Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın herkese günaydınnnnnn
serap sen iğne olmıcakmıydın cicikom

evet bi tanem bugün akşam üstü iğne olucam ama dün ovülasyon testlerim vardı bi deneyeyim dedim ikinci çizgi bayağı koyuydu şimdi iğneyi vurulsam zararı olur mu kendi çatlamışmıdır yoksa daha çatlayacak mıdırmerak icindeyim doktorumu arıycam ama hastaları çok geç dönüş yapyor internetten bi doktora sordum cevap gelirse eğer bakıcam
bu arada senin batına az kalmış canım çift çizgi çıkmış senden inşallah canım istiyorsan eğer hamişsindir az kalmış doğru çıkma ihtimali yüksek gibi

hayatım ya o testlere çok güvenme benim gebelik testleri hep çift çıkıyo senin ovulasyon testin çift çıkmış çok mu bide ilaçla büyüyen yumurta kendi çatlama ihtimali düşük anca iğneyle çatlıyo iğne vurulmazsan da çatlamıyo kiste dönüyo bende öle olmuştu yinede dru ara sen bii

neyse biraz sonra arayayım inşallah bugün çift çizgiyi yakalayacaksın çift çizgiyi görünce akşam halvet ettik bizde :))) ama bugün tekrar yapıcam testi silik çıkacak mı

için rahat eder canım doktoru arayınca en azından.bizde bu akşam ederiz heralde halvet.zatn yarın tatile gidicez.inşallah bebişle döneriz...

haklısın canım ben iğnemi olayım zaten o kitlerden sonra 24 36 saaat arası çatlarmış iğneyle kesin çatlar ozaman ama doktoru da arayıp sorayım öğlen vakti

için rahat eder canım doktoru arayınca en azından.bizde bu akşam ederiz heralde halvet.zatn yarın tatile gidicez.inşallah bebişle döneriz...

inşallah canım bizde pazartesiye erteledik izin işini doktor cumartesi senin için önemli demişti iki gün erteledik hayırlısıyla Rabbim inşallah hepimize verir

bende test alayım barii yaa ateşimi ölçüyorum bakayım tutcakmı hem ovülasyon testinde de çıkar iyi olur bakim ne olcak kocamm gelsin hele

bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.

bu ayda olmassa eğer artık hesaplamıcam zaten yumurtlama falan.bıktım artık çünkü ümidim kırılmaya başladı artık.

ben hesaplamıyodum gelişine yapıyodum daa bu ay bakıym ateşle deneyim dedim arada bende böyle diyorum sonra yine başlıyorum acaba diye

becerebilirim umarım düşünmemeyi.

illa düşünülüyo kii

aysunum öle deme yaa üzme kendini ama takip etme orda haklısın az kendi halinde kal bakalım
etrafta neden se herkesin hemen olmuyo baya uğraşılıyo artık yediğimizden içtiğimizden mi nedir anlamıyom valla
akşam çayırda otururken bi kız vardı biri daha 1,5 yaşında kızı var biri de karnındaydı vallla bi kız daha varmış 25 yaşında 5 çocuğu varmış en büyüğü 9 yaşındaymış nası oluyo aklım almıyo olan oluyo olmayan da uğraşıyo işte böle ama sabır et litfeeennnnn

selam kızlar benim 8 günüm var adetime dün akşam leke gibi geldi kahveden açık bir renk..hafif ağrı var karnımda kasıklarda daha erkenmi bilemedim ama şüphelendim böyle olurmu hamişsem..korunmadığımdan beri benim geç kalıyo genelde doktorum rahim kendini hazırlıyo dedi bana..acaba erkenmi olcam ilk defa kızlar..

ben hesaplamıyodum gelişine yapıyodum daa bu ay bakıym ateşle deneyim dedim arada bende böyle diyorum sonra yine başlıyorum acaba diye

illa düşünülüyo kii

evet canım illaki düşünülüyo hele ki regl günü yaklaşınca acaba varmı ki diyorum....

siboşummm karıştırıyon heral
soraydın yaaa nasıl yapıyonuz neler uyguluyonuz diye artık her hamileye soracaz bu gidişle

inşallah canım ya allahım hayırlısını versin.

canım ben 9 aylık evliyim 4-5 aydır deniyoruz ama hep boş geçiyo iştee

Cnmmm ole umitsizlnmee...daha bak 4/5aydan bahsediosun..millet yillarca denio olmuo umitsizlenmio da sana ne oluoo..hic ummadigin anda allah bilir hayrli olan zmnda gobusune koyar bebikini...yane ne yapsan da etsende allahim isteyecek ole olcakk...ne yapsak bosss...hemm bazi kadinlarin rahmii kadinligaa 1yilda alisiomuss...1yil sonunda olmazsa sorun varsa vatdir demekk..
Benimxe umidimin bittigi noktaaa tup bebeik negatifiydii nisan 18de..yikildim ama hep allahim hayrli deildi dmk dedi
..aglamiomuydum deli gibi hmdee...22nisan tegli oldum drum ilac vrdii kndime gelmem ici n...temmuzda heni tup bebek dedi ve o ani anlatamamm..bn drumdan kndiliginden olur belki demesini bekleken bana dinlen ye iden baslicaz dedi..o an unutulmazz..vesnra bn regli olmadim hiccc umudumda yoktu tBi ama esimin ve burdaki arkdslarin istegi ve israriyla test yaptimm...bakmadim bike sonuca biraktim gldim esim beklioduu..banyodan salona gelip tam oturcammm esim bagrdii..sukurler olsun diee...ama herseyin hayrlisini dile cnmm..haamis kalirsin kaybedersin o daha da acii..umudu kirmak yokk her zmn yola ayni hizla dwmmm

evet canım illaki düşünülüyo hele ki regl günü yaklaşınca acaba varmı ki diyorum....

regl gelmese bile diyosun yumurta çatladı mı oldu mu pırtladı mı hortladı mı diye ne olcak böle keske düşündügüm gibi olaydı çocuk yapmak hemen ilk seferde hamile kalınaydıı

haklısın canım ben iğnemi olayım zaten o kitlerden sonra 24 36 saaat arası çatlarmış iğneyle kesin çatlar ozaman ama doktoru da arayıp sorayım öğlen vakti

kendi kafana göre yaparsan olmazsa bu sefer içinde hep bi pişmanlık olur sen dr ne diyosa onu yap.ben iğneyi oldım sona ağrım filan olmadı geçen ay gibi sadece 2 akşam önce sol kasıkta ağrm oldu bide ondan önce 1 damla koyu bi leke oldu bugünde belim ağrıyo artık yavaş yavaş adet belirtisi bu ben o çift çizgilere o kadar alıştım ki artık tek çizgi muamelesi yapıyom çiftede kandırıkçı bu testlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…