Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

muhtemelen sen benden once ogrenirsin cinsiyetini

bide ne dicektim ya sen kac zamanda bir randevularin simdi

belli olmaz ki ztarım gostermzse biz de geç ogrnrrz belki

şimdi ben yarın gtcektm dr yokmş aradılar
salı gtcem bi de cumartesi
bu ara sık gtcem ikili test muhabbetne
normalde üç haftada bir ya da ayda bir falan çağrıolar burda ...

oglum bir gun daha buyudu
ve ben bir gun daha doguma yaklastimm :18:

canim ya sakin olsana master.. haklisin tabii korkarsin ama oyle ya da boyle gecip gidiyor. bak bu topikte gozumuzun onunde kac kisi bebegine kavustu Allahin izniyle.. dogum anindan sonra kim anlatioki acisini, korkusunu.. herkes meleklerini anlatiyor..

her aci gecici unutma kaldiki herkesin dogumu zor olacak diye bisey yok.. bkz : didem.. hemen pirtlativerdi

bi de şu var tmm normal isteyelm bizim istememizle olmuo ki
patt die alıolar sezeryana
acil zamanlarda mı beklemıolar iice uyuşsun acaba yaa
bu akşam kesn keserler beni canlı canlı ruyamda

ayy benimde hemen ruyama girer etkilendigim sey
evt ya hemen bi evham yapiyolar bizde bi korkuyla sez i kabul ediyorz :26: ins. oyle olmayiz

evet benim randevularim da 3 haftada bir su anda.. hayirlisi duygum yaaa ama genelde gostermeyenler kiz oluyormus..

ultrasona girmeden cikilota at agzina o zaman yerinde duramiomus bebeler oralarini buralarini gormek daha kolay oluomus

suuuuu gibi hayirla, saglikla iki de gecsin 3 de.. ve bebelerimiz kucaklarimiza konsunlar insaallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş saglıklaaaaa huzurrlaaaaaaaaaaa inşşşşşşşşşşşşş

ztarm sana bşey sorcam amerikada normal dogum çok onemli ya diyelim acil bi durum oldu
alıolar demi sezeryana
epudral mi yapıolar peki burdaki gibi bi bilgn var mı

arkadaşlar merhaba..
1.5 yıllık evliyim.bebek istiyoruz ama öyle bi takıntım acelem yok.fakat son 2 haftadır değişiklikler var.ve bunlardan biri 2 gündür karnımın içinde bir batma hissediyorum.dokununca hafif bi acı var ve durum canımı sıkıyor.
daha önce bi dış gebelik geçirdim.aynı olmasından korkuyorum.bu normal bi gebeliğin erken dönemlerinde de olabilecek bir belirti mi acaba?

sakinim sakinnnn cnm bende zaten kucagima aldigimi hayal ediyorm oyle geciyoo elbet cikacak bi sekilde disimizi skicaz

evet benim randevularim da 3 haftada bir su anda.. hayirlisi duygum yaaa ama genelde gostermeyenler kiz oluyormus..

ultrasona girmeden cikilota at agzina o zaman yerinde duramiomus bebeler oralarini buralarini gormek daha kolay oluomus

bnmki kıprak olcak galba bi de 9. haftada nasıl salıodu elini kolunu ama aç gttm bi kere duruodu oyle
evt dtlu yiyip gidip gorcm bebşmi salı gunu hayırlısyla inşşşşş

Son düzenleme:

canim burda gercekten gerekli bir durum yoksa almiolar sezeryana. yani ben gidip doktora desem ki ben normal doguma hazir degilim beni sezeryana almaz yani.. saglik acisindan riskli bir durum yoksa almiolar ..

epidural benim arkadaslarimin %98 i aldi.. soruolar onun bi zamanlamasi var.. o zaman soruolar anneye isteyip istemedigini.. ama defalarca soruolar.. eger istemezsen normal catir catir doguruosun.. ama dedigim gibi benim arkadaslarimin hemen hemen hepsi epidural aldi.. sen istersen de epidural in uzmani gelip, vuruyor igneyi.

