Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzum,

kendini daha iyi hissedeceksen ve beebginin gelmesine faydasi olacagini dusunuosan ki bence psikolojik acidan kesinlikle olur, git psikologa.. hiiiiccc kendini yipratma , yorma

bencede oğlun olabilir çünkü ben küçükken hamile bi akrabama atletimi vermiştim kızı oldu
bi de biz evlenmeden 1 sene önce kız bebek ayakkabısı gördük aldık sakladık hala duruyo kızımız olcak

ısırır koparırım o çükü odasına başlıyoruz bu hafta pembe perde duvar kağıdı bilmem ne valla acaip bişey olur çünkü herkes güzelleştin hiç kız gibi durmuyo diyo
amanın olur mu olur batarsınız valla olanlarıda bigün kız doğururum umuduyla saklarsın
ama sanmam ayrıntılı ultrason filan yok canım olmaz heralde

Ztar senin için kız düşünüyordum ama içime erkek douyor yazmışsınya erkek heralde kafamkarıştı

2 aylık hamileyken kocam göbeğimi sevip ay ne güzel çıktı diyodu şimdi gülüyoruz düşündükçe maşallah duvara değecek

karın bölgen uzunsa geç çıkar canım

bilmiomki :44: yani benim zaten daha cikmamasi normal..

dr uma soyledim gecen randevuda daha cok var dedi.. ben sanirim somur birseyler gormek istedigimden bebegimle alakali..

bakalim carsamba randevumuz var insaallah iyidir balim

2 aylık hamileyken kocam göbeğimi sevip ay ne güzel çıktı diyodu şimdi gülüyoruz düşündükçe maşallah duvara değecek

karın bölgen uzunsa geç çıkar canım

dr uma soyledim gecen randevuda daha cok var dedi.. ben sanirim somur birseyler gormek istedigimden bebegimle alakali..

duygu bana da seninki kiz gibi geliyo

valla inaıorm hislernze bana da kız dogyo du bakalm ne olcak
çok erken bi soru ama
Ece mi Ecesu mu sizce?
kociş su mu neymiş o drek ece olsn dio
ecesu su kadar berrak ve guzel demek ama anlamı çokk guzell
sula kıralicesi bi de
erkek olursa Ayberk
Ayın en parlak hali ,saglam kişilk demek
Enes de bence çok hoş bi isim ztarım ...

valla inşallah canım küveti anakucağı herşeyi pembe onları saklarız kolayda odasını değiştiremeyiz. bi bitsin de odası fotolarını eklicem çok özeniyorum çoook

inşallah iyidir annesi merak etme allaha emanet de her akşam yatmadan elini karnına koyup ayetel kürsi oku ben hep öyle yaptım

kuzum,

kendini daha iyi hissedeceksen ve beebginin gelmesine faydasi olacagini dusunuosan ki bence psikolojik acidan kesinlikle olur, git psikologa.. hiiiiccc kendini yipratma , yorma
bikaçgün sonraburda üniversitenin profu var Acıbademde çalışıyor ona gidicem hoca sonuçta İzmitin en iyisi bakalım 4 gün sonra son hayal krıklığımı yaşıcam ve sonra bebeğime dr.um sayesinde kavuşucam diye umuyorum ama dr. sürenin uzun olucağını söylerse gerçektende gidebilirim ztarım
bu arada ben senden kız bekliyodum ama sen içime erkek doğuyor yazınca aklım karıştı galiba erkek bebeğin :44:

saol bitanem iyi dileğin için inşallah bende yakında diye hissediyorum o ayakabılara bakmaya henüz doyamadın diğerleri gibi bazanın altında değil yatağımda başucumda ve her baktığımda bigün evime minik yavrumun gelceğine inancım artıyor sanırım bu bana iyi geldi şimdilik
ÖZLEM
amanın olur mu olur batarsınız valla olanlarıda bigün kız doğururum umuduyla saklarsın
ama sanmam ayrıntılı ultrason filan yok canım olmaz heralde

ayberk kuzenimin ismi çok da yakılıklı sıpa çok severim bu ismi
canım haddim değil ama su ile biten isimlere sinir oluyorum ben nedense ece tek başına daha güzel yada yanına başka bişey de koyabilirsin mesela minel çok güzel bi isim

benim kızımın adı da elif beste olacak babamız koydu ismini, müzisyen olduğu için yaptığım en güzel bestem diyo

hayirlisi olsun canim ya bakalim.. guzel heyecanlar bunlar.. Rabbim sana da nasip etsin..

esine aynen katiliyorum su neymis sadece ece daha guzel bence..

duygucum Rabbim isim karari verdigimiz, kulagina ezani okuttugumuz gunleri de gostersin..

haftaya randevum var carsamba dua edin

ısırır koparırım o çükü odasına başlıyoruz bu hafta pembe perde duvar kağıdı bilmem ne valla acaip bişey olur çünkü herkes güzelleştin hiç kız gibi durmuyo diyo

ben daha almadm hamile pantolnu 44 beden pantolnlarm var içinde donuorm şu an
şimdi 40 42 arasıym ...
onlar bi süre idare eder mi acaba etmezse alcam tabii
ben hamile corabıyla jileye çok ozenııorm ya
bi de hamiş elbisesine
alcam onlardan bakalm zamanı gelnce

benim ismimin koyuluş amacı da çok anlamlı mesela
rahmetli babacığım 52 yaşındayken ben doğmuşum ilk bebeği benim.
yıllarca çocuk özlemi çektiği için adımı özlem koymuş

teşekkür ederm ztarımmm
tmm düşüncem bu işi
bakalm belki drek ece koyarm

aminnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet iyi fikir.. Dualar da olmasa gonlumuz nasil huzur bulacak bilmiyorum.. dusunsene icimizde bir can, ama hicbirseyde dahilimiz yok.. Allah'a emanet,, Rabbim korusun.. iyii yazilar yazsin

BU arada elif ismini de cok seviyorum..

ben daha cok klasik isimler seviyorum ya..

canim git bi doktoruna da bir an evvel bizi de haberdar et.. ama benim hatirladigim kadariyla senin fiziksel bi sorunun yoktu hamile kalmak icin.. doktorunla karar verirsiniz..

valla Ayberk evtt yaa karzmatk de gelıooo bana daaa
tek isim olsn dıorm ben ama galba suyu atcaz bakalm
kızınn isimleri çok hoş cnm elifi de besteyi de çok severm ben
benim ismimin koyuluş amacı da çok anlamlı mesela
rahmetli babacığım 52 yaşındayken ben doğmuşum ilk bebeği benim.
yıllarca çocuk özlemi çektiği için adımı özlem koymuş
kıyamammm

evett Elif Beste süperr anlam yüklemiş eşin oda çok iyi düşünmüş en güzel Beste
Sue bence tek başına Ece çok daha hoş vee alımlı sonuna Su gelince ıı ama bu benim fikrim annesi sensin en iyi sen bilirsin
ztarın bildiğimiz bir sorun yok evet çok şükür dr.a gidiyim hemen paylaşıcam inşallah prof olduğu için kasıntı değildir
bu arada evlat hasreti çeken biri olarak Rabbimden tek dileğim sağlıklı olması kız olsun erkek olsun başımın üstünde
erkek kıyafetlerinide naparız bakarız artık

Son düzenleme:
bende çıkıyorum kızlar eşim istiyor bilgisayarı hepinizi öpüyorum mutlu huzurlu bi akşam geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…