evt cnm gordum az once okudum
masallahhhhh yaa tam kuzu bu misss gibi de kokar simdiAllah bagislasin
Allah bağışlasın güzel bebeğini canım biblocum..maşallahhhhhh
uzun sağlıklı ömürler dilerim..
güle güle büyüt.. çok güzel çookkkkkkk
megcim
beni de bu listeye ekleyebilirsin istersen ben de bu topice ara ara da olsa geliyorum
bugun pitpitlarini gorduk bebisimizin
7 haftalik olmus canim benim 15 mm ymisyerim onu bennnn
biblo
tebrik ederim, gecmis olsun sana gozunuz aydin
saglikla buyusun bebisin
cnm, sağol. bebişimiz artık kucağımızda. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Canim cok sukur guzel haberlerle donmussun bende seni merak ediyordum cok sevindim
Allah tamamina erdirsin saglikla insaallah
Biblocum mşallah çok güzel bir bebek Allah bağışlasın şansı bahtı açık olsun benim için kokla onu nolur dünyada bebek kokusundan daha güzeli yoktur asla
every senin adına çok sevindim işin stresli kısmını atlattın bundan sonra huzurla büyüt meleğini içindeben de sana yazacaktim
daha kisa zaman oldu doktordan geleli
basim agriyor heyecan korku hepsi bir aradaydi
ama artik derin nefes aliyorum
canım benim inşallah bende tüm isteyenlerde tez zamanda kavuşuruz hamilelikten sonra ne kadar muhteşem oluğunu yüzünü görünce bikez daha anlamışsındırcnm çok sağol. ben inanıyorum ki Rabbim sana da meleğini en kısa zamanda gönderecek. asla umudunu yitirme. en ummadığın anda bebişin göbüşüne konuverir...
hoşgeldin canım bayadır yoktun işlerin rast gitsin meleğinde sağlıkla gelsinnmerhaba kızlar turkıyeye geldım pc nın basına oturamaz oldum valla cok yogun gecdı gunlerım dr gıtdım dedı dr 11 ekım dedı dr esımıde yolcu etdım kısmetse doguma gelıcek bugun ıslerımı halledeyım rahat rahat gelıcem ınsallah...
biblo kızın çok cici, çok tatlı maşallah ona, hem de kocaman maşallah.
ya ne güzel topik bebekten geçilmiyor, allah nazarlardan sakınsın herkesleri
evet canim rahatladim simdi gunler gecmek bilmedi cok zorduevery senin adına çok sevindim işin stresli kısmını atlattın bundan sonra huzurla büyüt meleğini içinde
kız benden önce doğurdun hani aynı gün doğurcektik söz vermiştik:)))))))))) tatlım çok güzel su gibi bir kızın olmuş maşallah.rabbim acısını göstertemesin her zaman mutlu ol cnm arkadaşım tbrk ederim.normal doğum olmuş ne güzel darısı bize inşallah.
doğum hikayeni yazdınmı bakmadım daha geçmişe gerçi ? öptüm sizi
biblocum tamda biblo gibi bebişin maşallah allah babalı büyütmek nasip etsin.hayırlı evlat olsun inşallah.
ildacım tbrk ederim bebişin kucağına almışsın rabbim sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin size inşallah
bizde daha bekliyoruz:)))))))))))))))) oğlumun gelme niyeti yok galiba ama ben diyorm ona 18 inde gel annesini dinlicek heralde pazartesi bakalım dr gidiyoruz pazartesi belki yatış yaparlar bilmiyorum artık hayırlısı olsun rabbim tüm arkadaşlarımı kurtarsın. bebiş isteyenlerede bebiş nasip etsin inşallah.
mooncum çok sağol. inş. bahtı güzel olur bebişlerimizin. eee sıra sende artık bak. listede seni görüyorum. az kaldı az. hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inş bebişine sen de.
hadi koy bebeğim tam bunalımdayım şuan boğuluyorum sana sarıyım sennle ilgileniyim barikızlar bende vaktim geçsin diye el işi yapıyorum patik örüyorum ilerde olacak çocuğuma
pericim bu arda geçen konuşmuştuk ya bende saçımı boyattım siyaha öncedden kahverengiydi şimdi koyulaştım
hadi koy bebeğim tam bunalımdayım şuan boğuluyorum sana sarıyım sennle ilgileniyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?