Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

napiosun canim nasilsin ?? nasil gidio

canımm iyiyim şükür
okula git gel yapıyoruz başladık bakalım
onun haricinde beklemedeyim
sen nasılsın bebeğinin cinsiyeti belli olacakmış artıkk
çok heyecanlı olsa gerek çok tatlı
öpüyorum seni ve bebişini..

mrb cnmmmmmmm aysunmmmmmmmmmmm

Canım geçmiş olsun biliyorsun benimde kanama olmuştu ben bir hafta günde 3 progestan içmiştim dr. un tavsiyesiyle sonra teke düşürmüştü ilacı ama dr. ultrasonda bakmış ve düşük tehliken yok demiş sana .Korkma ama kendinide yorma dikkat et.

O gordugunuz bır lavas parcası

Eklentiler

• $Fotoðraf0081.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 25
every cnm senin elinde olan bişey yok kendini yormıycaksın gerisi allaha emanet ama bende yaşadığım için sürekli çamaşırını kontrol etme bi süre sonra insana kafayı yedirtiyor evt zor biliyorum aama düşünmemeye çalış,doktoruna güven söylediklerine uymaya dikkat et,hepinizin bebeişlerini rabbim korusun

gamze bu bebişin yaşını doldurmadan yürür,konuşuruz hatta olimpiyatlara bile katılır
maşalllahhhhhhhhh

Gamzem bebeişinin mahşallahı var ne çabuk büyüdü tosun paşa mahşallah.Annemde çok sevdi ne tombiş mahşlalah dedi

Kırkbin kere mahşalllah.

İyi geceler kızlar

...................

Eklentiler

• $Fotoðraf0083.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 16
  • $Fotoðraf0084.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 19
slm bacilar..

gamze senin oglan pek cabuk buyuyor yahu.

ya sana birsey sorcam.. ben kukumda hafif boyle ne diyim birsey hissediyorum.. agri desem bariz agri gibi degil.. ama hicbirsey yok gibi de degil.. bilmiyorumki anlatabiliomuyum.. normal mi bunlar ya.. ya gercekten zor bir surec ha,,

canım usutmus olabılırsın dedııgın agrılar ona benzıyo

kızlar

geçmişi okuyamadım
ama gamzeden haberlerinizi aldım.dualrınız için hepinşize çok tşk.ederim
iyiki varsınız
doğuran tüm arkadaşlarımıda yanaklarından öpüyorum,bebişlerininde bol bebeli bi ay oldu
durum bizde şuan şööle:
1:sürekli akşam saat 7 de çıkan bi ateşim var,umarım geçecek
2:ameliyat sırasında ciğerlerimi çok üşütmüşüm sırt bölgem sürekli ter atıyo ööle bööle değil
3:spinalden dolayı feci baş ağrısı yaşıyorum günde en az 2 defa atak şeklinde giriyo
4:bebeşim artık daha ii.doğum kilosuna ulaştı tekrar profösörü bile şaşırdı naptınız buna diyo
çünkü benim bilmiş kızım mama asla yemiyo illede anne sütü sürekli kendimi sağıyorum .4 saatte bir eşim götürüyo
gece için ayrı bol sağıyorum ki sabaha kadar rahat uyuyoruz
ateşi düştü.bugünkü teşhiş doğum esnasında enfeksiyon kaptı dedi dr .ama 5 gün sonra asıl sonucu sölicek.çok ciddi ilgileniyolar bebişlerle
5:annem bebeğimin yanında kalıyo normalde yasak ama ben çok hasta olduğumdan ...ama videoya çekiyo annem eşimin telinden görüyorum kızımı mışıl mışıl uyuyooo gülüyo hep
çünkü benim bebeğim doğduğu günden beri 7.dakikayı görmemişti uyku olarak
6:eşim bugün zehirlendi.gece acile kaldırıldı.benim başımda arkadaşım kaldı eşide eşimi hastaneye götürdü.

adak adadım kan akıtmak zorundayız ,nazara mı geldik anlamadım ben

Allahtan miss gibi komşularım var .çok ii arkadaşız aynı yaşlardayız
yemeklerimi yapıyolar evimi topluyolar daha birsürü şey

bugün ilk kontrolüm vardı.dışarı çıkmışken bebeğimi görmek istedim
onun yattığı hastaneye gittik 2 saat oynaştım kızımla

anneme çok şey borçluyum .çünkü kadın perişan oldu .bugün soğuk suyla banyo yapmış orada

hepinize teşekkür ediyorum kzılar çok ama çook

çok dua ettim çoook gözün aydın allah bi daha yaşatmasın

ayyy dünürüm masterim doğuruyomuş yaa:18: hayırlısıyla sağ sağlim doğurur inşallah

bugün annemle çıktık tam 1000 lira harcadık ama kısçemin hiç bi ihtiyacı kalmadı şükürler olsun. chicconun bakım ürünleri hediye çantasıyla satılıyo 50 tl. çantasının deseni pek hoş değil ama kullanışlı.

odasının siparişini verdik ama daha önce evdeki odayı boşaltmam gerekiyo çok iş

ancak oda 25 güne gelirmiş maksimum. benim doğumumada 25 gün var. inşallah erken gelir odası yada inşallah ben erken doğurmam

ne mutlu canim yaaa bak bebisinin herseyi hazir olmus.. eee masraf olacak tabi minik kelebeklere yerim ben onlari yaa

ya bende melegimin kalbini duysam... ozluyorummm

tesekkur ederim canimben keseyi gordugumden beri gunde 100 mg sabah 100 mg oglen ve aksam da fitil olarak progestan kullaniyorum
doktorum asla birakma diyor ben daha once dusuk yaptigim icin
hem de burda dusuk yapsin yapmasin tum hamilelere veriliyormus porgestan
evet canim ben ne yapsam durumu degistiremem
birsey yapmiyorum zaten evde mutfak isi bir de camasirlari topla yatagi duzenle o kadar, sagolsun herseyi esim yapiyor. arada yuruyusler yapiyorum ama kendimi yormadan cok da uzun mesafe degil.
doktorumun bana kisitladiklari zaten 3 ay iliski yok, agir kaldirmak yok, sicak banyo yasak. iste onlari da yapmyorum, bebegim Allah'a emanet. ben de iyi dusunmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…