Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

patikli penguen,geçtin mi kız beni yeti pentatlonda

arkadaşlar ya ben şimdi wc ye gittim tuvatelimi yaptım baktım yumurta akı gibi bir akıntı sallanıyo :) geçen gün gene olmuştu 2 kez yumurtlama olur mu.akşama doktora gidicem o anlar dimi yumurta çatladımı çatlamadı mı diye :18:

ohh ohh beyefendi yola geldi demek. Azıcık burunlarını sürtmek lazım bunların bak nasıl da gelmişş aferin kız.. Tabii herşeyde surat asacak aman arkamızdan geslin diye herleyi büyütecek insanlar değiliz ama bazen gerekiyor bunlara. Ben de geçen hafta kocişle kavga ettiğimde face da tek başıma olan bir fotoyu koydum bu da değiştirmiş kendi fotosunu koymuş. Neyse barıştık birkaç gün sonra dedim ki değiştir resmini benimle olanı koy. Yok dedi önce sen koy. Ben dedim ki ben hatalı değildim sen hatalıydın ben haklıydım değiştirmekte sen değiştir yok felan iyi dedim değiştirme önce sen ben mi var benim pc açık değil işim var değiştiremem ama senin ki açık dedim. Sonra işte biraz zaman geçti tamam aynı anda değiştirelim dedi yok dedim isteme o kadar söylettikten sonra dedim kalsın tek olsun dedim felan hiç umursanım öyle kalsın istemiyorum dedim. Baktım bi 10 dk sonra değiştirmiş bu güzel oldu mu diyor.. İçimden heeehh şöyle yola geeel dedim. Sonra da ben açtım değiştirdim. Bazen inat gerekiyor bunlara..

Az kaldıııııı

Bugün ayın kaçı diye baktım telefonuma hemen haberim yok

Benimki de sata göre 6+3 oldu teyzesi

Maşallah canım 9 ayı tamamlayıp kucağına aldığınn günleri de göreceksin Allah'ın izniyle İnşallah...

çoook pis gururluyum kendimle gurur duyuyorum azmin zaferi budur işte dimi hayatımmm

akıntı durumlarını bişeye yoramıyorum canım ben ya..inan yımırtlama akıntısının yımırta akı kıvamında olduğunu da burda öğrendim..:26:
bebe yeni düşünmeye başladığımız için,ilgi alanıma girmiyodu demek..

Az kaldıııııı

Bugün ayın kaçı diye baktım telefonuma hemen haberim yok

Benimki de sata göre 6+3 oldu teyzesi

az kaldı evet kuzen ya :18:

anam ben o 6+3 mercimee yirimmmm

ben hep inatımdır..
içimden o an çok şefkat göstermek,sevmek okşamak gelse bile,dozunda gösteririm sevgimi..
erkeklerin çok çabuk havaya girebildiklerini ve şımardıklarını biliyorum çünkü..

Son düzenleme:
Kardelencim yaaaa sen iyimisin eşinden sorun yoktur inşallah baskı filan yapmıyo dimi sanaa kahrettin beni valla yaaa aklım hep sendee inan ki

çoook pis gururluyum kendimle gurur duyuyorum azmin zaferi budur işte dimi hayatımmm

bence de canımmm... Hep biz değil ya biraz karşımızdakilerde anlayış göstersinler, fedakarlık yapsınlar, alttan alsınlar ne yanii bayanız diye hereye hee mi dicez o eski devirlerde kalmış.. Ama yine de eşinizle hep mutlu olun, olmasın böyle tatsızlıklar lokum kıvamında bir evliliği olsun herkesin..

bende pek anlamıyorum o yüzden sizlere soruyorum ama ayda 2 kez normal mi diye merak ettim.neyse akşama doktora sorcam artık

hani fikir yürütmek gerekirse eğer,
ilk yımırta akı akıntısı yımırtlamana delalet,2. si de çatladığına delalet olabilir mi ki?:26:

Ben gidiyorum kızlar ev dandini daha hiç toplamadım. Aşkı menu izledim zaten izleyecek pek birşey yok hep eski dizi tekrarları şimdi kalkayım da az bi süpüreyim sileyim sonra yaprak dökümü tekrarı başlar ona bakarımm buraya da gelirim...

bende izledim bihter fatmagülgili

tamam canım,kolay gelsin sana

hani fikir yürütmek gerekirse eğer,
ilk yımırta akı akıntısı yımırtlamana delalet,2. si de çatladığına delalet olabilir mi ki?:26:

olabilir belkide.aahhh ahhh bi gelse şu bebişler.şunlarla uğraşmasak :) zaten inşallah kızım olursa Allahın iziniyle adını NAZ koycam.pek bir nazlandı gelmek için

kızlar yazlıkta merdivenlerden çıkarken kafamı duvar saatine çarptım olcak işmi yaaasonra yan komşu yazlığa geldi bağırıyor dede oldul dedeeeeeee diye torunu olmuş 1 haftalık sizde bi şey yokmu diyozaten kafamı çarptım sersemledim bide üstüne bu pes doğrusu sabırrrrrr

olabilir belkide.aahhh ahhh bi gelse şu bebişler.şunlarla uğraşmasak :) zaten inşallah kızım olursa Allahın iziniyle adını NAZ koycam.pek bir nazlandı gelmek için

heee iyi fikir naz bak,nazlu bebeler bunlar annem yaa

hey allamm

bizim de olcak bebemiz hıhhhhh deseydiniz sizde..

yazlık nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…