- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
bizde evde sana dua edicez kuzumaynen şimdiden korkmaya başladım şaka gibi ama benim 12 haftam kaldı :18::18::18::18:
etmem mi kız ederim
tabi o anki korkuyla kendimi unutmazsam
bizde evde sana dua edicez kuzum
bence o an korku değilde merak olucak bebeğini görmene dakikalar kalıcak ayy ne heycanlı rahat ve sağlıklı bi doğumla kucağına alırsın inşallah canım
güzeldir tabii Allah bizlerede nasib etsin hatta Esranın ki şuan karnında olsunİnşallah canımm :))
sabahın 7sinde uyandırıyor beni zaten tekmeleriyle
Çok harika bi duygu gerçekten.
RABBİm isteyen dileyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinnn
güzeldir tabii Allah bizlerede nasib etsin hatta Esranın ki şuan karnında olsun
sabah 7de uyandırıyor anne karnım acıktı kalk yemek yiyelim diyor sıpa
Oglum buyumusmu teyzelerı
bak gamze seninle bir ananlaşma yapalım bu böyle olmıcak
sana ben adresi vereyim paketle gönder şu çocuku bana
sadece sevicem sonra aynen iade edicemdeforme etmem merak etme :125::125::125:
gamze
oğluna bişii söyle,kendine gelsinnnnnn
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
bennnnn..............
maşallahhhhhhhhhh maşallahhhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bi tepik atarsa görürsün gününü çabuk ye yemeğini annesi bebiş vitamin alsınsorma canım henüz yemedim bende yemek..
o yüzden durmuyo heralde
atıştırmak lazım uyur belki biraz
ben ederim abi
deforme ederimmmmm
çünküüüüüüüü:98:
Esracım o 28 gün sonra öğrenenler geç yumurtladıkları için geç öğreniyorlar senin beklemene gerek yok baktır yumurta varsa sende geç öğrenirsin yada hamilesindir evde yaptığın test hassas değildir yada Allah korusun hormonal bi durumdur istemeden stres yapmışsındır valla çok heycan yaptım çok umutlandım nolur baksınlar hamileyim de kendime kaddar sevinirim
günaydııınnnn
tüylerim diken diken okudum bugün geçmişi
ama mutlu haber beni buşekilde etkiler zatenönce azranın doğum haberini okurken hem şaşırdım hem sevindim
sonra ildanınkini ağlamamk iin zor tuttum kendimi
rabbim yavrularını onlara bağışlasın bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı yaşasınlar inşallah
esraaaa canım benim inşallah senin meleğinde gelmiştir annesine süpriz yapmaya hazırlanıyodur kim bilir rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah
akşam eşimde bana diyo sen hamilemisin ne diye
oda nerden çıktı dedim hala adet olmadında felan dedi ben bile bilmiyorum kaç gün geçtiğini saymadım günümü alıştım ben gecikmesine dedim herzaman geçiyo normal dedim
baş dönmen mide bulantın felan oluyomu diye sordu hiçte sormaz böyle şeyleri şaşırdım hayırdır bebek olmasını istiyosun galiba dedim istiyoruma ama olmuyo diyede kafaya takmıyorum dedi
anladımki oda çok belli etmesede içten içten istiyo olmasını rabbim hayırlısını versin inşallah
güzeldir tabii Allah bizlerede nasib etsin hatta Esranın ki şuan karnında olsun
sabah 7de uyandırıyor anne karnım acıktı kalk yemek yiyelim diyor sıpa
Sozlusunun dogdugunu ogrenen ruzgar sultanlık bıttı dusuncesıne dalmısken
canımmm onu benim için kokla Allah herşeyi gönlünze göre versin sağlıklı mutlu uzun bi ömrü olsun Allah sizlere bağışlasın analı babalı büyütsün ne diceğimi bilemedim çok mutluyum tebrikler taze anneHepinize ayri ayri tesekkurler teyzeleri.
Bir gorseniz minnak bir kizce ve cirkinde
Elis oglusun gibi cok sacli kizim.
Yarin cikiyoruz hastaneden en yakin zamanda resimlerini ekliycem teyzeleri.
Goguslerimde yara oldu ama idare ediyoz sukur sutum geldi.
Bizde haberler boyle.ilda cnmm senide cok tebrij ediyorum.rabbim saglik sihhat versin evlatlarimiza.
Dogumda herkes icin dua ettim rabbim kabul eder ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?