Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duyguu slm bende bugün markete gittim cok güzel bebek badileri gördüm aklıma duyguya söyliyim kızına alsın diye geldi.cok indirim vardı cokda tatlı şeyler vardı,benim aklıma öyle geldi nedense:)

hilalimmm kızım zaten sizin içinize dogyo ben soyleym
hangi market kuzucum bu bakaym bi ara
bu ara dra gtcm belki soyler de başlarm ufak ufak almalara

Kızlar selammm
Hilalim hoşgeldin ne zamandır yoksun amaaan boşver ister şeker ister pıhtılşma isterse ne çıkarsa çıksın biz her acıya katlanırız yeterki sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşalım
Ztar erkek mi hissediyorsun hadi bakalımm
Sue alışveriş bu hafta sonumuydu tatlım arkadaşlarınla çıkıcaktın ya

ilda gelmişşş cnmm ömürrlü olsnn guzel bebişn çok çok şeker tam dedgn gibi kocayanakk kocamann bi maşallahhh onaaa
adı ne oldu bi de naslsnz sen bebiş emme durumları herşey yolndadr umuorm ki

perimmm çıktık cnm bu çarşmba
bi tane beşli takm aldm ara renk onda da fırfır var pijaması eldveni onlugu falan ...
olsn fırfırlı gydririm oglum olursa anısı olur ilk cicisi die

perimmm çıktık cnm bu çarşmba
bi tane beşli takm aldm ara renk onda da fırfır var pijaması eldveni onlugu falan ...
olsn fırfırlı gydririm oglum olursa anısı olur ilk cicisi die
Benimde ileride olucak olan bebeğme (inşallah Rabbim izin verirse) halası Amerikadan hep erkeğe yatkın arada bikaç kıza yatkın bişeyler almış içimemi doğdu bilmem hep erkek olmuş dedi belki oğlunu doğurmak için gittiğinden bilinç altı olabilir kızım olursa oğlan gibi giydiricem bende bazen bişeyler görüp dayanamayıp alıyorum deliyimde biraz hep unisex olmasına özen gösteriyorum ama elim erkeğe kaçıyor galiba ya içime doğuyor ya da erkek fatmam olucak
ne güzel bi keyiftir o içinde bebğiin varken almak ben şuanda bile geçen adidastan aldığım ayakkabıları öpüyorum bebeğim bunlar senin için hadi ayaklan gel annene diyorum
galiba psikologa gtmem farz oldu :26::26:

ben de herşeyini pembe aldım sadece hastane çıkışı beyaz ama o da fırfırlı dantelli, yanlışlıkla erkek doğurursam noolcak bilmiyorum:44:

hosgldin kiz taze anne nbr nasilsin bakim

gorduk kizini, aldik hayirli haberlerini

Rabbim bundn sonra da hep hayirli , guzel haberler almayi nasip etsin..

Siz ne hissediosunuz benim bebemin cinsiyetiyle alakali bacilar..

ben bilmiyorum ya sanki erkek gibime geliyor..

hayirla, saglikla gelsin.. oglan da basustu kizda

ben de herşeyini pembe aldım sadece hastane çıkışı beyaz ama o da fırfırlı dantelli, yanlışlıkla erkek doğurursam noolcak bilmiyorum:44:
çükünü sakladıysa görürsünüz gününüzü
kızın tam prenses olucak yani pembi pembi yerimmm şeker gibi bence annesi ne cicler almıştır son anda çük filan çıkartmasın derim

ildacanım

Allah analı babalı büyütsün,uzun sağlıklı ömürler dilerim tontiş bebeğine kuzummm

çükünü sakladıysa görürsünüz gününüzü
kızın tam prenses olucak yani pembi pembi yerimmm şeker gibi bence annesi ne cicler almıştır son anda çük filan çıkartmasın derim

ısırır koparırım o çükü odasına başlıyoruz bu hafta pembe perde duvar kağıdı bilmem ne valla acaip bişey olur çünkü herkes güzelleştin hiç kız gibi durmuyo diyo

oglun olcak perim belki de belli olmazzz hiçç benm arkdasma gorumcesi dolu bebek eşyası yolladı hepsi de erkek için oglu olcak kızın şimdi
perm sana ne dicem bu pskopatlık falan degl içinden nasl gelıosa onu yap ii hsset yeter ki kendini mutlu ol
transferden sonra annem de iki tane pijama takmı aldı olur da ikiz olur ugur getrsn die
bebiş eşyaları ugur getırıo inan ki
bak yne soyluorm az kaldı hayırlısyla cnmm
gelicek kuzucunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…