Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol canım, gelmene çok sevindim.Ama o sayılmaz tabi her zaman görüşelim.Umarım senin de daha güzel bebişlerin olur, senin ve tüm isteyenlerin.
canım görüşelim tabi oğlunun 40 uçurmasını bende yap ben yazlıktan İzmite geçiyorum buyur gel her zaman beklerim toparlayın kendinizi benimde bebekim olsunda inşallah bebek arabalarıyla yürüşyolunu turlayalım beraber

Amin cnm çok sağol beni unutmadığın için normal doğummu yaptın cnm

Sezeryan oldu canım, 38. haftadan sonra çok beklemek iyi olmaz dedi doktorlar biz de aldık işte. Önce biraz vicdan yaptım acaba erken mi diye ama doktor kendi çocuğum olsa yine bu haftada alırdım dedi. Hem şeker hem de pıhtılaşma için bu hafta iyi dediler. Çok şükür bebiş şimdi iyi. Seni de unutmam ben hep aklımda ve dualarımdasın canım.

giremiyorum pek.. bu arada eliscim allah bağışlasın pek tatlı maşallah

Cnm sonu güzel olmuş ya ikinizinde iyi olmasına sevindim Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla

Elisim çıktın galiba, seni tebrik etmek bir nasip olmadı vallahi. Biraz sancılı bir doğum sonrası süreci yaşıyormuşsun canım. Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli günlerde yavrunla huzurlu bir yaşam versin sana.

Periprenses ses ver

İnşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sen maşukiyede mi oturyordun?

Şimdi daha iyiyim esracım, sen akşam gelir miydin yahu? Pufiden haber var mı nasıllar?

burdayızz hoşgeldin bu akşam üstü pufidikle mesajlaştım Çınar pek bi yaramazmış

İnşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sen maşukiyede mi oturyordun?
cevabı özelde bebeğim deşifre olmayalım

Şimdi daha iyiyim esracım, sen akşam gelir miydin yahu? Pufiden haber var mı nasıllar?

aslında istisnai durumlar hariç gelmezdim ama seni gördüğüme sevindim, gamze rahatsız olduğunu söyleyince baya bir endişelenmiştim, tamda çınar paşa doğarken aldık bu haberi yarım yamalak kalmıştım, iyi olmana toparlanıyor olmana sevindim. Rabbim bir daha böyle sıkıntılar göstermesin sana, yavruş napıyor yavruş, resimden pekte tatlı maşallah.

çınar paşam bir miktar obur maşallah, gece emmelerden geri kalamayıp annesini hiç uyutmuyormuş ama puffyimin ayakları yerden yukarıda. malum çok bekledi bu günleri görmeyi. nazlının dikiş yerleri acıyor, doğum öncesi sinüzit olmuştu şimdide bir miktar öksürüğü var o biraz onu zorluyor birde obur çınar paşa memeleri parçalamış, bunlar dışında hamd olsun bir sıkıntıları yok canım.

burdayızz hoşgeldin bu akşam üstü pufidikle mesajlaştım Çınar pek bi yaramazmış

cevabı özelde bebeğim deşifre olmayalım

efet çok yaramaz oo ama onun yaramaz olduğu doğmadan belli idi zaten, kığır kığırdı yavrum annesine az sancılar çektirmedi, bakma puffyim öyle geç kavuştuki yavrusuna öyle pek bir dertlenmedi bizlere. ben doğumdan 1 hafta önce buluştuğumda nazlı ile bir nefesini kesti kadıncağızın o yaramaz eyvah bayılacak iye geçirdim içimden ama olsun ikiside sağlıklı olsunda gerisi boş.

peri yaa sence yarın adetim gelirmi benim, bugün itibari ile stres bastı. hoş şu an 31. gündeyim ama 32ye kadar beklemekte fayda gördüm. ne yapsam bilemedim

Sağol esracım çok şükür bebiş de ben de şimdi iyiyiz.Benimki de öyle hep emmek istiyor sütüm ne alemde pek anlamıyorum da, sağolsun tecrübeli arkadaşların yorumlarıyla rahatlıyorum. Boş bi vakit bulunca pufiyi de arayacam diyorum ama kendimden biliyorum canım acırken hiç tlf konuşasım gelmiyordu. Sen konuşursan selam söyle, ben de ararım herhalde.

Hilal nasılsın canım tahlil sonuçların ne alemde pıhtılaşma falan var mı?

Elis şimdi resimleri gördüm 41 kere masallah ogluşuna.benimde faktör 5 heterezigot mu cıkmış ne hergün iğne olcam bu arada görümcemde sekerde cıktı muhtemel bende de cıkıcak gebelikte,senden tecrübeleri alalım,bide hsg var tabi

Söylerim canım başımla beraber, hoş bende aramıyorum mesajlaşıyorum genelde, malum ilk günler uykular düzensiz falan, sezeryan sonrası her fırsatta uyuyordur diye aramak istemiyorum uyandırırım falan üzülürüm sonra, mesaj yazıyorum o uygun olunca dönüyor bana, seninde selamını söyleyiveririm elbette. arkadaki resimleri görmemiştim ben avatarındakini görmüştüm bir tek. maşallah onlar nasıl kıpkırmızı yanaklar öyle tam yemelik vallahi

Esra sanki kırmızılar gelmicek gibi geldi bana ay içime umut doğdu hala adet olmamışsın kaç günde olurdun normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…