Idrar yolu enfeksıyonumus ıyılesmıs sımdıde kum dokuyomus benım dana ama pıpıyı kurtardı eger enfeksıyon surseydı sunnet olucaktı
maşallahhhhhhhhhhhh
bi yimelik velet daha geldi evimize desene
çıtır deel miyim ben
çıtırrrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dana dime şu çocuka paşa o paşaa
paşa demişken aklıma geldi muhteşeme bakan oldumu akşam :26:
ben bakamadım
inşallah olmazsın bebe göbüştedir inşalllaaaaahhhh
dana dime şu çocuka paşa o paşaa
paşa demişken aklıma geldi muhteşeme bakan oldumu akşam :26:
ben bakamadım
amin canım, allah razı olsun sizden.
ya eminem kaç aydır dün geceyi bekledim ama pek bir fos çıktı yaa bölüm, cin oldum valla.
meral okay gibim entrika yazamıyorlar valla, kopuk kopuk bir halde idi her şey, inşallah düzelir ilerleyen haftalarda
hımmm aslında netten izleyim diyorumda burdanda kopamıyorumamin canım, allah razı olsun sizden.
ya eminem kaç aydır dün geceyi bekledim ama pek bir fos çıktı yaa bölüm, cin oldum valla.
meral okay gibim entrika yazamıyorlar valla, kopuk kopuk bir halde idi her şey, inşallah düzelir ilerleyen haftalarda
olmaz mıhurrem yıne muhtesemdı hatceyı fena benzettı sonunda laflarıynan bıde ozan guven cansu dere fılanda gırmıs hıcte sevmem cansuyu sınır oldum
bencede cok kopuktu ama sonu cıdden muhtesemdı
Azrammm çok güzel Allahım resmen mucize bu
kızlar size bkıcam bi yandanda iş yapıcam diye mutfakta ki herşeyi kırdım :26:
Jaleda varsa bi şüphen inşallah gebesindir diyorum
yaa öyle bir sezon finali yaptılarki sezonada şöyle adam gibi bir başlangıç olsun istemiştim, umudum önümüzdeki haftalarda, belkim yavaş yavaş yeni karakterlerde oturdukça düzelir her şey, Gülfem hatuna gıcık oldum, Hatçeye gıcık oldum bu nedir yaaa, bunlar için olumlu şeyler oldumu havalarından geçilmiyor, benim reisim haremin başına gelmiş bir de tokat yiyor, Rabbim hürremin hepsini çıtır çıtır yediği günleri göstersin bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?