- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
çok beğendimmmm süpersin zatende güzel hatunmuşsunkoydum....
çok beğendimmmm süpersin zatende güzel hatunmuşsuninşallah hamile kalırsında çatlak çatlak olursun en kısa zamanda
hadi koy bebeğim tam bunalımdayım şuan boğuluyorum sana sarıyım sennle ilgileniyim bari
bende sonbarı yaşıyorum sarardım offf hüngür hüngür ağladım az öne bıktım yoruldum bencanm güzel dileklerin için tşkler inşallahhh aminn
sende hamiş olda çatlak çatlak ol
bunalımdayım ya ondan karardım öyle
bende sonbarı yaşıyorum sarardım offf hüngür hüngür ağladım az öne bıktım yoruldum ben
iyi yaparsın bari dinlenmş olursun 1 ay biz mi yanlış yapıyoruz bu işi bi anlamadım bidaha da heralde ömrümün sonuna kadar korunmam 1 sene boşuna korunmuşum zaten 1 sendede olmuyoruşaynen bende yoruldum bu ay hiç öyle bebek için ilişki olsun diye ilişkiye girmiyorum mesela bugün yarın yumurtlama günlerim ama
yapmicam işte bu ayda çünkü uğraşıncada olmuyo bu ayda bırakim bakalım bari uğraşmayım da olmasın ümit etmeyim boşuna
iyi yaparsın bari dinlenmş olursun 1 ay biz mi yanlış yapıyoruz bu işi bi anlamadım bidaha da heralde ömrümün sonuna kadar korunmam 1 sene boşuna korunmuşum zaten 1 sendede olmuyoruş
bak bende resmimi koyuyorum senin çin bebemm
ayy zor koydum resmi bi türlü beceremedim yaabirde ben bebek için yapınca o işi pek bişi anlamıyorum yaa 3 gün ara verince felan ancakk isteksizlik var heralde bende
resmini bekliyorum canm
ahh canım yaa zordur ama olsun meleğine kavuştu ne güzell o geçirmiştir bütün ağrılarınıKızlar markete gıttık ev tam takırdı mısafırlerden sonra geremez dıye bısıy yaptım :) lorlu bıber oluyo ıste
ılda sıcak suya oturunca rahatlamıs uyumus kalmıs kocası gelmıs kaldırmıs suyun geldı demıs ınanmamıs bı bakmıs cıdden heryer batmıs kosmuslar hastaneye atesı 38 cyı gecmıs acılması yavasmıs kalan suyu dr patlatmıs ama sezeryana alınmıs amelıyat sırasında uyanmıs herseyı hıssetmıs bebek ırı oldugundan zor cıkartmıslar kaburgalarına cok basmıslar agrıyomus
canım teşekkür ederim aminn hepimizi kocişlere kocişleride bize bağışlasın vee bi bebekle taçlandırsın inşallah :26::26:pericim gördüm canm sende çokkk güzelmişin kıs Allah kocişine başışlasın
ahh canım yaa zordur ama olsun meleğine kavuştu ne güzell o geçirmiştir bütün ağrılarını
canım teşekkür ederim aminn hepimizi kocişlere kocişleride bize bağışlasın vee bi bebekle taçlandırsın inşallah :26::26:
Nerdesın canım sen ya ne alemdesınız hersey yolunda mı
ara ara gelip gidiyorum canım şimdilik her şey yolunda haftalık kontroller var işte devam ediyor ay ilda ne zorlanmış şimdi yazdıklarını okuyordum senin sıcak su sancıyı azaltır diyorlar yani kolay geçermiş sıcak suya oturunca günüm yaklaştıkça korkar oldum
seeelaaaaammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?