Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gunaydınnnn

gelınımın ıyı haberlerını annesının agzındanda aldık ruyamdada ıldayı gordum komsularıyla agda yapmıs bıze yazıyodu sıkıntılarından kurtuluyo dıye yordum bencede bı kan akıt ılda sen ayrıca dogum sırasındakı enfeksıyon % 99 mekonyum bulasıgından olur

bızde yatakta depınıyoruz suan oglum elını yastıgımın altına sokmus mızırdanıyo gelırız yıne

günaydın

ildacım çok çok geçmiş olsun sana da eşine de minik doğamıza da
iyi olmasına çok çok sevindik hep beraber
o terleme olayı bende de çok olmuştu

gamze o rüzgarın hali ney kız öyle lavaşlar gofretler
maşalah allah iştahını artırsın
kuzey de dün masada yemek yerken kucağıma aldım, pilavı avuçladı
ama benimki iştahtan değil meraktan

misafirler hala bende ctesi gidecekler heralde
evimde yalnız olmayı özledim

Merhaba Hanimlar
Yazilarinizi zaman zaman takip ediyorum burda da arkadaslarim var onlardan haberler aliyorum everycim utopyacim maasallah sizlere bebislerinize cardelenss ne yapiyor acaba dogurdugundan beri gozukmuyor :26:
İldailda cok gecmis olsun canim yaa neler gelmis basiniza Allah baska dert vermesin

Benimde dun kontrolum vardi dogum seklimizi ve tarihimizi belirledik doktorumla Spinal Sezeryan olucam 1 Ekim Pazartesi gunu Allah kismet ederse tabi insaallah hersey yolunda gider beklemedeyim kizima kavusmama az kaldi cok heyecanliyim Allah herkese nasip etsin insaallah bu guzel duyguyu

Merhaba Canlar, Uğrayamıyorum çok sık bu aralar.
Hem özel haya yoğun hem iş yoğun bir koşturmacadır gidiyor.

Sizleri merak ediyorum özlüyorum ve ihmal ediyorum diye kızıyorum kendime ama bu aralar böyle gidecek sanırım.

İlda'cım doğanın sonunda sağlığına kavuşuyor olduğunu duymak son günlerin en güzel haberlerinden, Rabbim bir daha böyle çetin sınavlar yaşatmasın size dilerim. Tosuncuk kızın, sağlıklı mutlu mesut bir tosuncuk olarak yaşasın her daim inşallah.

Mastermı doğuruyor, geçmişe bakamadım, dilerim rahat ve sağlıklı bir doğumu olur ya da olmuştur. Başka doğuran var mı? Ben en son biblo ve azrada kaldım, sonrasından bi haberim ne yazıkki.

Bana gelince cuma akşamı banyoyu temizlerken toto üstü düştüm, ardından da adetim teşrif etti, artık düştüğüm için mi adet oldum, olacaktımda tesadüfmüydü bu bilemedim. Sonunda adet olmuş olabilmeme bile sevindim açıkcası. Biraz kırgınım ama neye ve kime kırgın olduğum mechul , takılıyorum işte. Allahtan günler yoğun geçiyorda kendime kafamı takacak vaktim yok. Rabbim oyalıyor beni bir şeylerle işte. Ben manik depresif hastasıyım, eğer böyle eğleyemezsem kendimi bir şeylerle depresif döneme geçebildiğim için çok denk geldi açıkcası bu süreç. Sizleri çok seviyorum. Biraz geçmişe bakayım çıkacağım. Denetim haftalarımız başladı, onlarla uğraşıyorum.

canım çok sevindim iyi haberlerinizeee
inşallah en kısa zamanda yuvasına gelir bebişin
allah bebişine ve sana acil şifalar versin her aklıma geldiğinizde dua ediyorum canımmm
allah hepimizin bebeklerini korusun inşallahhh

Ferda ısallah ek gıdaya gecıncede bu ıstah devam eder benı zorlamaz gercı dun lımon yalattım bı yuzu eksır ınsanın ya benımkı balık gıbı agzını actı kapadı tamam

esrammmm canım bebem valla yazmayaydın tlfon tacızıne baslıycaktım az sonra

ah gamzem ah, içimde neler var neler var da susuyorum, isyan etmiyorum, sabretmeye çabalıyorum.
bir tarafım az kaldı dese de diğer yanım kırıp dökmek istiyor her şeyi. Sınavlar sınavlar.
Rabbimin Esra kulu neye kolaycana ulaştıki bu ahir ömründe buna kolayca ulaşacak diyorum.
Tırnaklarımla kazıycam belli ki yine bir şeyleri. Şimdilik gücüm yok, teslim oldum, güç toplamış olacağım günü bekliyorum.
Rabbimden sabır diliyorum, sabır, sabır.......................

canim benim doguma cok az kalmis
ben de sana yazacaktim ne zaman geliyor kizin diye
kavusmana az kalmis saglikli kolay bir dogum dilerim simdiden
benim minicik de bir an once buyuse ne guzel olurdu

amanın moonumda doğurmuş maşallah, çok sevindirik oldu en yine. canım moonum allah uzun sağlıklı ömürler versin yavrummmm

canim benim doguma cok az kalmis
ben de sana yazacaktim ne zaman geliyor kizin diye
kavusmana az kalmis saglikli kolay bir dogum dilerim simdiden
benim minicik de bir an once buyuse ne guzel olurdu

Canim valla bende nasil gececek bugunler diyordum ama iste gecti bak cok az bir zamanimiz kaldi insaallah kavusucam kizima saglikla
Senin de gunlerin guzellikle gecsin canim

Suraya bunları yazmıyayım dıyorum ama tutamıyorum yıne kendımı

kbaba benım hamılelıkte kac kere dra gıttıgımı gıdıp hastaneye cıkarttırcakmıs benım okuzde gıt cıkarttır demıs yahu ben k dogum druna gıttım acaba gıdıpte benım gelını kac kere parmakladınız catısı nasıl dıye mı ogrenecek seyımın bekcılıgıne merak salmıs

gecenlerde yengem geldı bılıyonuz ama dayım gelmedı halıyle beklıyo kı bız gıdelım 1.5 senedır el opmeye bıle gıtmemısız onu soyluyom gıdelım dıye gıdemezmıs aılesı ona ıyı davranıyomus ben kavga ettıgımde karsılık verınce onlarda yapmaya baslamıs bende ben koynunada gırıyom benı taklıt edıyolarsa koynunada gırsınler dedım kapattım tlfonu delı olacam yakında ben ya

selaaaammm
esramm sevindim adetinin gelmesine sıkıntın azalır en azından :26:
merveden haber yok demi telefonu varmıydı kimsede arayıp sorsak :44:
bende pazar günü mevlüt yapıcam diye dün koltukları sileyim dedim
3 lüyü silemedim çok yoruldum bugüne kaldı
şimdide hava soğuk gibi başlasam akşama kurur mu acep ??
camları silcektim yağmur yağıyo
oturdum kaldım yine yaaa

napıcakmış hastane kayıtlarını çıkartıp amacı ne yani

selalmlar herkese
ildanın yazdıklarını okurken hem duygulandım hem sevindim
meleğimiz iyiymiş çok sevindim bencede adağı haketti doğa bebek
rabbim nazarlardan görünmez kazalardan belalardan korusun cümlemizi

Kızlarrrrrrr

master hastanede acıklıgı 4 cm olmus dogumu beklıyo haberınız olsun bı avazda kurtulsun ısallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…