birinci trimaster gun itibariyle bitmiştir arkdaşlarrr
aglama kiz korku norml tabi de
bebegine kavusacaksin daha guzeli var mi
nst beni de bunaltiyo ter basiyo gozum karariyo[
bu haftaki bebişleri görünce acaba bnm kızımda böyle tatlımı diye düşünüyorum ama korkum daha agır basıyo sata göre 37. haftamdayım doktora göre 35+5 yani 35 diyo doktorum ii ama nedense güvenmiyorum önceden dogum yapan herkes çok ii bi doktor ama sezeryana yöneltiyo kolayına kaçıo diyolar sezeryan olmak istemiyorum eeeeeeeeeeeee normal dogumdanda korkuyorum nasıl kavuşucam kızıma düşündükçe daralıyorum aglıyorum korkuyorum (hee buarada 58 likoyum hamile kalmadan önce belki hatırlarsınız 39 kiloydum19 kilo almışım )
39 mubence 19 kilo cok degil cok zayif baslamissin ben 48le basladim toplamda 13-14 arasi aldim simdiye kadar ama yeter artik
muhtemelen sen benden once ogrenirsin cinsiyetini
bide ne dicektim ya sen kac zamanda bir randevularin simdi
oglum bir gun daha buyudu
ve ben bir gun daha doguma yaklastimm :18:
bi de şu var tmm normal isteyelm bizim istememizle olmuo ki
patt die alıolar sezeryana
acil zamanlarda mı beklemıolar iice uyuşsun acaba yaa
bu akşam kesn keserler beni canlı canlı ruyamda
belli olmaz ki ztarım gostermzse biz de geç ogrnrrz belki
şimdi ben yarın gtcektm dr yokmş aradılar
salı gtcem bi de cumartesi
bu ara sık gtcem ikili test muhabbetne
normalde üç haftada bir ya da ayda bir falan çağrıolar burda ...
suuuuu gibi hayirla, saglikla iki de gecsin 3 de.. ve bebelerimiz kucaklarimiza konsunlar insaallah
canim ya sakin olsana master.. haklisin tabii korkarsin ama oyle ya da boyle gecip gidiyor. bak bu topikte gozumuzun onunde kac kisi bebegine kavustu Allahin izniyle.. dogum anindan sonra kim anlatioki acisini, korkusunu.. herkes meleklerini anlatiyor..
her aci gecici unutmakaldiki herkesin dogumu zor olacak diye bisey yok.. bkz : didem.. hemen pirtlativerdi
39 mubence 19 kilo cok degil cok zayif baslamissin ben 48le basladim toplamda 13-14 arasi aldim simdiye kadar ama yeter artik
hamile kalabilmek için ne çabalar verdim ya heray hüsrana ugramak neydirabbim bekleyen herkesi evladına kavustursun doktorlar 39 kiloyla hamile kalman imkansız kalsan bile tutunamaz diyolardı allah büyük işte
evet benim randevularim da 3 haftada bir su anda.. hayirlisi duygum yaaa ama genelde gostermeyenler kiz oluyormus..
ultrasona girmeden cikilota at agzina o zaman yerinde duramiomus bebeler oralarini buralarini gormek daha kolay oluomus
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş saglıklaaaaa huzurrlaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşş
ztarm sana bşey sorcam amerikada normal dogum çok onemli ya diyelim acil bi durum oldu
alıolar demi sezeryana
epudral mi yapıolar peki burdaki gibi bi bilgn var mı
arkadaşlar merhaba..
1.5 yıllık evliyim.bebek istiyoruz ama öyle bi takıntım acelem yok.fakat son 2 haftadır değişiklikler var.ve bunlardan biri 2 gündür karnımın içinde bir batma hissediyorum.dokununca hafif bi acı var ve durum canımı sıkıyor.
daha önce bi dış gebelik geçirdim.aynı olmasından korkuyorum.bu normal bi gebeliğin erken dönemlerinde de olabilecek bir belirti mi acaba?
canim burda gercekten gerekli bir durum yoksa almiolar sezeryana. yani ben gidip doktora desem ki ben normal doguma hazir degilim beni sezeryana almaz yani.. saglik acisindan riskli bir durum yoksa almiolar ..
epidural benim arkadaslarimin %98 i aldi.. soruolar onun bi zamanlamasi var.. o zaman soruolar anneye isteyip istemedigini.. ama defalarca soruolar.. eger istemezsen normal catir catir doguruosun.. ama dedigim gibi benim arkadaslarimin hemen hemen hepsi epidural aldi.. sen istersen de epidural in uzmani gelip, vuruyor igneyi.
selam arkadasim hosgeldin
psikolojik olabilir bu aci bilemiyorum tam.. herkesin hamilelik belirtisi, yasamasi farkli farkli oluyor.. insaallah birsye varsa saglikli bir gebeliktir,. kafanda en ufak rahatsizlik varsa doktora gorun arkadasim.
ah.korkuyorum doktora gitmeye..umarım sağlıklı bi gebeliktir.çok teşekkür ederim.
ya burda da en gereklilere yapsalar keşke hoop yapıverıolar herkese
iimş epudralli olması...
neyse hayırlısı o olsn yaa bakalm
burda tüplere bazı drlar drek sezeryan dıomş
tüp bebekleri riske atmasnlar die
kolaya kaçmak bence bi sorun yoksa nie risk olsn ki yani anlamıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?