selam arkadasim hosgeldin

psikolojik olabilir bu aci bilemiyorum tam.. herkesin hamilelik belirtisi, yasamasi farkli farkli oluyor.. insaallah birsye varsa saglikli bir gebeliktir,. kafanda en ufak rahatsizlik varsa doktora gorun arkadasim.

ya burda da en gereklilere yapsalar keşke hoop yapıverıolar herkese
iimş epudralli olması...
neyse hayırlısı o olsn yaa bakalm
burda tüplere bazı drlar drek sezeryan dıomş
tüp bebekleri riske atmasnlar die
kolaya kaçmak bence bi sorun yoksa nie risk olsn ki yani anlamıorm

selam arkadasim hosgeldin

psikolojik olabilir bu aci bilemiyorum tam.. herkesin hamilelik belirtisi, yasamasi farkli farkli oluyor.. insaallah birsye varsa saglikli bir gebeliktir,. kafanda en ufak rahatsizlik varsa doktora gorun arkadasim.

ah.korkuyorum doktora gitmeye..umarım sağlıklı bi gebeliktir.çok teşekkür ederim.

kızzlarr çok uykm geldi süperrr bi sohbetti sizi sevıormmm
anneme gtcm yarın konserve domates yapcz kışlıkk
pazara gelrm ben ozleyn anacıgım
byeeee

şööle kızlar :

dr um geldi 3 saat sonra onunda doğum günüydü.kızımla aynı gün doğdular
odama geldi ben sancıdan kıranıyorum ateşim düşmüş ama
geldi alttan muayene etti süper dedi uzuuun biiii çubuk istediii yardımcısından içime soktu ve foşşş tüm yatak su oldu kalan suyumu patlatmışşş
açılman biraz yavaş olacak dedi,yani ertesi akşama doğum yapabilirdim tahminiiii
ama kesin doğurabileceksin dedi
fakat ben artık okadar bitap düşmüştüm kiiii hem ateşten hem 12 saat sancıdan
oda da yanlızken kesin beni dedim
emin misin , ama istersen 15 dk ya bebeişin elinde olur dedi karar senin dedi
ok dedim
eşimi odaya çağırdım
o sıra kapı kalabalık duyan gelmiş tabiii
bi anda ben boneli yeşil elbiseli çıkınca herkes şoka girdi tabii
annem dahil :)

ameliyathane dehşet soğuktu :2:
ben korkak cesaretli şaşkın etrafa bakan bi tip
herkse şen şakrakkk
tak iğnem bilmem ne
ama epiduralde sıçradım yanlış bişi mi yaptım diye ağlamaya başladım
dr rahat ol bişi olmıcak dedi
ve yatırdılar beni
magazin haberlerinden bahsediyolar
dedim pardoon ben hissdiyorum herşeyiiii
ilacı yükselttiler
ama nafile
tüm gerilemeleri çekiştirmeleri yaşadım
ve bebişşş tombiş olduğu için çıkarmada zorlandılar
neyse daha ayrıntı benide etkilyo valla
kusura bakmayın kızlar

sonra bebeğimi görme salya sümük ağlama falan

sonra tekrar acılı işlemler
yeterr diye bağırdım bağıramdım bağırmak istedimmm ve uykuuuu
ama şak diye uyandım 5 dk sonra yan tarafımda kimse yok
hepsi perdenin önündeler
ve biri diğerine şu 2 şeyi söölüyo
1 .kaç yıllık epiduralciyim ben bööle kas görmedim (yani yapışması ve germesi çok zo rolmuş)
2.bide tam uyuşmadan başladık operasyona

nasıllll?
ölüyorum acıdan nolur uyutun tekrar dedim
kadın acıdı halime yeniden verdi ilaç
çıktığımda çok ağlamışım
oda da ama hatırlamıyorum
anneme sürekli çekil bebeğimi görücem nasıl tatlı bişii die ağlamışım

