Alırmısın evlatlık
% 1500 alırım..
bebem olsa da ,ona kardeş olarak istiyorum yine de yuvadan bi çocuk..
kocam da aynen bu şekilde düşünüyo..
% 1500 alırım..
bebem olsa da ,ona kardeş olarak istiyorum yine de yuvadan bi çocuk..
kocam da aynen bu şekilde düşünüyo..
Ne güzel
Aslında yuvadan çocuk almak daha kolay oh hazır hazır
kızlar biliyomusunuz biz evliliğimiz ilk aylarında bunu çok düşündük ben ddiyodum hep eşime o ilk başlarda yok diyodu sonra o da kabul etti biraz zaman geçsin eğer olmazsa bakarız dedi en son ama uzun zamandır konuşmuyoruz bu konuyu ama eğer olmazsa ben isterim tabiki evlatlık almayı onlarında bi yuvaları olur birbirimize ihtiyacımız var sonuçta
kizlar ben namazimi kilayim ve geleyim,her kese hayirli cumalar....
kizlar ben namazimi kilayim ve geleyim,her kese hayirli cumalar....
Napıyım çok zor ama
Ben benimkine söylesem böyle bi şeyi evlatlık alalım diyeadam kendi çocuğunu istemiyo
allah kabul etsin fıstık..
amma bana cuvap virmedin,dikkatimden kaçtığını sanma
senin yerinde olsam o kadar da emin olmazdım kuzen..
belki de senin sağlığın için istemiyorum diyodur yıllardır..
ve yuvadan bebe fikrine sıcak bakabilir..
belki de bilemem..
Kızlar bi uğrarayayım bakayım bizimkiler ne yapıyor dedim ama konuyu görünce yazmadan edemedim.
Eğer çocuğum olmazsa ben de evlatlık alırım... ama bebek olmasını isterim ki sanki kendi çocuğum gibi benimseyebileyim.
canlarııım bidenelerim dostlarım kızkardeşleriiiim... nasılsınız napıyosunuzzz ben feci baş dönmeleri çekiyorum ayakta duramıyorum. kahvaltımı zor ediyorum sonra vitaminlerimi alıyorum ardından 1 saate ancak kendime geliyorum. sabahları oluyor akşam tık yok :) gögüslerim şiştii acıyolaar ergenlik döneminde acırlar ya aynen ööle. garip garip şeyler yaşatıyo hamilelik.bebeğimiz 8 haftalık
hatırlarsanız 4 temmuzda bebişimizin kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik ultrason resmini paylaşacagım şimdi sizle alın size topiğimizin ilk bebişlerinden olan sevimli bi çikoooo hepinzii öpüyo teyzoşlarııı
Eki Görüntüle 221345
Benim sağlığımı düşündüğünü söylüyo ama ben inanmıyorum kendini düşünüyo daha hamileyken bebeği kıskanıyo ilginin bebeğe kayacağını düşünüyo çünkü hep bana sadece sen ve ben diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?