Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Idrar yolu enfeksıyonumus ıyılesmıs sımdıde kum dokuyomus benım dana ama pıpıyı kurtardı eger enfeksıyon surseydı sunnet olucaktı

dana dime şu çocuka paşa o paşaa
paşa demişken aklıma geldi muhteşeme bakan oldumu akşam :26:
ben bakamadım

canım çok tatlı maşallah RAbbim size bağışlasın
tekrar tebrik ederim
rumeysa 41 kere maşallah sana kuzucuk

tebrik ederim canımmmm maşallah meleğine çok tatlıııı yaaa
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn inşallah darısı tüm isteyenlere

ben bakamadım

olmaz mı hurrem yıne muhtesemdı hatceyı fena benzettı sonunda laflarıynan bıde ozan guven cansu dere fılanda gırmıs hıcte sevmem cansuyu sınır oldum

inşallah olmazsın bebe göbüştedir inşalllaaaaahhhh

amin canım, allah razı olsun sizden.

ben bakamadım

ya eminem kaç aydır dün geceyi bekledim ama pek bir fos çıktı yaa bölüm, cin oldum valla.
meral okay gibim entrika yazamıyorlar valla, kopuk kopuk bir halde idi her şey, inşallah düzelir ilerleyen haftalarda

azra
azra
minik kuşum

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh diyorummmmmmmm işte o kaaaaaa
anladın sen

Azrammm çok güzel Allahım resmen mucize bu
kızlar size bkıcam bi yandanda iş yapıcam diye mutfakta ki herşeyi kırdım :26:
Jaleda varsa bi şüphen inşallah gebesindir diyorum

bencede cok kopuktu ama sonu cıdden muhtesemdı

hımmm aslında netten izleyim diyorumda burdanda kopamıyorum
olmaz mı hurrem yıne muhtesemdı hatceyı fena benzettı sonunda laflarıynan bıde ozan guven cansu dere fılanda gırmıs hıcte sevmem cansuyu sınır oldum

cansu dereyi bende hiç sevmem kadında güzelliğin g siyol hiç sempatik biride değil zaten
ozan güvenide opet reklamlarından sonra çok itici buluyorum ben yaw

bencede cok kopuktu ama sonu cıdden muhtesemdı

yaa öyle bir sezon finali yaptılarki sezonada şöyle adam gibi bir başlangıç olsun istemiştim, umudum önümüzdeki haftalarda, belkim yavaş yavaş yeni karakterlerde oturdukça düzelir her şey, Gülfem hatuna gıcık oldum, Hatçeye gıcık oldum bu nedir yaaa, bunlar için olumlu şeyler oldumu havalarından geçilmiyor, benim reisim haremin başına gelmiş bir de tokat yiyor, Rabbim hürremin hepsini çıtır çıtır yediği günleri göstersin bize :)

slmmm
azraaaaa masallah kizina Allah omru boyunca iyi insanlarla karsilastirsin
ildaaaaaa dogurdu dimek ama neden sezeryan oldu anlamadim :26: yani buradyken sancilari artmisti :44: neyse saglikli olsunlarda gerisi teferruat

bebişin o açıkta kalan omuzbaşısına kurban yarabbimmmm

kuzum valla tokat benı delıırttı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…