Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allahımm ilda doğurmuşşşşşşyaşasınnnnn dilerim analı babalı büyür..rabbim kısmetini hep açık tutar

evt cnm gordum az once okudum
masallahhhhh yaa tam kuzu bu misss gibi de kokar simdi Allah bagislasin

sağol cnm darısı başına
sorma yaa en güzel parfümler halt etmiş onun kokusunun yanında
Allah senin bebişini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allah bağışlasın güzel bebeğini canım biblocum..maşallahhhhhh
uzun sağlıklı ömürler dilerim..
güle güle büyüt.. çok güzel çookkkkkkk

megim çok teşekkür ederiz. babasının nerdeyse kopyası bir kızım oldu. yüzü ona çok benziyor. 3470 gr, 50 cm boyunda. canım o benim

megcim
beni de bu listeye ekleyebilirsin istersen ben de bu topice ara ara da olsa geliyorum
bugun pitpitlarini gorduk bebisimizin
7 haftalik olmus canim benim 15 mm ymis yerim onu bennnn

Canim cok sukur guzel haberlerle donmussun bende seni merak ediyordum cok sevindim
Allah tamamina erdirsin saglikla insaallah

cnm, sağol. bebişimiz artık kucağımızda. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.

Biblocum mşallah çok güzel bir bebek Allah bağışlasın şansı bahtı açık olsun benim için kokla onu nolur dünyada bebek kokusundan daha güzeli yoktur asla

Biblocum mşallah çok güzel bir bebek Allah bağışlasın şansı bahtı açık olsun benim için kokla onu nolur dünyada bebek kokusundan daha güzeli yoktur asla

cnm çok sağol. ben inanıyorum ki Rabbim sana da meleğini en kısa zamanda gönderecek. asla umudunu yitirme. en ummadığın anda bebişin göbüşüne konuverir...

merhaba kızlar turkıyeye geldım pc nın basına oturamaz oldum valla cok yogun gecdı gunlerım dr gıtdım dedı dr 11 ekım dedı dr esımıde yolcu etdım kısmetse doguma gelıcek bugun ıslerımı halledeyım rahat rahat gelıcem ınsallah...

ben de sana yazacaktim
daha kisa zaman oldu doktordan geleli
basim agriyor heyecan korku hepsi bir aradaydi
ama artik derin nefes aliyorum
every senin adına çok sevindim işin stresli kısmını atlattın bundan sonra huzurla büyüt meleğini içinde
cnm çok sağol. ben inanıyorum ki Rabbim sana da meleğini en kısa zamanda gönderecek. asla umudunu yitirme. en ummadığın anda bebişin göbüşüne konuverir...
canım benim inşallah bende tüm isteyenlerde tez zamanda kavuşuruz hamilelikten sonra ne kadar muhteşem oluğunu yüzünü görünce bikez daha anlamışsındır

hoşgeldin canım bayadır yoktun işlerin rast gitsin meleğinde sağlıkla gelsinn

biblo kızın çok cici, çok tatlı maşallah ona, hem de kocaman maşallah.

ya ne güzel topik bebekten geçilmiyor, allah nazarlardan sakınsın herkesleri

biblo kızın çok cici, çok tatlı maşallah ona, hem de kocaman maşallah.

ya ne güzel topik bebekten geçilmiyor, allah nazarlardan sakınsın herkesleri

teşekkür ederiz teyzesi evet topiğin bebeleri arka arkaya gelmeye başladı artık.

daha nice bebekler de gelecek inş.

every senin adına çok sevindim işin stresli kısmını atlattın bundan sonra huzurla büyüt meleğini içinde
evet canim rahatladim simdi gunler gecmek bilmedi cok zordu
ama 7.haftayi gordum cok sukur insallah dogurmak da nasip olur gecer mi gunler diyorum ama burdaki herkes su gibi gecer diyor ahhh bir rahatca gorsek o gunleri.
dilegen isteyen herkes kavussun bebislerine

kız benden önce doğurdun hani aynı gün doğurcektik söz vermiştik:)))))))))) tatlım çok güzel su gibi bir kızın olmuş maşallah.rabbim acısını göstertemesin her zaman mutlu ol cnm arkadaşım tbrk ederim.normal doğum olmuş ne güzel darısı bize inşallah.
doğum hikayeni yazdınmı bakmadım daha geçmişe gerçi ? öptüm sizi

biblocum tamda biblo gibi bebişin maşallah allah babalı büyütmek nasip etsin.hayırlı evlat olsun inşallah.

ildacım tbrk ederim bebişin kucağına almışsın rabbim sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin size inşallah

bizde daha bekliyoruz:)))))))))))))))) oğlumun gelme niyeti yok galiba ama ben diyorm ona 18 inde gel annesini dinlicek heralde pazartesi bakalım dr gidiyoruz pazartesi belki yatış yaparlar bilmiyorum artık hayırlısı olsun rabbim tüm arkadaşlarımı kurtarsın. bebiş isteyenlerede bebiş nasip etsin inşallah.

herkese selamlar bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bebişleri görünce gözüm dönmüş :)))))

he birde sıranızı bekleyin gebişler:))))))))) sıra bende :)) banane

kızlar bende vaktim geçsin diye el işi yapıyorum patik örüyorum ilerde olacak çocuğuma
pericim bu arda geçen konuşmuştuk ya bende saçımı boyattım siyaha öncedden kahverengiydi şimdi koyulaştım

Son düzenleme:

mooncum çok sağol. inş. bahtı güzel olur bebişlerimizin. eee sıra sende artık bak. listede seni görüyorum. az kaldı az. hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inş bebişine sen de.

mooncum çok sağol. inş. bahtı güzel olur bebişlerimizin. eee sıra sende artık bak. listede seni görüyorum. az kaldı az. hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inş bebişine sen de.

amin tatlım inşallah dr göre bu hafta gelmesi lazımdı ama benim bebişim mutlu mesut heraldeki :)))) belirtimiz yok şuan. evet listede ben varım şaşırmayalım arkidişlerim lütfen

hadi koy bebeğim tam bunalımdayım şuan boğuluyorum sana sarıyım sennle ilgileniyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…