Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bir yandan kesin mama vermeyecem diyorum ne olursa olsun hep emsin ben yerim içerim sütüm yeter diyorum bir yandan da bakıyorum acaba doymuyor da ben inat mı ediyorum boş yere diyorum.

ohhhhh maşallahınız var toplaşmısız yine kızlar doktoruma göre 36+2 yim bugün cuma günü tekrar kontrolüm var haftada bir alıo artık bnm hesaplarıma göre 38. haftadayım hamileliğin son haftalarında aşırı baş agrısı normalmi ölüyorum baş agrısından ve sağ kasıgımda gerilme oluyo doktoruma ne desem normal normal diyo sanırım bu hafta son defa gidip değiştiricem hiç güvenmiyorum

bu arada acaip sinirliyim kızlar halamın bi torunu var salak benim yaşımda ama evli 5 yaşında bi oğlu var dün onla konuşuyodum kanser etti beni. konuşmayı aynen yazıyorum size...

salak: kaç kilo aldın
ben: hiç almadım canım

s: bebek ne kadar
b: 34. hatada 2.200 dü
s: neeeeeeeeee ay bi lokmacık bırakmış çocuğu yesene kzıım
b: yiyorum da bu kadar oluyo hem doktor normal dedi
s: ay yazık çocuğa
b: ama doktor normal dedi doğuma kadar 3 ü geçermiş
s: ye kızım ye dikkat et biraz
b: ama doktor normal dedi (ağlıcam burda nerdeyse
s: neyse neyse canım allah yardımcın olsun napalım zayıf olsun sağlıklı olsunda

cinneeeeeetttttttt

Maşallah senin yeğenlerine Dobalak bebek sevmekten ziyade kilo alımı sütün yeterli olup olmadığını anlamak için önemli bir kriter. Yoksa biliyorsun bebişim kilolu olmasın diye 5 boyunca diyet yaptım.Hoş o diyabet kilosuydu sakıncalı biraz ama düşündüğüm şey bebişin doymuş olması.

gebeleri cin eden insan topluluğu itina ile dövülür. ihtiyaç halinde 0532 436 .. .. numaradan bizimle iletişime geçiniz

özlemcim çarpıverseydin ağzına 2 tane rahatlardın
hala öğrenemedik salak insanların laflarına kafayı takmamayı
boşver tatlım sen doktor normal diyosa normaldir
bak azraya düşük kilolu doğcak dediler
erkenden doğdu cadı 2700
sen aynen devam et

Al işte bana da aynısını süt için diyorlar.Onlar yüzünden doğumdan beri 3 kilo aldım kiloyu geç üzüntüden sütüm azalacak.

bitanem, ben senin anlattıklarına baktığımda bebişimizin aç olmadığını düşünüyorum. Onun derdi annesini asker etmek sanki gibi geliyor bana.
mis kokulu, nazlı, yaramaz tosbağamız o bizim

gebeleri cin eden insan topluluğu itina ile dövülür. ihtiyaç halinde 0532 436 .. .. numaradan bizimle iletişime geçiniz

çarpamadım ki internette konuştuk kriz geçirdim ama sinirden yaa...
hayır yani benim bebeğim zayıf olsa sana ne olacak madalya takıcaklar sanki es kaza benden 5 sene evvel hamile kaldın diye otorite kesildin başımıza...
bide diyoki benim 3 dikişim var ama senin canın tatlı normal doğuramazsın

Al işte bana da aynısını süt için diyorlar.Onlar yüzünden doğumdan beri 3 kilo aldım kiloyu geç üzüntüden sütüm azalacak.

amanın sen insanlara bakıp neden kendine bunu yapıyorsun bitanesi. sanada yazık. hem doktorun bir sıkıntı yok diyormuş. senin çok çok yemen sütünü arttırmıyorki, cahil insanlar boşuna evhamlandırıyorlar seni.
ne olur kapa kulaklarını dışardan gelen yorumlara, sadece doktorunuzu dinleyin siz, eğer çevredekileri dinlersek hem bebişleri obeziteye yatkın hale getiririz hem de biz alır başımızı gideriz. hiç gerek yok, sen bol su iç, soğan ye ayran iç sütün olur annem. kıyamam ben sana

napalım ben sizelr gibi köpek canlı olamıyorum, el bebek gül bebek büyüttüler beni annem babam yazsaydın sende.
şebelek kafa şey ne olcak, kendi mutsuz hayatlarından kaçabilmek için insanları mutsuz etmeyi marifet sayan insan topluluğu işte, ehhhhhh de geçsin yavrucum yaaa

normalde cevap veririm hatta çok kötü küfür de ederim de galiba hormonlarım tutuyo beni ağlıyorum ister istemez takıyorum kafama

valla her allahın günü tartmıcanı bilsem tartı yollıcam sana he

Evdeki dijitalle tartıyom zati

Valla ben sezeryan oldum ama sağlam oldum yani.14. gün hala yataktaydım. Normali bilmeden daha kolay diyemem, sezeryanı da bilmeyen daha kolay demesin.Her doğumun kendine göre zorlukları var. Ama acıyı da geçtim en çok üzüldüğüm şey kıvranmaktan bebişimle ilgilenememekti.

Yiyorum esracım ne bulsam yiyorum valla. Her şeyin hayırlısı olsun bakalım görecez zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…