ve o ve ertedi gün cidden ağrılarım çoktu yürümek tam bir işkence :111:
yemek yerken pirinç boğazıma kaçtı aksi gibi o anki ağrımı ferda ,gamze puffy anlar ancak

ama bugün harikydı
bi ara çok başıma ağrı vurdu iğne yaptılar geçti
ama resmen tazı gibi yürüyordum

ama nazara geldik
çünkü yan odada da bebek doğuran bi aile vardı
kızın hamileliği hep sorunluıymuş
trabzondan doğurmaya buraya gelmişş
8 aylıkken sezeryana karar verilmiş.ve dün aldılar bebeği ama ciddi solunum sorunu olduğu için başka bi hasstaneye gitti bebesi
annne yıkıldı aile yıkıldı
bizimkide hastane de ün yapmış kilosuyla,gelen geçen anneme onu söölüyo
şak diye her dakkika emiyo

ve sonuç sinir küpü bi kızım var şimdi

dua edin bize geçsin bu durum

ama en mutlu olduğum
çok ii komşularım var
bi geldik
hepsi yemekler ,çorbalar,logusa şerbetleri tatlılar yapmışlar hemen getirdiler
Allah razı olsun hepsinden .annem hemen bebeğimi sonrasında da beni yıkadı
Allah ondan da razı olsun,şimdi o ilgileniyo ben size yazıyorum

ah.korkuyorum doktora gitmeye..umarım sağlıklı bi gebeliktir.çok teşekkür ederim.

bence korkma git ki her sey bir an evvel netlessin ve aklinda soru isareti kalmasin.. hem dis gebelik anlamak uzmanlik ister disaridan kendin bastiriyormussun karnina,, benim doktorum o muayeneyi yapti ve oyle hafif bastirmiodu.. ne oranda ve nereye uygulanacagini doktorlar bilir.. sen bence kendi kendine kurma en kisa zamanda bir doktora git ve hersey netlessin.. kafan rahat etsin.. insaallah hersey yolundadir..

yani canim ben burda bi program istiodum iste milleti dogurtuolar,, orda kadinin biri dedi iste doktoruna ben sezeryan istiyorum diye.. doktor basladi sezeryanin risklerini anlatmaya ve en son olum tehlikesi bile var dedi ben sok oldum.. burda sezeryani saglikli gormuyolar anladigim kadariyla ondan tercih etmiolar,,

mesela benim bir arkadasimin sezeryan olma sebebi erkenden suyu gelmisti ve bebegin kalp atislari sanirim risk gostermeye baslamisti..

bir sezeryan olan arkadasima da normal olsun diye saatlerce suni sanci cektirmisler.. ama bazi bebeklerde bir durum oluomus sanirim bebek kordonunu dolamis ve inmiyormus.. akilli bebek diolarmis bunlar.. yani cocuk dogumu baslatmalarina ragmen tepki vermio kordonu boynuna dolanmis oldugundan.. kiz saatlerce cekmesine ragmen en son sezeryana almislar.. oyle yani..

Oyle ya da boyle duygucum Rabbim hayirlisini nasip etsin ne yapalim.. biz bilemiyoruz.. planla da olmuyorki bu isler.. belli olmaz neyin nasil olacagi.. Rabbim bizede bebege de saglik versin de.. hayirlisi neyse o olsun

Bu kadar olur 12 saat sancı ustune sezeryan pes aynı amelıyathanedekı konusma farklı benım dr zıllısıde hemsıreye dıyodu ne kadar elastık derısı dımı sonucta aldın kucagına oksuruk nobetınıde ahhhh demıcem bısıy ayyyy termınatorgıl oldum ben dıye dıye dolasıyorum ev sahıbıme komsulara hep dedım gelınım dogdu dıye hepsı hayırlı dıleklerde bulundular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…