Elis şimdi resimleri gördüm 41 kere masallah ogluşuna.benimde faktör 5 heterezigot mu cıkmış ne hergün iğne olcam bu arada görümcemde sekerde cıktı muhtemel bende de cıkıcak gebelikte,senden tecrübeleri alalım,bide hsg var tabi
Esra sanki kırmızılar gelmicek gibi geldi bana ay içime umut doğdu hala adet olmamışsın kaç günde olurdun normalde
Geçmiş olsun canım, bana sorarsan iğne kullanman şart. Başka bir gen heterozigot olsaydı neyse de faktör 5 biraz daha gebelikle alakalı. Şimdiden folik ve coraspine başla bence.Gebe kalınca da iğneye geçersin. Şeker umarım çıkmaz.Gerçekten pıhtılaşmadan daha zor ve yorucu. İnşallah çıkmaz ama çıkarsa da çaresine bakacağız artık.
Esra sanki kırmızılar gelmicek gibi geldi bana ay içime umut doğdu hala adet olmamışsın kaç günde olurdun normalde
cnmm yaaa çokk saoll valla erkek olursa kurbaglı takımı kız olursa da pembesini istebylrm senden tabii o zamana kalrsa onlarmaalsef sadece ankara ve istanbulda var
sen beğenirsin netten ben sana alır kargolarım dert etme
ahh cnm gamzem bnmm yaa aslnda var ya ii de yapmşssn anlasn kıymetiniziKocayla kavga ettikbende ciktim simdi aydina dayima gidiyorum 2-3 gun degisiklik olsun duraga geldi beni dondurmeye ama basaramadi sefamiz olsun oglumla ohhh ohhhh
Duygu h m in üretim yeri izmir de sanayide hemde cok ucuza satışı oluyomuş diye duydum ama organize saniyiye tek başıma gitmeyi gözüm yemedi kızlar bu arada doktordan cıktık hsg istedi tırsıyorum genetik normal.ama kan pıhtılaşması var gebeyken hergün iğne olcam.böyleyken böyle
ya ben burda yakından tanıdıklarımdan gebe haberi almak istiyorum artık mesela senden evde varsa bi ovucan yap Meg olsa oda hemen bunu derdikeşke öyle olsa kuşum yaaa, normalde 30 günde bir ortalamam ama değişebiliyor 37 güne çıktığı dahi olmuştu. Hoş 37. günde adetlendiğimde doktorum o ay iki kerre yumurtlamışsındır dedi, o ay ovucan yaptığımda 17. günden sonra koyuluk azaldı bende kestim, adet gecikince ve gebelik olmayınca doktor böyle bir yorum yapmıştı. o nedenle geçmiştir diyemiyorum yarını bir atlatsam daha bir adetim gecikti diyebilirim. ama bu ayda çift yumurtlama olmadı ise adetim geçti sayabiliriz.
bu akşam karın üstü yatarkende kasıklarımda şişkinlik hissettim ama bugün gebemiyim stresine girdiğimden psikolojik olma ihtimali yüksek. öyle dayanamadım attım kendimi buraya
ya ben burda yakından tanıdıklarımdan gebe haberi almak istiyorum artık mesela senden evde varsa bi ovucan yap Meg olsa oda hemen bunu derdi
yada ateş ölçmeyi biliyor musun yarın sabahtan yataktan kalmadan 7-8 arası bi ateşini ölç bakalım yüksekse kırmızılar gelmiyor diyebiliriz
aslında en güzeli biraz sabretmek ama ben heycanlandım sen nasıl dayanıcan
elissssssss ben yerm o şirin adamı o küçücükk eliniiii maşallahh onn o zeytin gözlerneeeee kırkbirrkereeeeee
cnm sagol rahim filmini her ihtimale karsı cekicez dedi kürtaj fln oldum ya bi sorun olmuş mu diye?Hilal sonuçların iyi çıkmış şükürler olsun ama neden hemen iğne dediler aspirin yetmiyor mu acaba hoş olsun bebek sağlıcakla gelsinde biz anneler her acıya razıyız rahim filmini bende çektirdim anne olamamaktan daha çok can acıtmıyor korkma hiç belki gebe kaldıktan sonra düşğe sebep olan başka bişey içinde çekiliyordur
cnmm yaaa çokk saoll valla erkek olursa kurbaglı takımı kız olursa da pembesini istebylrm senden tabii o zamana kalrsa onlar
ahh cnm gamzem bnmm yaa aslnda var ya ii de yapmşssn anlasn kıymetinizi
hmm sanayiyi ben de duydum ama oralara tek gdlmez ki dedgn gibi :44:
cnm hsgyi aneztezili de çektreblrsn bana hsg degl de histeroskopi çektler aneztezili hiç bşeyck anlamadm tavsye ederm fiyat olrak da çok farketmıo cunku ....
pıhtlşmayı da çok kafana takma cunku drek çaresi var
ille şeker çıkcak die de şartlandrma cnm kendini
görümcenle senn sonçta genetk bi bagın yok...
sen gorumcenn druna mı gdıosn şimdi ?
,esracımm inşşşşşşşşşşşşşş melegnn gelmiş olsuninşş
pericim yaa keşke çarşamba sabah gelsem çift çizgiyi gördüğümü söylesem ardından da hemen sen gebe kalsan, sonra roses, aysun ah ah. gebelerimiz sıra sıra doğuruyor, biz bu hızla gidersek topikte gebe hatun kalmıycak, gebe kalmaya çalışanlar ve çocuğunu kucağına alanlardan oluşan bir topik olucaz
kuzucum inşallah bu dileği son kez benim için diliyorsundur diye umut ediyorum. çünkü ben artık kaç kere gebemiyim diye buralarda yazdım sen kaç kez bana inşallah bebeğin gelmiştir dedin bilemiyorum. gülerim ağlanacak halime vallahi
yok cnm ara ara bi açlıo ardı ardına bak mesela ben hulya megan ardı ardına bi ay dolmadan hamiş kaldk şimdi azcık durulma donemi sonra yne başlıck bence gebiş patlması
topikteki hamişlere sesleniyorum topiğin başlığından bebek bekleyenler kısmının silinmesini istemiyorsanız bize güvenmeyin tutun kendinizi sıkın dişinizi doğurmayınpericim yaa keşke çarşamba sabah gelsem çift çizgiyi gördüğümü söylesem ardından da hemen sen gebe kalsan, sonra roses, aysun ah ah. gebelerimiz sıra sıra doğuruyor, biz bu hızla gidersek topikte gebe hatun kalmıycak, gebe kalmaya çalışanlar ve çocuğunu kucağına alanlardan oluşan bir topik olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?