Duyguu slm bende bugün markete gittim cok güzel bebek badileri gördüm aklıma duyguya söyliyim kızına alsın diye geldi.cok indirim vardı cokda tatlı şeyler vardı,benim aklıma öyle geldi nedense:)
İldacım allah analı babalı büyütsü sağlıklı uzun huzurlu birömrü olsun minik hanımefendininbi susarsa hanım efendi çok şey yazıcam ama
Kızlar selammm
Hilalim hoşgeldin ne zamandır yoksun amaaan boşver ister şeker ister pıhtılşma isterse ne çıkarsa çıksın biz her acıya katlanırız yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşalım
Ztar erkek mi hissediyorsun hadi bakalımm
Sue alışveriş bu hafta sonumuydu tatlım arkadaşlarınla çıkıcaktın ya
Benimde ileride olucak olan bebeğme (inşallah Rabbim izin verirse) halası Amerikadan hep erkeğe yatkın arada bikaç kıza yatkın bişeyler almış içimemi doğdu bilmem hep erkek olmuş dedi belki oğlunu doğurmak için gittiğinden bilinç altı olabilir kızım olursa oğlan gibi giydiricem bende bazen bişeyler görüp dayanamayıp alıyorumperimmm çıktık cnm bu çarşmba
bi tane beşli takm aldm ara renk onda da fırfır var pijaması eldveni onlugu falan ...
olsn fırfırlı gydririm oglum olursa anısı olur ilk cicisi die
Benimde ileride olucak olan bebeğme (inşallah Rabbim izin verirse) halası Amerikadan hep erkeğe yatkın arada bikaç kıza yatkın bişeyler almış içimemi doğdu bilmem hep erkek olmuş dedi belki oğlunu doğurmak için gittiğinden bilinç altı olabilir kızım olursa oğlan gibi giydiricem bende bazen bişeyler görüp dayanamayıp alıyorumdeliyimde biraz hep unisex olmasına özen gösteriyorum ama elim erkeğe kaçıyor galiba ya içime doğuyor ya da erkek fatmam olucak
ne güzel bi keyiftir o içinde bebğiin varken almak ben şuanda bile geçen adidastan aldığım ayakkabıları öpüyorum bebeğim bunlar senin için hadi ayaklan gel annene diyorum
galiba psikologa gtmem farz oldu :26::26:
ben de herşeyini pembe aldım sadece hastane çıkışı beyaz ama o da fırfırlı dantelli, yanlışlıkla erkek doğurursam noolcak bilmiyorum:44:
ben de herşeyini pembe aldım sadece hastane çıkışı beyaz ama o da fırfırlı dantelli, yanlışlıkla erkek doğurursam noolcak bilmiyorum:44:
perimmm çıktık cnm bu çarşmba
bi tane beşli takm aldm ara renk onda da fırfır var pijaması eldveni onlugu falan ...
olsn fırfırlı gydririm oglum olursa anısı olur ilk cicisi die
çükünü sakladıysa görürsünüz gününüzü
kızın tam prenses olucak yani pembi pembi yerimmm şeker gibi bence annesi ne cicler almıştır son anda çük filan çıkartmasın derim
benim 3-4 aylıktı hamile pantolonu giyiyodum hemen çıktı iç karnım darmış:44:
dogru bi de oyle bi durum var ic karin olayi bilmem ne.. hayirlisi yahuu
Benimde ileride olucak olan bebeğme (inşallah Rabbim izin verirse) halası Amerikadan hep erkeğe yatkın arada bikaç kıza yatkın bişeyler almış içimemi doğdu bilmem hep erkek olmuş dedi belki oğlunu doğurmak için gittiğinden bilinç altı olabilir kızım olursa oğlan gibi giydiricem bende bazen bişeyler görüp dayanamayıp alıyorumdeliyimde biraz hep unisex olmasına özen gösteriyorum ama elim erkeğe kaçıyor galiba ya içime doğuyor ya da erkek fatmam olucak
ne güzel bi keyiftir o içinde bebğiin varken almak ben şuanda bile geçen adidastan aldığım ayakkabıları öpüyorum bebeğim bunlar senin için hadi ayaklan gel annene diyorum
galiba psikologa gtmem farz oldu :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?