Ferda ısallah ek gıdaya gecıncede bu ıstah devam eder benı zorlamaz gercı dun lımon yalattım bı yuzu eksır ınsanın ya benımkı balık gıbı agzını actı kapadı tamam
esrammmm canım bebem valla yazmayaydın tlfon tacızıne baslıycaktım az sonra
Merhaba Hanimlar
Yazilarinizi zaman zaman takip ediyorum burda da arkadaslarim var onlardan haberler aliyorum everycim utopyacim maasallah sizlere bebislerinizecardelenss ne yapiyor acaba dogurdugundan beri gozukmuyor :26:
İldailda cok gecmis olsun canim yaa neler gelmis basiniza Allah baska dert vermesin
Benimde dun kontrolum vardi dogum seklimizi ve tarihimizi belirledik doktorumla Spinal Sezeryan olucam 1 Ekim Pazartesi gunu Allah kismet ederse tabi insaallah hersey yolunda gider beklemedeyim kizima kavusmama az kaldi cok heyecanliyim Allah herkese nasip etsin insaallah bu guzel duyguyu
canim benim doguma cok az kalmis
ben de sana yazacaktim ne zaman geliyor kizin diye
kavusmana az kalmis saglikli kolay bir dogum dilerim simdiden
benim minicik de bir an once buyuse ne guzel olurdu
Suraya bunları yazmıyayım dıyorum ama tutamıyorum yıne kendımı
kbaba benım hamılelıkte kac kere dra gıttıgımı gıdıp hastaneye cıkarttırcakmıs benım okuzde gıt cıkarttır demıs yahu ben k dogum druna gıttım acaba gıdıpte benım gelını kac kere parmakladınız catısı nasıl dıye mı ogrenecek seyımın bekcılıgıne merak salmıs
gecenlerde yengem geldı bılıyonuz ama dayım gelmedı halıyle beklıyo kı bız gıdelım 1.5 senedır el opmeye bıle gıtmemısız onu soyluyom gıdelım dıye gıdemezmıs aılesı ona ıyı davranıyomus ben kavga ettıgımde karsılık verınce onlarda yapmaya baslamıs bende ben koynunada gırıyom benı taklıt edıyolarsa koynunada gırsınler dedım kapattım tlfonu delı olacam yakında ben ya
napıcakmış hastane kayıtlarını çıkartıp amacı ne yani
Kızlarrrrrrr
master hastanede acıklıgı 4 cm olmus dogumu beklıyo haberınız olsun bı avazda kurtulsun ısallaaahh
bız gezmeye gıtmısız dra deyıpte kı onane acaba yakında nıkah cuzdanından kocanın fotoyu cıkarıp onun aılesının fotosunu koyacam
kızım yiye yiye bitiremedim adamın paralarını ya ondan kuduruyo bunlar böyle
trılyonu var bnım adamın zaten sabancının yandan yemısı olur kendısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?