Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
azra ve ilda doğum yapmış çok mutlu oldum zaman ne çabuk geçiyor ikisininde hamileyim dedikleri zamanı hatırladımda...
rabbim ikisinede sağlıklı sıhhatli bebekleriyle uzun ömürler nasip etsin

Azram balım, gözünaydın, çok mutluyum çokkkkkkkk, öpüyorum ikinizide kocaman, her şey çok güzel mükemmel olsun sizin için

gamze o yanakların gidişatı nedir öyle yaaaaa, bir sonu yokmudur, bir limiti yokmudur, böylesine öpülesi yanaklar neden benim yamacımda değildir. hepsine tek tek cevap bekliyorum rüzgar efendiden

Gece pasta ısterım dıye tutturdum gıttık aldık meger gelınımın pastasıymıs

selam herkese
azra canım dün görünce şok oldum
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

gamzeeee çok fena olmuş bu rüzgar efendi

hoşbuldlduk prensesim
bence iyi yapmışsın biraz komik olmuş ama işi şansa bırakmamk lazım hem kimsenin hakkını da yemzsin merek etme iptal ettirirsin olur biter
bakacek tabbiii kart kartolaoz bizlere
canım benim bende seni çok seviyorum ALLAH razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

bendeki sultanlığı asla bitmezzzzzzzzz

ay lav yu rüsgaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

emine,de getttttttttttttt rüsgar benimmmmmmmmmmmmmmm

aaaaa iyicene benden rekabete girdi yaww olmasss olabilemessss rüsgarrr benimmmmmmm

ildanın sancısı vardı gece..
doğurdu mu????????????????

okuyiim hemen

Canım arkadaşlarım merhaba ilda ve azra valla yanımda arkadaşlarım var onlara bi çıglık attım azrayla ilda dogum yapmış dedim allah hayırlı uzun ömürler versin .hepinizi çok seviyorum

Tlfonu yenı aldım alıntı yapamıyorum dılını cozemedım daha

emıne ve meg doga hanım var cıtır cıtır oglum yedırmez artık kendını kaynanasıyla konusurken bı guluyodu tlfonda anladı herhal gelın guzel

perımmm dıdemmmım esram oflum oglum 7 kgluk bı dana oldu

esra kız bugün yaptıraydın keşke şu testi :18::18:
dünden beri aklımdasın valla
baktım hiç gelmemişsin ondan bişi yazmadım

ben o danayı bir elime geçirirsem var yaaaaaa, esra teyzesi ile tanıştığına pişman olacak haberi yok.

esra kız bugün yaptıraydın keşke şu testi :18::18:
dünden beri aklımdasın valla
baktım hiç gelmemişsin ondan bişi yazmadım

canım benim, nedendir bilinmez acayip sakinim bu test yaptırma konusunda, aslında şimdiye kadar çoktan yaptırmış olmam gerekirdi ama nedense hiç ayaklarım gitmiyor. dedim yaa garibim ben bu ay, inşallah gebelik garipliğidir bu bendeki haller, değilsede adet olayım artık didom yaaaa, çok sinir bozucu oluyor böyle uzun gecikmeler

Idrar yolu enfeksıyonumus ıyılesmıs sımdıde kum dokuyomus benım dana ama pıpıyı kurtardı eger enfeksıyon surseydı sunnet olucaktı

doğurmuş megim doğurmuş, tosuncuk bir kızı olmuş 3900 gr kadar :))))

maşallahhhhhhhhhhhh
bi yimelik velet daha geldi evimize desene

çıtır deel miyim ben
çıtırrrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım hayırlı uğurlu olsun meleğin rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
valla seninki pek bir sesiz sedasız geldi büyük süpriz yaptı şaşırtt bizi sağlıla büyüt yavrunu inşallah

ay azram allah bağışlasın, ağladım valla görünce resmi kız, o nasıl saçlar öyle, o elin duruşuda nedir allahım nasıl bir mucize buuuuuuuuuuuuu, rabbim güzel yazılar yazsın hep hayırlı insanlarla hayırlı fırsatlarla karşılaştırsın, şansı bahtı açık olsun, annesine babasına hayırlı evlat olsun, dert tasa bilmesin inşallah

inşallah olmazsın bebe göbüştedir inşalllaaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…