günaydın herkese günaydınnnnnn
serap sen iğne olmıcakmıydın cicikom
evet bi tanem bugün akşam üstü iğne olucam ama dün ovülasyon testlerim vardı bi deneyeyim dedim ikinci çizgi bayağı koyuydu şimdi iğneyi vurulsam zararı olur mu kendi çatlamışmıdır yoksa daha çatlayacak mıdırmerak icindeyim doktorumu arıycam ama hastaları çok geç dönüş yapyor internetten bi doktora sordum cevap gelirse eğer bakıcam
bu arada senin batına az kalmış canım çift çizgi çıkmış senden inşallah canım istiyorsan eğer hamişsindir az kalmış doğru çıkma ihtimali yüksek gibi
neyse biraz sonra arayayım inşallah bugün çift çizgiyi yakalayacaksın çift çizgiyi görünce akşam halvet ettik bizde :))) ama bugün tekrar yapıcam testi silik çıkacak mı
hayatım ya o testlere çok güvenme benim gebelik testleri hep çift çıkıyo senin ovulasyon testin çift çıkmış çok mu bide ilaçla büyüyen yumurta kendi çatlama ihtimali düşük anca iğneyle çatlıyo iğne vurulmazsan da çatlamıyo kiste dönüyo bende öle olmuştu yinede dru ara sen bii
için rahat eder canım doktoru arayınca en azından.bizde bu akşam ederiz heralde halvet.zatn yarın tatile gidicez.inşallah bebişle döneriz...
bende test alayım barii yaa ateşimi ölçüyorum bakayım tutcakmı hem ovülasyon testinde de çıkar iyi olur bakim ne olcak kocamm gelsin hele
bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.
inşallah canım bizde pazartesiye erteledik izin işini doktor cumartesi senin için önemli demişti iki gün erteledik hayırlısıyla Rabbim inşallah hepimize verir
Cnm ne zmndir deniosunuzzz ne zmndir bebik istionuss
haklısın aslında düşünmeyince daha iyi oluyo
bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.
becerebilirim umarım düşünmemeyi.
ben hesaplamıyodum gelişine yapıyodum daa bu ay bakıym ateşle deneyim dedim arada bende böyle diyorum sonra yine başlıyorum acaba diye
illa düşünülüyo kii
aysunum öle deme yaa üzme kendini ama takip etme orda haklısın az kendi halinde kal bakalım
etrafta neden se herkesin hemen olmuyo baya uğraşılıyo artık yediğimizden içtiğimizden mi nedir anlamıyom valla
akşam çayırda otururken bi kız vardı biri daha 1,5 yaşında kızı var biri de karnındaydı vallla bi kız daha varmış 25 yaşında 5 çocuğu varmış en büyüğü 9 yaşındaymış nası oluyo aklım almıyo olan oluyo olmayan da uğraşıyo işte böle ama sabır et litfeeennnnn
aysunum öle deme yaa üzme kendini ama takip etme orda haklısın az kendi halinde kal bakalım
etrafta neden se herkesin hemen olmuyo baya uğraşılıyo artık yediğimizden içtiğimizden mi nedir anlamıyom valla
akşam çayırda otururken bi kız vardı biri daha 1,5 yaşında kızı var biri de karnındaydı vallla bi kız daha varmış 25 yaşında 5 çocuğu varmış en büyüğü 9 yaşındaymış nası oluyo aklım almıyo olan oluyo olmayan da uğraşıyo işte böle ama sabır et litfeeennnnn
canım ben 9 aylık evliyim 4-5 aydır deniyoruz ama hep boş geçiyo iştee
evet canım illaki düşünülüyo hele ki regl günü yaklaşınca acaba varmı ki diyorum....
haklısın canım ben iğnemi olayım zaten o kitlerden sonra 24 36 saaat arası çatlarmış iğneyle kesin çatlar ozaman ama doktoru da arayıp sorayım öğlen vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?