napiosun canim nasilsin ?? nasil gidio
canımm iyiyim şükür
okula git gel yapıyoruz başladık bakalım
onun haricinde beklemedeyim
sen nasılsın bebeğinin cinsiyeti belli olacakmış artıkk
çok heyecanlı olsa gerek çok tatlı
öpüyorum seni ve bebişini..
Canım geçmiş olsun biliyorsun benimde kanama olmuştu ben bir hafta günde 3 progestan içmiştim dr. un tavsiyesiyle sonra teke düşürmüştü ilacı ama dr. ultrasonda bakmış ve düşük tehliken yok demiş sana .Korkma ama kendinide yorma dikkat et.simdi aksam wc sonrasi pecetede gordum surekli bakiyorum hala zatenbeyaz akintimin icinde pembe bir damla kan
sonra tabi titredim sabahi zor ettim
zaten o gun kalp atisi icin cagirmisti doktorum
neyse giyindim gittim ama cok korktum kesin sorun var dedim
doktoruma dedim o da zaten gerilir gibi oldu daha once dusuk yaptigimi biliyor, iliskiye mi girdin dedi yok dedim, sicak banyo mu yaptin dedi yok dedim, cok uzun yol mu yurudun dedi, yok dedim
neyse korkarak utrasona girdim alttan bakti net gormek icin ve hersye normaldi dusuk tehdidi de yoktu
o kan alakasiz bir sekilde gelmistir gibi brisey dedi sanirim yani bebekle lgili degildir dedi
ama gorursen beni hemen arayacaksin dedi
bugun aradim tekrarlayinca cunku wc sonrasi yine sildikce pembe pembe oldu ama cok fazla degil yine toplam 2 damladir belki
doktorum hemen agrimin olup olmadigini ve kanamanin devam edip etmedigini sordu , ben de yok dedim su an normal devam ediyor
o yuzden korkmuyorum aslinda ama geriliyor insan kan gorunce
progestan kullanmaya 12.haftaya kadar devam edecekmisim ve yarinki durumumu bildirmek icin doktorumu arayacakmisim
bilmiyorum cok uzun yazdim ama aklimi kurcalamiyor degil iste canim ya:44:
gamze bu bebişin yaşını doldurmadan yürür,konuşuruz hatta olimpiyatlara bile katılır
maşalllahhhhhhhhh
gamze bu bebişin yaşını doldurmadan yürür,konuşuruz hatta olimpiyatlara bile katılır
maşalllahhhhhhhhh
slm bacilar..
gamze senin oglan pek cabuk buyuyor yahu.
ya sana birsey sorcam.. ben kukumda hafif boyle ne diyim birsey hissediyorum.. agri desem bariz agri gibi degil.. ama hicbirsey yok gibi de degil.. bilmiyorumki anlatabiliomuyum.. normal mi bunlar ya.. ya gercekten zor bir surec ha,,
çok dua ettim çoook gözün aydın allah bi daha yaşatmasınkızlar
geçmişi okuyamadım
ama gamzeden haberlerinizi aldım.dualrınız için hepinşize çok tşk.ederim
iyiki varsınız
doğuran tüm arkadaşlarımıda yanaklarından öpüyorum,bebişlerinindebol bebeli bi ay oldu
durum bizde şuan şööle:
1:sürekli akşam saat 7 de çıkan bi ateşim var,umarım geçecek
2:ameliyat sırasında ciğerlerimi çok üşütmüşüm sırt bölgem sürekli ter atıyo ööle bööle değil
3:spinalden dolayı feci baş ağrısı yaşıyorum günde en az 2 defa atak şeklinde giriyo
4:bebeşim artık daha ii.doğum kilosuna ulaştı tekrarprofösörü bile şaşırdı naptınız buna diyo
çünkü benim bilmiş kızım mama asla yemiyo illede anne sütüsürekli kendimi sağıyorum .4 saatte bir eşim götürüyo
gece için ayrı bol sağıyorum ki sabaha kadar rahat uyuyoruz
ateşi düştü.bugünkü teşhiş doğum esnasında enfeksiyon kaptı dedi dr .ama 5 gün sonra asıl sonucu sölicek.çok ciddi ilgileniyolar bebişlerle
5:annem bebeğimin yanında kalıyo normalde yasak ama ben çok hasta olduğumdan ...ama videoya çekiyo annem eşimin telinden görüyorum kızımı mışıl mışıl uyuyooogülüyo hep
çünkü benim bebeğim doğduğu günden beri 7.dakikayı görmemişti uyku olarak
6:eşim bugün zehirlendi.gece acile kaldırıldı.benim başımda arkadaşım kaldı eşide eşimi hastaneye götürdü.
adak adadım kan akıtmak zorundayız ,nazara mı geldik anlamadım ben
Allahtan miss gibi komşularım var .çok ii arkadaşız aynı yaşlardayız
yemeklerimi yapıyolar evimi topluyolar daha birsürü şey
bugün ilk kontrolüm vardı.dışarı çıkmışken bebeğimi görmek istedim
onun yattığı hastaneye gittik 2 saat oynaştım kızımla
anneme çok şey borçluyum .çünkü kadın perişan oldu .bugün soğuk suyla banyo yapmış orada
hepinize teşekkür ediyorum kzılar çok ama çook
...................
sizi seviyorummmmmmçok dua ettim çoook gözün aydın allah bi daha yaşatmasın
nasilsin canim ..
doganin guzel haberlerini aldik.. eve ne zaman donuyor
ayyy dünürüm masterim doğuruyomuş yaa:18: hayırlısıyla sağ sağlim doğurur inşallah
bugün annemle çıktık tam 1000 lira harcadıkama kısçemin hiç bi ihtiyacı kalmadı şükürler olsun. chicconun bakım ürünleri hediye çantasıyla satılıyo 50 tl. çantasının deseni pek hoş değil ama kullanışlı.
odasının siparişini verdikama daha önce evdeki odayı boşaltmam gerekiyo çok iş
ancak oda 25 güne gelirmiş maksimum. benim doğumumada 25 gün var. inşallah erken gelir odası yada inşallah ben erken doğurmam
tesekkur ederim canimCanım geçmiş olsun biliyorsun benimde kanama olmuştu ben bir hafta günde 3 progestan içmiştim dr. un tavsiyesiyle sonra teke düşürmüştü ilacı ama dr. ultrasonda bakmış ve düşük tehliken yok demiş sana .Korkma ama kendinide yorma dikkat et.
evet canim ben ne yapsam durumu degistirememevery cnm senin elinde olan bişey yok kendini yormıycaksın gerisi allaha emanet ama bende yaşadığım için sürekli çamaşırını kontrol etme bi süre sonra insana kafayı yedirtiyor evt zor biliyorum aama düşünmemeye çalış,doktoruna güven söylediklerine uymaya dikkat et,hepinizin bebeişlerini rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?