Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar anca yazabılıyorum ıldayla konustuk sabah gayet ıyıydı sesı doganın atesı 35e kadar dusmus tahlıllerı yapılmıs kılo almıs mamayı kabul etmıyomus uyanık gelınım sıze bıldırmemı ıstedı

ben hala ugrasıyorum paprıka yaptım bugunde sımdı kırmızı bıber tursusu yapıcam

cnm hadi gozunaydin bi avada kurtulutsun insaallah balim benim

hic korkma burda dr lar acayip evhamlidir,, hep en kotusunu pat diye deyiverirler adama ama burda da 36. haftadan sonra bebeklerin gelisimi tamamlanmis kabul ediliyor .. kuvez falan olmuyor,,

yani senin bebegin gelisimini tamamlamis canim korka sakin.. 36. haftadan sonra her an bekleyin diyorlar zaten.. bak seninki cok bekletmedi annesi.. hayirli, saglikli,m kolay dogumlar diliyorumm haberdar et

Keşke göğüslerim ya da oğlumun midesi şeffaf olsaydı. Sütü görürdüm

elisim kuzum yaaa

lohusaliktan sonra gecer bu durumun diye tahmin ediyorum gulumm..

zaten sen yazmamismisin gogsumu sikinca sut gelio diye.. demekki var sutun.. hem ferda da ne guzel aciklamis

Derya nasılsın bebiş nasıl?Alıştınız mı birbirinize

canım benım ıyıyım bebegımde ıyı cko sukur
bende gecısı kurcalıyordum kımle rdogum yaptı dıye
benım oglum gunduzlerı hıc uyumadıgı ıcın gelemıyorum
kacak oldum resmen
en uzun uykusu 1 saat
cıldırcak gıbı oluyorum bazen

doguda cok tatlı
ya bu sıpalar ne guzel dımı
allahım ogluna saglıklı uzun ömur versın tebrık etmısmıydım hatırlamıyorum ben
furkan dogduktan sonra gıremez oldum

elisim kuzum yaaa

lohusaliktan sonra gecer bu durumun diye tahmin ediyorum gulumm..

zaten sen yazmamismisin gogsumu sikinca sut gelio diye.. demekki var sutun.. hem ferda da ne guzel aciklamis

Ne fayda geçmyor valla.Bi umudum sağlık ocağıydı yakın ya hep gider kiloya bakarım diyordum ama orası da yanlış gösterince gitmem artık.E doktora da her hafta gidilmez offfffffff

Hepimiz aşağı yukarı aynı durumda sayılırız. Ferdayla gamzeden anladığım kadarıyla 40 tan sonra düzene girecek.Zaten büyüklerimiz hep der ya 40 tan sonra bebek rahatlar diye

kızlar benim bu aralar çok koşturmalı yarın yazlığa geçiyoruz çarşambada kayınvalidemlerle yola çıkıyoruz onlarda gidiyorlarmış ist.te bendde uçak biletimi dönüş olarak değiştirdim onlarla gidicem benim arabada çok fena miğdem tutar ama ilaç alcam heralde...elbisemi temizleyiciye verdim ayakkabımı hafta sonu almıştım bugünde çarşıdan baya uyguna çanta aldım,zaten sadece nikahı olcak arkadaşımın yeter yani(altınımıda aldım)bugün tam kapıdan çıkarken kargom geldi ovulasyon ve gebelik testi sipariş etmiştim,dayanamadım hemen başladım ovuya gayet gıdaklama zamanındayım ama çok fena kaşınıyorum sanırım enfeksiyon kaptım vaginex fitilli koydum ama bi işe yaramadı,geçmezse doktora gidicem hatta annnemm diyoki test sonuçlarını alda burdaki doktoruna da gidelim.yanıma alcam vakit bulabilirsem artık

eliscim oğlun paşalar gibi doyuyor senin şimdi böyle olman normal hem bebekler aç olsa öyle rahat rahat 2-3 saat uyurmu valla cıyak cıyak ağlar

ztarım ye yemeğini düzenli öğün atlama tansiyonun düşer sonra

ozimmmmm hiç yazmıyosun özledimmm

Son düzenleme:
Yorumsuzzzzzz

Eklentiler

• $Fotoðraf0061.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoðraf0062.webp
    22 KB · Görüntüleme: 20
Ilk fotoda gordugunuz cızı kraker babasıyla yerken zırladı onada verdık bıtane oyle susturduk her yedıgımıze goz dıktı sımdıden

ıkıncı fotoyu anlatmaya kelımeler yetmez zaten

topikimiz bi anda bebe doldu maşallah bize
ildacım çok geçmiş olsun gamze söyledi çok üzüldüm ama çok şükür iyiymiş şimdi yavrun
moon canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda foto bekliyoruz
gamzeeeeeeeee
sen iyiki çok yiyemedin hamileyken
bu çocuk biraz daha vitamin alsaydı nolcaktı bilmem

sorma canım cok fena bısıy oldu bu ya yemek yıyemıyorz yanında banada verın dıyo resmen zaten druda anladı sanırım ek gıdaya 4. Ay baslayalım dedı

Selam kizlar.
İldacim cok gecmis olsun dogamiz iyiymis cok sukur.
Master hemsom bir avazda dogur cnm ins.dualarim seninle.
Kizlar bugun ebe ilk banyomuzu yaptirdi kizimiza.

Selam kizlar.
İldacim cok gecmis olsun dogamiz iyiymis cok sukur.
Master hemsom bir avazda dogur cnm ins.dualarim seninle.
Kizlar bugun ebe ilk banyomuzu yaptirdi kizimiza.

azra kizin pek bi sevmis banyo isini belli

daha bu cok kucuk cok minnak annesi yaaaa..

nasil gidiyor annelik yaninda birisi var mi yoksa tek misin..

azraaaaaaaa bebişnnnnnnnn ömürrlüüüüüüü olsn geç kaldmm cnmm bnm yazmakta kusurma bakma geçmişe de bakamadm topkten de uzak kaldm ondan şimdi gordumm be bebişin nurr topu gibii tütütüttü maşallahhhhhhhhhh klosu da çok normalll azramm kırkbirkereeee bahtı da guzell olsnnnnnn inşşşşşşşşşşşş
normal mi geldi cnm bebşn ?

dualarmmm sennlee masterm herşeyy çok yolnda gtcekk hayırlısyla gelcek bebişn inşşşşşşşşş cnmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…