maşallah diyim önce
o şekilde akan sütün yetmemesi imkansız gibi geliyo bana
pompan yok mu kız bi sağıp baksan ne kadar çıkıyo
prensesin dediği gibi reflüden kaynaklı kusuyo olabilir
ya çok obur ya da seni istiyo sürekli
başka bişi gelmiyo benim aklıma
Olabilir bilmiyorum.Bazen kustuğu için az kilo alıyor diyorum,kusmasa belki doyacak.Daha demin bi sürü kustu yine.Seninkinin kilo alımı naasıl?
Bir yandan kesin mama vermeyecem diyorum ne olursa olsun hep emsin ben yerim içerim sütüm yeter diyorum bir yandan da bakıyorum acaba doymuyor da ben inat mı ediyorum boş yere diyorum.
Elisim canım arkadaşım, kuzenlerimin bebişlerinden gördüklerim kadarı ile onlarda emdirdikten sonra bebişleri daha bismillah gazları çıkmadan kusarlardı. Bildiğim kadarı ile kusmasının hiçbir sakıncası yok, kustuğu kısım posalar, vitaminleri ayrıştırmış oluyormuş vucüt.Kuzenlerden olma 17 adet yeğenim var, hepsi de bol bol kusarlardı, hepside maşallah sapasağlam bebeklerdi, hala da Allaha şükür ki çok sağlıklılar. Bence kilo alma olayını da çokca kafana takma bitanem. Sonuçta biz Türk halkı dobalak bebek sevmelere doyamadığımız için bize az geliyor olabilir kilo alması. Lakin bir bebek kilo alıyorsa ne kadar aldığı önemli değil kilo alabiliyor olması önemli bana sorarsan annesi.
bi dahaki kontrolunuz ne zaman ?
bu arada acaip sinirliyim kızlar halamın bi torunu var salak benim yaşımda ama evli 5 yaşında bi oğlu var dün onla konuşuyodum kanser etti beni. konuşmayı aynen yazıyorum size...
salak: kaç kilo aldın
ben: hiç almadım canım
s: bebek ne kadar
b: 34. hatada 2.200 dü
s: neeeeeeeeee ay bi lokmacık bırakmış çocuğu yesene kzıım
b: yiyorum da bu kadar oluyo hem doktor normal dedi
s: ay yazık çocuğa
b: ama doktor normal dedi doğuma kadar 3 ü geçermiş
s: ye kızım ye dikkat et biraz
b: ama doktor normal dedi (ağlıcam burda nerdeyse
s: neyse neyse canım allah yardımcın olsun napalım zayıf olsun sağlıklı olsunda
cinneeeeeetttttttt
özlemcim çarpıverseydin ağzına 2 tane rahatlardınbu arada acaip sinirliyim kızlar halamın bi torunu var salak benim yaşımda ama evli 5 yaşında bi oğlu var dün onla konuşuyodum kanser etti beni. konuşmayı aynen yazıyorum size...
cinneeeeeetttttttt
bu arada acaip sinirliyim kızlar halamın bi torunu var salak benim yaşımda ama evli 5 yaşında bi oğlu var dün onla konuşuyodum kanser etti beni. konuşmayı aynen yazıyorum size...
cinneeeeeetttttttt
Maşallah senin yeğenlerineDobalak bebek sevmekten ziyade kilo alımı sütün yeterli olup olmadığını anlamak için önemli bir kriter. Yoksa biliyorsun bebişim kilolu olmasın diye 5 boyunca diyet yaptım.Hoş o diyabet kilosuydu sakıncalı biraz ama düşündüğüm şey bebişin doymuş olması.
tatlım iki aydır 600-700 civarı kilo alıyor ama dr u normal diyor
gebeleri cin eden insan topluluğu itina ile dövülür. ihtiyaç halinde 0532 436 .. .. numaradan bizimle iletişime geçiniz
özlemcim çarpıverseydin ağzına 2 tane rahatlardın
hala öğrenemedik salak insanların laflarına kafayı takmamayı
boşver tatlım sen doktor normal diyosa normaldir
bak azraya düşük kilolu doğcak dediler
erkenden doğdu cadı 2700
sen aynen devam et
Al işte bana da aynısını süt için diyorlar.Onlar yüzünden doğumdan beri 3 kilo aldımkiloyu geç üzüntüden sütüm azalacak.
elis gördün mü?
oğlumun 3 ayı bitti şuan kilosu 5200 .........
çarpamadım ki internette konuştuk kriz geçirdim ama sinirden yaa...
hayır yani benim bebeğim zayıf olsa sana ne olacak madalya takıcaklar sanki es kaza benden 5 sene evvel hamile kaldın diye otorite kesildin başımıza...
bide diyoki benim 3 dikişim var ama senin canın tatlı normal doğuramazsın
napalım ben sizelr gibi köpek canlı olamıyorum, el bebek gül bebek büyüttüler beni annem babam yazsaydın sende.
şebelek kafa şey ne olcak, kendi mutsuz hayatlarından kaçabilmek için insanları mutsuz etmeyi marifet sayan insan topluluğu işte, ehhhhhh de geçsin yavrucum yaaa
gebeleri cin eden insan topluluğu itina ile dövülür. ihtiyaç halinde 0532 436 .. .. numaradan bizimle iletişime geçiniz
valla her allahın günü tartmıcanı bilsem tartı yollıcam sana he
çarpamadım ki internette konuştuk kriz geçirdim ama sinirden yaa...
hayır yani benim bebeğim zayıf olsa sana ne olacak madalya takıcaklar sanki es kaza benden 5 sene evvel hamile kaldın diye otorite kesildin başımıza...
bide diyoki benim 3 dikişim var ama senin canın tatlı normal doğuramazsın
amanın sen insanlara bakıp neden kendine bunu yapıyorsun bitanesi. sanada yazık. hem doktorun bir sıkıntı yok diyormuş. senin çok çok yemen sütünü arttırmıyorki, cahil insanlar boşuna evhamlandırıyorlar seni.
ne olur kapa kulaklarını dışardan gelen yorumlara, sadece doktorunuzu dinleyin siz, eğer çevredekileri dinlersek hem bebişleri obeziteye yatkın hale getiririz hem de biz alır başımızı gideriz. hiç gerek yok, sen bol su iç, soğan ye ayran iç sütün olur annem. kıyamam ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?