Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay canım saol çok güzel bir fikir öyle yaparız inşallah...

ilk kızımdada duyamamıştı o zamanda askerdeydi...

nolcek benim bu halim hep eşim dışardayken hamile kalıyorum...

ama bunlada dalga geçiyorum kaderim böyleymiş ama olsun ben çok çok mutluyum... nasıl olsa 3,5 aysonra hep

bizimle olcak...

isolde 2 yada 3 haftalık yazmışmış..

iyidir bebikim şükür

ne demek ne HCGsi???
dün gece ne konuşmuştuk biz acaba :82:

Biliyorumda işte kendime ihtimal veremiyorumki ancak öbür ay adet olmazsam bir ümit olur içimde hem ben hala asprinlere takıldım kaldımsanki adetle birlikte söküldü gitti varsaydıda

biz de kocaları dışarı mı göndersek ne?

Bizde de öyle olur. Birimizden birimiz uykum geldi der öteki de onunla beraber gider yatar. Bazen işte eşim uykum yok ya da ben yok dersem tek yatarız..

Eşin şuan nereye gidecek yani şehirdışında yada yurt dışındamı çalışıyor:44:

canım eşim şehir dışında görevde polis mesleği...

Anladım canım 3.5 ay sonra hep yanımızda dediniz ya zorunlu hizmeti bitip bulunduğunuz ildemi devam edecek göreve
Tüm polislerimiz askerlerimiz Allah a emanet olsunlar Allah hepsini sevdiklerine ailelerine bağışlasın

Hoş geldin
Allah ın sevgili kuluymuşsun ki doğru topike geldin topikimiz uğurlu bol hamişli

selamlar bende bu topikdede takılmak istiyorum

hoşgeldin canım yelow... arkadaşın dediği gibi çok çok uğurlu bir topik...

ben bile kendi açtığım topigin kapatılmasını isteyip buraya transfer oldum ve burda hamile olduğumu öğrendim....

tabik allahın izniyle ...

burda çok güzel temiz kalpli arkadaşlar var ben hepsininde kötü niyetli olduklarına inanmıyorum...

burda çok güzel paylaşımlar var.... tavsiye ederim....

[video=youtube;Ts-05WZXWO4]http://www.youtube.com/watch?v=Ts-05WZXWO4&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…