Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o pembe olan ne güzel öyle yaaaa kızım olursada onu alıyım bari bayıldımmm
oğlunun kotunuda çok beğendim Ferda tabii büyüdü sıpan yukarıdakiler olmaz artık ona

Kocayla kavga ettik bende ciktim simdi aydina dayima gidiyorum 2-3 gun degisiklik olsun duraga geldi beni dondurmeye ama basaramadi sefamiz olsun oglumla ohhh ohhhh

Kocayla kavga ettik bende ciktim simdi aydina dayima gidiyorum 2-3 gun degisiklik olsun duraga geldi beni dondurmeye ama basaramadi sefamiz olsun oglumla ohhh ohhhh

hadi yaa
sorun ne yine yaa
neyse değişiklik iyi gelir size de böyle tartışma üstüne olması kötü olmuş

Duygu h m in üretim yeri izmir de sanayide hemde cok ucuza satışı oluyomuş diye duydum ama organize saniyiye tek başıma gitmeyi gözüm yemedi kızlar bu arada doktordan cıktık hsg istedi tırsıyorum genetik normal.ama kan pıhtılaşması var gebeyken hergün iğne olcam.böyleyken böyle

en azından sorun belli olmuş canım kullanırsın iğneyi elis de kullandı hergün
hsg çekinmene gerek varmıymış ki sen gebe kalabiliyorsun zaten?

Ya sorma ferda ya evt bende öyle dedlm biz gene normal oldugunu görelim diyo tam pimpirlk doktor işte

Selam kızlar, bugün çok daha iyiyim.Ayağa kalkabiliyorum artık hatta ufak tefek işler bile yapabiliyorum.Anlatacak çok şey birikti, hepsini şimdi anlatmaya kalksam bebiş kalkacak yarım kalacak.En iyisi yavaş yavaş konusu geldikçe anlatayım.Ama öncelikle size minik adamımın resimlerini göndereyim.
Ferdacım sana da çok teşekkür ederim canım.Gerçekten içim rahatladı.Çok sağol

Gamze değişiklik iyi gelir inşallah çok özlerde kıymetinizi anlarsınız birbirinizim
Hilal sonuçların iyi çıkmış şükürler olsun ama neden hemen iğne dediler aspirin yetmiyor mu acaba hoş olsun bebek sağlıcaklar gelsinde biz anneler her acıya razıyız rahim filmini bende çektirdim anne olamamaktan daha çok can acıtmıyor korkma hiç belki gebe kaldıktan sonra düşğe sebep olan başka bişey içinde çekiliyordur
Eliscim gelmene sevindim canım ogünden beri senden haberdar olmadım herşey yolunda mı bebeğin okadar güzeldiki hala unutamıyorum

Cnm nasılsın görüşemedik baya dogum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bebeğini hayırlı evlat olsun inş.

Sağol canım, gelmene çok sevindim.Ama o sayılmaz tabi her zaman görüşelim.Umarım senin de daha güzel bebişlerin olur, senin ve tüm isteyenlerin.

Cnm nasılsın görüşemedik baya dogum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bebeğini hayırlı evlat olsun inş.

Sağol zeynebim, darısı başına olsun inşallah.Dualarımda sen de vardın canım.Allah tüm isteyenlere sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…