slm kızlar bugün misafirlerim gitti ardından dışarı işerimi halletmeye çıktım.ne var ne yok varmı yeni gebe yada doğuran?benim kokulu akıntım var fitil kullanıyorum .
Bende hiç anlamıyorum ovulasyon testinden cnm sen dijital test kullanırkenmi hamile kaldın
canim ben ilk hamileligimde ( dusuk oldu ) ilk ay dijital test yapip yumurtlama tarihimi ogrenmistim.. ama sonraki aylarda kullanmamistim cunku stres yapiodu bende.. yani bana kalirsa adet dongusu duzenliyse her ay kullanmaya gerek yok bu meredi.. ne zaman yumurtladigini biliosan ona gore iliski gunlerini ayarlayabilirsin..
bu hamileligimde dusukten sonra adet dongum degistigi icin yine yumurtlama tarihimden emin olmak icin kullandim,..
mesela 15. gun mu yumurtlama tarihin. ben 13- 15 - 17 iliskide bulunuodum.. oyle reglden sonra iki gunde bir iliski cekemezdim ben kendimi biliyorum.. zaten tibben de gerek yok boyle bir seye aslinda.. zaten vazife gbi yapio insan
Rabbim yuzlerimizi guldursun insaallah..
canim ben ilk hamileligimde ( dusuk oldu ) ilk ay dijital test yapip yumurtlama tarihimi ogrenmistim.. ama sonraki aylarda kullanmamistim cunku stres yapiodu bende.. yani bana kalirsa adet dongusu duzenliyse her ay kullanmaya gerek yok bu meredi.. ne zaman yumurtladigini biliosan ona gore iliski gunlerini ayarlayabilirsin..
bu hamileligimde dusukten sonra adet dongum degistigi icin yine yumurtlama tarihimden emin olmak icin kullandim,..
mesela 15. gun mu yumurtlama tarihin. ben 13- 15 - 17 iliskide bulunuodum.. oyle reglden sonra iki gunde bir iliski cekemezdim ben kendimi biliyorum.. zaten tibben de gerek yok boyle bir seye aslinda.. zaten vazife gbi yapio insan
Rabbim yuzlerimizi guldursun insaallah..
hoşgeldin canım damla doğuma gitti
mrb hilalcim.nasılsın noldu senin test sonuçları?
Hoşgeldin cnm yorulmuşsundur sen şimdi
nedir canim test sonuclari ??
slm cnm demek damla doguma gitti he çok duygulandım benim ilk hamileliğimde onla yanı zamanda kalmıştık 1 gün vardı aramızda o doğurcak demek allah saglık sıhhat versin hayırlı evlatlar nasip eylesin
slm herkeseşimdik sonuçlarımı yazayım mı anlayan yorumlasın?doktorun dediği kan pıhtılaşması var gebelikte düzenli iğne yapcakmışım öyle dedi
faktör v (leiden)heterezigot,faktör v (r2)heterezigot diyo
Amin cnm benimde adet dòngüm düzensiz ovulasyon testi benide strese sokar o yüzden kullanamam galiba inş. onsuzda hamile kalabilirim
canım isim konusunda bişeyler düşündünüz mü?
aynen yaa bi süre sonra yumurtlama dönemi dışında ilişki anlamsız gereksiz geliyo sanki sadece çocuk içinmiş gibi gelmeye başladı kötü bi durum. bende düşükten sonra bi süre düşünmedim o dönemde rahattım şimdi yine başa döndüm. benimde düşükten sonra düzen fln kalmadı geçen ay 42.gün oldum ondan önceki ay 26.gün, normalde 30 31 gündü döngüm. dediğin gibi 2 günde birde sıkıyo beninapıcam bilmiyorum yanii. amin inşallah yaa isteyen herkese nasip etsin. şaka maka 1 seneyi geçmiş çocuk çalışmalarına başlayalı
slm cnm demek damla doguma gitti he çok duygulandım benim ilk hamileliğimde onla yanı zamanda kalmıştık 1 gün vardı aramızda o doğurcak demek allah saglık sıhhat versin hayırlı evlatlar nasip eylesin
slm herkeseşimdik sonuçlarımı yazayım mı anlayan yorumlasın?doktorun dediği kan pıhtılaşması var gebelikte düzenli iğne yapcakmışım öyle dedi
faktör v (leiden)heterezigot,faktör v (r2)heterezigot diyo
kiz ozlem Allahin izniyle bir cinsiyeti ogrensek isim dusunuruz insaallah da cinsiyeti ogrenemedikki..
Haklısın cnm aslında benim yumurtlama takibiyle tedaviye başlamam lazım ama 2ay sonra başlamayı düşünüyoruz kısmet olursaama duzensizse kullanman lazim canim nasil bilicen ne zaman yumurtladigini :44:
kiz ozlem Allahin izniyle bir cinsiyeti ogrensek isim dusunuruz insaallah da cinsiyeti ogrenemedikki..
canim her iste bir hayir var.. bir kere olmus yine olur Allah'in izniyle.. derler ya hani gec olsun guc olmasin diye.. dusunsene ne kadar aci bir tecrube dusuk yapmak.. Rabbim saglikli, hayirli bir gebelik ve evlat nasip etsin de varsin azcik daha bekletsin melegin,.. Bu arada da sana sabir versin Yaradan ne diyim.. herkesin imtihani baska baska..
canim neyseki ciddi birsey degil cok sukur,, sorunu ogrendin ya onemli olan o.. bu sekilde dolu adam doguruyor,,
kan uyuşmazlığı varmı eşinle aranızda?
niye be ben hamile kaldığım gün belliydi zaten erkek olursa gurur kız olursa beste
Haklısın cnm aslında benim yumurtlama takibiyle tedaviye başlamam lazım ama 2ay sonra başlamayı düşünüyoruz kısmet olursa
yok cnm doktor sadece kan pıhtılaşması dedi kan uyuşmazlıgı yok bildiğim kadarıyla
ay canim bilmiomki yaa :44::44: biliomusun ben nedense hep erkek ismi dusunuyorum .. hic kiz ismi dusunmuyorum.. enes simini cok seviyorum mesela.. ama bilmiyorum ki karar vermek cok zor.. hayirlisi ya bakalim artik
Allah yardimcin olsun canim.. stresli olma.. rahat olmaya calis..
ay canim bilmiomki yaa :44::44: biliomusun ben nedense hep erkek ismi dusunuyorum .. hic kiz ismi dusunmuyorum.. enes simini cok seviyorum mesela.. ama bilmiyorum ki karar vermek cok zor.. hayirlisi ya bakalim artik
Allah yardimcin olsun canim.. stresli olma.. rahat olmaya calis..
kan pıhtılaşması çoğu kişide oluyo biliyosun çok şükürki önemli bişey yokmuş. neden bu testleri en son noktada yaparlarda insanlara aynı acıyı kaç kez yaşatırlar bilmiyorum gerçekten. iyiki peşine düştünde yaptın testlerini cnm yaa.
ben de 12. haftaya kadar erkek hissetmiştim ama değilmiş
nerdeyse doğurucam hala herkes erkek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?