hoşbuldlduk prensesimbi tepik atarsa görürsün gününü çabuk ye yemeğini annesi bebiş vitamin alsın
Eminemmm Megimmm hoşgeldiniz
kızlar ne yaptım bilin bu ayın hem 15i hem 17si hemde 18ine aynı dr.a randevu aldım adetime hangisi den gelirse o gün gidicem hiç gülmeyin bu dr.a randevu almak çok zorgeçen ay o yüzden boş geçti gitti sabahtan ateş ölçücem düşmezse kimseye engel olmamak için hemen randevuyu iptal edicem kimsenin hakkını yemiş olmam dimi adet günümü tam bilemiyorum adetliyken gitmem gerek rica minnet randevuda vermiyorlar kötü mü yaptım :26:
bakacek tabbiii kart kartolaoz bizlerekızlar İldanın tazecik kızı varken size mi bakar Rüzgar
Gamze çok başarılı bu çocuk olmuşyani off yerim bee
oğlum olrsa hemen bana kız doğurucan söz verdin unutma
kızım olursada bi erkek isteyebilirim
zaten bende bu potansiyel varken sen bitane daha doğurursun bende tık olmaz
canım benim bende seni çok seviyorum ALLAH razı olsunkuzucum, tamam yarın hem evde test yaparım hemde karşıdaki hastanede kan veririm, bugün kan vermek için geç oldu, yarın sabah versem öğleden sonraya çıkar. allah razı olsun senden inşallah içinden geçen gerçeğim olsun, rabbim senin de o temiz gönlüne tez zamanda evladının gerçekliğini kondursun.
kuzum seni çok seviyorum, çok dua ediyorum, çok zor sınavlardan geçiyorsun, rabbim bir an önce bu çetin sınav sonucunda gösterdiğin sabrının mükafatını versin dilerim. bitanecik eminem.
olsun beee perim, seninki de gelsin, herkeslerinki tez gelsin çok bekletmesin annelerini.
bendeki sultanlığı asla bitmezzzzzzzzz
ay lav yu rüsgaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
emine,de getttttttttttttt rüsgar benimmmmmmmmmmmmmmm
Tlfonu yenı aldım alıntı yapamıyorum dılını cozemedım daha
emıne ve meg doga hanım var cıtır cıtır oglum yedırmez artık kendını kaynanasıyla konusurken bı guluyodu tlfonda anladı herhal gelın guzel
perımmm dıdemmmım esram oflum oglum 7 kgluk bı dana oldu
esra kız bugün yaptıraydın keşke şu testi :18::18:
dünden beri aklımdasın valla
baktım hiç gelmemişsin ondan bişi yazmadım
doğurmuş megim doğurmuş, tosuncuk bir kızı olmuş 3900 gr kadar :))))
Tlfonu yenı aldım alıntı yapamıyorum dılını cozemedım daha
emıne ve meg doga hanım var cıtır cıtır oglum yedırmez artık kendını kaynanasıyla konusurken bı guluyodu tlfonda anladı herhal gelın guzel
perımmm dıdemmmım esram oflum oglum 7 kgluk bı dana oldu
Kizlarr oldu mu
canım benim, nedendir bilinmez acayip sakinim bu test yaptırma konusunda, aslında şimdiye kadar çoktan yaptırmış olmam gerekirdi ama nedense hiç ayaklarım gitmiyor. dedim yaa garibim ben bu ay, inşallah gebelik garipliğidir bu bendeki haller, değilsede adet olayım artık didom yaaaa, çok sinir bozucu oluyor böyle uzun gecikmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?