gönül ister tabiiki bitanecik daha kardeşi olsun ama seninin şükürler olsun ki bitane meleğin var Rabbim ona güzel yazılar yazsın nazalardan kazalardan korusun onu
yalnız gitme dağ başında başına bi iş gelmesin beraber çıkıp bağıralım ordan
aynen evdeki testleri bile yapmam artık onlarada yazık olmuyo oluyor afedersin bi tarafımıda yırtsam olmuyor yalvardım yakardım uğraştım hesapladım nafile şuanda saldım gitti ama bu yumurtlama dönemine kadar o zaman yine bi umut ardından hemen bi umutsuzluk benimde bi günüm bi günümü tutmuyor yazık acıyorum halime
amin diyorumo güzel dualarına prensesim
inşallah seninde tez zamanda gelir meleğin
evet yalnız çıkmamak lazım bereber çıkma fikri bana uyarvalla istediğim kadar bağırım ordann içim açılır beliki :95::95::95:
eminecim ve pericim benide alınsana o dağa bende bağırmak istiyorum sizden bi farkım yok şuan
ama bugün bizim burda festival var sanatçılar geliyor aşağıya inicem konsere valla sizin yerinizede bağırırım ben
kocamda delirdi bu kadın der artık bana
:92::92::92:amin diyorumo güzel dualarına prensesim
inşallah seninde tez zamanda gelir meleğin
evet yalnız çıkmamak lazım bereber çıkma fikri bana uyarvalla istediğim kadar bağırım ordann içim açılır beliki :95::95::95:
biliyorum bebeğim gel beraber bağıralım ya da sen bu gece bizim yerimize bas çığlığıeminecim ve pericim benide alınsana o dağa bende bağırmak istiyorum sizden bi farkım yok şuan
ama bugün bizim burda festival var sanatçılar geliyor aşağıya inicem konsere valla sizin yerinizede bağırırım ben
kocamda delirdi bu kadın der artık bana
gel annem gelll hep beraber gidelim bağırır rahatlarızz :121:
geçen buradad vardı festival aslında çok ,y, geliyo bağıra biliyosun o ortamda tabi şu sıkntılar stresler tekrar yüklenmese vücuda
yok yok ben bugün hiç iyi değilim söyleyim birine çattmazsam iyidir:95::95::95:
canım ya kıyamam ben sana eşinin durumunu burdan takip ediyorum her yasin okuyuşumda sizede dua ediyorum
ama unutma her karanlığın ardından açılan bi aydınlık kapı vardır bu günlerini unutacaksın hep iyi olacaksıın inşlhh
birde gurbettesin sende benim gibi anlarım anne, aile bambaşka bişi kurbanda gidicem inşlh biran önce geçsin zaman
cıkar bence baya gecmıs ustunden ewde bı test yap eger cıkmazsa kan testı yaptır ıyı sabredıyosun benım bat ıma 2 gun war eczaneye gıdıp test almamak ıcın zor tutuyorum kendımı hemen gıdıp test alsana[
canımm naptınn merak ettım test yaptınmı
kızlar lütfen yardımcı olun ara kanamadan 10 gün sonra 1 dmla kan geldi yerleşme kanaması olabilirmi bu arada 45 gündür adet olamıyorum acaba test yapsam cıkar mı ki
ALLAH razı olsun canım benim rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
inşallah dediğin gibi o aydınlaığa çıkarız biran önce hepimizde
sorma şu adı batasıca gurbeti akşam mutfakta gizli gizli ağladım yine ne bir dertleşeceğim var nede şöyle sımsıkı sarılacağım kimse (eşim ve kızım hariç ) ailemi çok özledim bunu bu sıralar daha çok yaşıyorum bayramdan sonra annemle babam gelecek kısmetse dört gözle bekliyorum ne diyelim rabbim sağlıkl sıhat versin herşey hallolur
pis rüsgar,dimek ildanın bebesine sarkıyun heee
bare muhteşemin fragmanını şeediim ben
[video=dailymotion;xtm4vl]http://www.dailymotion.com/video/xtm4vl_muhteyem-yuzyyl-65-bolum-fragmany_people[/video]
Bastim kahkahayi super yaaa ana ogul Doga yi elden kacirmamak icin ne numaralar var daha bakalim :))Sevgılı DOGA;
benım adım ruzgar 7000 gr 64 cm beyaz tenlı kumral saclı ela gozlu yakısıklı bır eerkegım...
Senden 2 ay 21 gun buyugum annem senı besık kertmesı secmıs bana.
Hobılerım bagırmak mama yemek annemle konusmak annemın sacını yolmak burnu ve agzını tutmak
1 aylıkken anne dedım suan babada dıyebılıyorum dr teyzem gelısımımın akranlarımdan cok onde oldugunu soyledı sende ıstersen az daha buyudugumuzde beraber oynayabılırız
bu arada ben azcık macoyum gıyım kusama dıkkat edersen sevınırım
sevgılı kaynanam ılda annemın elınden operım
RUZGAR
meg teysecım doga duymasın bız yıne arada kırıştırırız senlen darılma hemen
Bastim kahkahayi super yaaa ana ogul Doga yi elden kacirmamak icin ne numaralar var daha bakalim :))
Kizlar selam
Dun hastaneden ciktik evimize geldik.
Miletten gina geldi bugune kadar aramayanlar simdi hergun bende
Habire mesaj tel herseye karisiyorlar deli olacam.birtane yok kaynana basimda 4 5 tane var ben bunlarla nasil bas gelicem ya delircem.
Normal dogum yaptim cok zor oldu oturup kalkamiyorum bile
Birde bunlarla ugrasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?