Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canim dogumunun agrili, acili olmasina uzuldum aci bir tecrube olmus ama ne tatli neticesi olmus yaa

bol bol okuyun bebeginize Allah nazarlardan saklasin.. ailelerimizi de basimizdan eksik etmesin ne diyelim.. ne kadar sukretsek az..

Bize de boyle kucagimiza aldigimiz gunleri gostersin Yaradan

kis gamze nerelerdeydin yoktun sabahtan beri

Bu kadar olur 12 saat sancı ustune sezeryan pes aynı amelıyathanedekı konusma farklı benım dr zıllısıde hemsıreye dıyodu ne kadar elastık derısı dımı sonucta aldın kucagına oksuruk nobetınıde ahhhh demıcem bısıy ayyyy termınatorgıl oldum ben dıye dıye dolasıyorum ev sahıbıme komsulara hep dedım gelınım dogdu dıye hepsı hayırlı dıleklerde bulundular...

kis gamze nerelerdeydin yoktun sabahtan beri

elektrık supurgesı aldım yenı evı dıp kose temızledım mıs gıbı oldu evım tursu kurdum derken anca kocada geldı az turladık ben sınır kupuydum sagolsun aılesı neyse ıste

kız benım ruzgarda ınememıstı kordonunu 2 kat boynuna gerısınıde vucuduna sarmıs bosuna 12 saat sancı cektım ben yanı

oh valla ellerine saglik her eve lazimsin haa

ya hadi burda ultrasona almiolar goremiolar da orda her randevuda ultrasona giriosununz orda belli olmadimi bebegin kordonunu doladigi da kac saat aci cektin bosuna..ben onu anlamiom..

sen yaz gamzem ben okucam ama simdi cikmam lazim yemege cikicaz.. opuom sizi de bebelerinizi de citir dunurler

canım boynundakını bılıyoduk ınmeme rıskıne ragmen denedım ben normal dogumu bılıyodum yanı kakasını yapınca kabul ettım sezeryanı yoksa ertesı gune dogurursun dedı dr sabaha karsı gelebılır dedı ben kaka olayından korkup gırdım amelıyata yınede kakadan cektık bılıyosun offf offf ama bısıy dıyım mı normal dogum ıcımde kaldı valla bı daha basa donsem yıne once normalı denerdım

günaydııınnnnn kızlar
kociş uyuyoken bende kahvaltıyı hazırlayım
1 saatte hazırlarım zaten bu bendeki sabah mızmızlığıyla

Son düzenleme:
sıkıcı bir hafta sonu yine
içim bir tuhaf benim yaa ateş basıyo vücudumu geçmedide birtürlü
adetde olamadım menepozamı girriyorum nedir anlamadım
ama inanılmaz birşekilde karmakarışık bir durumdayım içim sıkıyo ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN İNŞALLAH

Günaydın kızlarrrr
İldacım yazın beni ağlattı biraz acılı olmuş hikayen ama sonunda sağlıkla kavuştun ya geçmiştir hepsi kızına bol bol nazar duası okuyun burdan teyzoşlarıda okur minik civcive
Gamze senin o akıllı oğlunu yemek istiyorum yaa canım çekiyor
Rosses bende çok mızmızımdır sabahları huysuz ve tatlı
bu arada Elisten haber yok mu kızlar yaa aslında yakın sayılırız biririmize bebişinin 40 uçurmasına gelsin bana bi denk glsek söylücem ama :26:

tatlım bende öyleyim bu aralar yazmak istemiyorum ama bat ta geliyor üstüme üstüme gelyorlar yani
adet olamamakta ayrı bi stres ben bu ay dr.a gidicem ya geç yumurtladım geç adet olıyım ki iyice sürüniyim dr.a da geç gidiyim neyse kötü enerjimi yazmak istemiyorum
içimizi ferah tutalım bitanem bu arada bat geçtiyse b itest yap istersen eşin bişeyler hissetti ya ben bu bebek işinde çok umutsuz bi insan oldum ama siz olmayın

gamzeee kuzum senin yapacağın bi sos vardı hani boşnaklarmı yapıyordu ne onun adı neydi bide yapıp tadına baktınmı hiç kuzum:44:veeee herkese günaydınnnn

O kadar sancı ve acıya rağmen tatlış gelmiş. Allah analı babalı büyütsün.. Ömrü uzun olsun. Sağlığı yerinde olsun.. Gazi ve nazı az olsun inşallah :) Sinir küpü demişsin.. Benim kız fena asabi. Bir el daima havada. Eli sopalı olacak sanırım.

ben bu gaz ve kolik olayına ne desem bilemedim vallahi. kızı yedi bitirdi. dün gece yine çok huzursuzdu. ne denesek nafile. bu gaz sancısı yüzünden devamşlı ağlar halde. yarın doktoru acilde gidicez bakalım..

ah canım benim yaa çok geçmişolsun minik kuzumuza ağrısı var ondan asabi demekki

VALLA BAT GELİYO GEÇİYO DİE BİR STRES SIKINTIDA YAPMADIM KENDİME AMA YİNEDE VÜCUT ETKİLENİYO GALİBA
YÜKSEK ISSIZ BİR DAĞA ÇIKIP ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BAĞIRMAK İSTİYORUM BENİM PİSKOLOJİ ÇÖKMÜŞ DURUMDA GALİBA TOPARLAMAM LAZIM ANIM ANIMI TUTMUYO :
YOK CANIM YA TEST FELAN YAPMIYORUM TEST PARASINA YAZIK
NASIL OLSA BİLİYORUM BEN TESTİN SONUCUNU TASTİKLETMEYE GEREK YOK
BANAMI DİYOSUN UMUTSUZ OLMA DİYE BENİM KENDİMDEN UMUDUMU KESELİ BAYA Bİ OLDU FARKINDAYSAN PEK BEBEK KONUSUNDA KONUŞMUYORUM OLURSA RABBİM BİLİR OLMAZSADA 1 TANECEİK YAVRUMA HAYILI UZUN ÖMÜRLER YAZSIN İNŞALLAH

gönül ister tabiiki bitanecik daha kardeşi olsun ama seninin şükürler olsun ki bitane meleğin var Rabbim ona güzel yazılar yazsın nazalardan kazalardan korusun onu
yalnız gitme dağ başında başına bi iş gelmesin beraber çıkıp bağıralım ordan
aynen evdeki testleri bile yapmam artık onlarada yazık olmuyo oluyor afedersin bi tarafımıda yırtsam olmuyor yalvardım yakardım uğraştım hesapladım nafile şuanda saldım gitti ama bu yumurtlama dönemine kadar o zaman yine bi umut ardından hemen bi umutsuzluk benimde bi günüm bi günümü tutmuyor yazık acıyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…