ictigimiz seyler ve hayat stresi artikkk cokkkk..dolayisiylaa gibeglikk zorlasio kuzulat

tabiki canım kaybetmek çok dah kötü Allahım hayırlısını versin inşallah herkese.seninde bebişin hayırlı olsun canım.

dikkat et canım hamiş olabilirsin yerleşme kanaması olabilir daha 1 hafta var çünkü adetine düzenliydi demi adetin

regl gelmese bile diyosun yumurta çatladı mı oldu mu pırtladı mı hortladı mı diye ne olcak böle keske düşündügüm gibi olaydı çocuk yapmak hemen ilk seferde hamile kalınaydıı

herşeyin hayırlı zamanı var canım demekki biizm bebişlerde o anı bekliyorlar.düşünmiyelim artık birbirimize söz verelim

bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.

a_d senden alıntı yaptı ya okuyunca direk sensin die görmüşüm valla heeee aysunum ama napıyım sende üzüyon kendini hep neden olmuyo diye doru değilmi üzme işte sende üzme a_d sende üzme

a_d senden alıntı yaptı ya okuyunca direk sensin die görmüşüm valla heeee aysunum ama napıyım sende üzüyon kendini hep neden olmuyo diye doru değilmi üzme işte sende üzme a_d sende üzme

artık akışına bırakçam canım zaten hayırlıysa rabbim verir

sordum canım doktoruma daha iyi olur garantileriz dedi çatlamasını zararı olmaz dedi
bu arada canım sende bu ay bebiş var gibime geliyo yazdıklarını okudukça öyle aklıma geliyo inşallah hayırlısı olur hakkında tabi hepimizin de

adeti bu ayda bitirdik gecen ay sürekli full çalıştık bu ay da aralıklı devam edcez neyse boşver yavvv sana bi soru soreym o zaman saçımı boyatcamm daaa dün canım babamda domuşuk sevim varya izledin mi bilmiyorum onun saç rengi çok hoşuma gitti bilmiyosan bilmessin bakır kızılının sarıya dönük olanı çok kızıl degil sence gider mi bana nasıl olur dersin

günaydın hanımlar,bende 3 yıllık evliyim ve 2 senedir hamile kalamıyorum.artık evde yanlız kalmaktan sıkıldım evde cocuk arıyorum.ama hala umutluyum,Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasıp eder insallah

günaydın hanımlar,bende 3 yıllık evliyim ve 2 senedir hamile kalamıyorum.artık evde yanlız kalmaktan sıkıldım evde cocuk arıyorum.ama hala umutluyum,Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasıp eder insallah

Hoşgeldin aramıza :)
İnşallah, rabbim hayırlısı ile isteyenlere nasip etsin.

canım bilmiyorumki ten rengin falan nasıl kuaföre git bence onlar seni yönlendirsin.canım babamı izlemedim hiç denk gelmedi.ama internetten bakaarım

amin canım inşallah.

haklısın aslında düşünmeyince daha iyi oluyo

evet canım düzenliydi ama işte korunmadığımdan beri üç dört gün gecikiyo..böyle bu kadar erken gelmez herelde..bende ümitlenmemek için bişey yapmıyorum daha zaten belli olmaz demi daha ..bakalım beklicez artık inşallah senin dediğin gibidir canım ya dua edelim birbirimize istiyorum ben de artık

serapım bak bişii dicem üzülme ama sakın heeee kendini iğne olunca hemen işe yarıcak olcak diye şartlandırıyo insan ama sen öle düşünmemeye çalış ben 2.iğnede tecrübeliyim artık ilkinde öle olmuştum çünki çok yıkılmıştım hemen olcak sandım iğne yüzünden sen iğneden sona dikkat et saatine ve ne tarafta olduysa yımırtan o tarafa yat yeter ben iğneden önce kontrole gidiyodum öğreniyodum ne taraf yımırtlıyo nedense de hep sol yımırtladım sağ hiç olmadı dr solcu seninki diyo artık
bende bebiiş olamaz çünki hem halvet edemedik düzgün hem çok gerginim bu aralar biliyosun bu kafayla adım atmak zor nerdeeee çocuk olması zaten daha düzelmedik hala çekyatta pinekliyom

aysunum ya bilmiyom ki o diziyi hiç ama du bi faceyi inceliyim ben sölerim sana olabilecek rengi cicim bekle beniiiii anacımmmmm:89::89::89::89::89::89::89::89::89:

canım bilmiyorumki ten rengin falan nasıl kuaföre git bence onlar seni yönlendirsin.canım babamı izlemedim hiç denk gelmedi.ama internetten bakaarım

bugday tenliyim ne esmer ne beyaz tenliyim biraz beyaza giriyorum ama aşırı beyaz degilim simdiki saç rengim açık kestane dogal saç rengim biraz koyu sarı falan gider mi acebaaa o saç rengi yok yaa bakıyorum sabahtan beri bulamadım dün yeni boyaydı galiba o

inşallah canım kanda belki belli olabilir ama idrarda erken bence biraz daha bekle olmassa birkaç gün direk kan testi yaptır

temamdır kendimi beklemeye aldım beklemedeyim kuşummm

sivatan canım kendimi gerçekten şartlamıyorum çünkü daha önce de yumurtalarım oluştu kendiliğinden çatladı sonuç olumsuz o yüzden kesin olacak gözüyle bakmıyorm zaten Allah'm hayırlısı ne zamansa o zaman vericek eminim kalbim rahat elbet vardır bildiği diyorum artık fazla takmıyorum ama bu heyecanlarıda yaşıyorum yumurtam oluşmasını kasıklarıma sancı vermesini heyecanla takip ediyorum sadece o anları yaşıyorum
kısmet sonuçta ama ben öyle hissettim bu ay sende var gibi ama Rabbim hayırlısını versin

heee bu arada benim yımartam da soldaki çok güzel gelişmiş dedi iki gün o tarafım ağrıdı iki gündür de sağ tarafım ağrımaya başladı sağım da geç de olsa tepki mi verdi ne:))))))

Son düzenleme:
hadin kızlar bu ay pozitif düşünelim bakimm o zaman ne olcakkk bu ay hepimiz hamile kalıyoz hadi bakimm kafanıza yerleştirin bunu

Evettt cnm bnde byildimmm rengee..yeniydi herhall...netten izle diziyii kuafore gsterrherkese olur oo renkk kesinlikleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…