- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
ben sağlıklı iki insana hiçbişeyin engel olmucağını düşünüyorum bebek için 6 ay içinde olur olmuyorsa var bence bişey ben durduk yeremi isteksizim her seferinde bebek aklıma geliyor var yani bu işte bi iş çözebilsekamiiiinnn canm ya bu isteksizlik nolcak bilmiyorum ben bununda bebeğe engel olduğunu duymuştum olabilermi acaba :26:
ama ben hergün olunca böyle oluyo 3 gün ara verince mesela olmuyo öyle bi isteksizlik ee bebek içinde hergün olsun istiyoduk ama şimdi bıraktım valla hergünde olsa olmuyo nede olsa artık 3 güne 4 güne düşürecem böylede yumurtlamaya denk gelirmi bilmiyorum yanii:26:
Kızlar markete gıttık ev tam takırdı mısafırlerden sonra geremez dıye bısıy yaptım :) lorlu bıber oluyo ıste
ılda sıcak suya oturunca rahatlamıs uyumus kalmıs kocası gelmıs kaldırmıs suyun geldı demıs ınanmamıs bı bakmıs cıdden heryer batmıs kosmuslar hastaneye atesı 38 cyı gecmıs acılması yavasmıs kalan suyu dr patlatmıs ama sezeryana alınmıs amelıyat sırasında uyanmıs herseyı hıssetmıs bebek ırı oldugundan zor cıkartmıslar kaburgalarına cok basmıslar agrıyomus
vakıt yaklastı senınde ıldanın agrısını kesmıs sıcak su ama acılması olmamıs
ben sağlıklı iki insana hiçbişeyin engel olmucağını düşünüyorum bebek için 6 ay içinde olur olmuyorsa var bence bişey ben durduk yeremi isteksizim her seferinde bebek aklıma geliyor var yani bu işte bi iş çözebilsekkaç aydır yumurtlama gününe bakıyorsun onca ay neden hiç mi denk gelmiyor çözemiyorum şu dr.a bi gidiyim eğer oda bişey yapmazsa o zaman kabul edicem ama eğer yaparda hamile kalırsam hiç durmadan herkes en iyi bildiği dr.a gitsin yani zaman boşa geçiyor bizde boşa yıpranıyoruz gibi geliyor dışarıdan bi destekle olucak gibi geliyor bana bi ilaç bi iğne yada bi diyet ne biliyim bu aralar gizli şekeri duydum o engel oluyormuş yani bu bi örnek başka neler olabilir yani
yeni üye oldum bende aranızdayım artık....
bakalım bizi neler bekliyor inşallah zorlu süreçlere geçmeden gelir bebeklerimiz yaa diyorum bi mucize olsa şu dr.a gittiğimde hamile olsam ama ihtimal bile veremiyorum nerdeee 18i en geç hastalanıcam bari bi iyilik yapıp dr. randevumun 2. gününe denk gelse ama o bile olmazaynen öyle cnm bu isteksizlik artık bebek istediğim için oluyor bendede
vardır bi sebepleri neyse o engel olan sebepler bir bilsek zaten ona göre tedbirimi alcam bende.. aman ne bilim ya kendime birsürü sebepler çıkarıyorum işte bende acaba omu bumu şumu diye dediğin gibi bi iyi bir doktor şart ama o süreç beni korkutuyor yaa
yeni üye oldum bende aranızdayım artık....
bakalım bizi neler bekliyor inşallah zorlu süreçlere geçmeden gelir bebeklerimiz yaa diyorum bi mucize olsa şu dr.a gittiğimde hamile olsam ama ihtimal bile veremiyorum nerdeee 18i en geç hastalanıcam bari bi iyilik yapıp dr. randevumun 2. gününe denk gelse ama o bile olmaz
leke değil canım 1 damla kadar pembeydi belli belirsiz ama diyorum afedersin belkide makattandı hani olabilir yani ben hiç hamile olucağımı düşünmüyorum sanmam ateşim herzamanki gibi gidiyor ateş ölçtüğüm 9.döngüm bu benim gerçektende hiç şaşmaz tam adet günü yada bi gün öne başlar düşüşe 18i gibi görünüyor adet tarihim ateş ölçmeye göre ama bu ay tam emin değilim biraz yavaş yükseldi ben ateş ölçmesem adet tarihimi bilemem 2-3 oynuyor çünki yumurtlama günüme görecanım sen leke geldi demiştin yaa geçen gün yerleşme kanaması diye bi ihtimal yokmu sence olabilir yani
sen bi düşün bunu yani niye gelsinki adetine var daha olabilir yani ateşini takip ediyormusun
ben bu ateşe çok inandım gerçekten adet olacağın zaman düşüyor bence en doğru belirti ateş bu gebelikte benim son güne kadar yüksekti sonra düştü
gün yaklaştıkça korku sardı seni ama korkma bitanem allahın izniyle iyi düşün iyi olsun Damlacım sende korkma Rabbim gücünü veriyordur dua edicez sizler içinildaa icin uzuldum ya ins. kisa zmn da kendini toparlar
ben boyle olan sezeryandan korkuyorum ya :18: kendimi iyice normale hazirladim ins. bi aksilik cikmaz :26:
leke değil canım 1 damla kadar pembeydi belli belirsiz ama diyorum afedersin belkide makattandı hani olabilir yani ben hiç hamile olucağımı düşünmüyorum sanmam ateşim herzamanki gibi gidiyor ateş ölçtüğüm 9.döngüm bu benim gerçektende hiç şaşmaz tam adet günü yada bi gün öne başlar düşüşe 18i gibi görünüyor adet tarihim ateş ölçmeye göre ama bu ay tam emin değilim biraz yavaş yükseldi ben ateş ölçmesem adet tarihimi bilemem 2-3 oynuyor çünki yumurtlama günüme göre
bende 4 tane ovucan var onlarıda kullanırım ama bnde yoruldum uğraşmaktan valla yumurtlamadan sonrası daha rahat geçer oldu artık eskiden olsa şimdi bi test alıp yapmıştım umudumu kaybettikçe böyle oldum adet günü test yerine ateş ölç aynı şey gerçektende ama ben günü gününe yumurtlamadığım için naparım bilmiyorum ateş yöntemiyle yumurtladıktan sonra öğrenmiş oluyorsun yumurtlama günübilemiyorum ki ama daha önce öyle bi sorunun yoksa belkide yerleşmedir yaaa
hadi inşlh bebekten olsun
bu ateşe ben çok inanıyorum artık ama ya bu şekilde hamilemiyim diye bakıcam artık ovucanla falan uğraşamam
bende 4 tane ovucan var onlarıda kullanırım ama bnde yoruldum uğraşmaktan valla yumurtlamadan sonrası daha rahat geçer oldu artık eskiden olsa şimdi bi test alıp yapmıştım umudumu kaybettikçe böyle oldum adet günü test yerine ateş ölç aynı şey gerçektende ama ben günü gününe yumurtlamadığım için naparım bilmiyorum ateş yöntemiyle yumurtladıktan sonra öğrenmiş oluyorsun yumurtlama günü
onun yerleşme kanaması olması için herşeyimi verirdim rosesim ama değil hiç inanmıyorum
kızlar lütfen yardımcı olun ara kanamadan 10 gün sonra 1 dmla kan geldi yerleşme kanaması olabilirmi bu arada 45 gündür adet olamıyorum acaba test yapsam cıkar mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?