slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dediboyle benden hberler size bi de sorum olcak
bnm için degl de arkdasm için 21 haftalk hamiş arkdasm dişi felaket agrıo dru dolgu sorun yaratır yaptrma demş ama çok da çekisi var
ne dıosnz sakncalı mı acaba bazı drlar izin verıomş var mı bilgisi olan
siz yazın ben gelnce bakcm cvplara şimdi eşimle gdıorz kaynvaldeme yemege çokk opyrmm sizi görşrz akşama
cnmm ztarımmmmay duygu yaaa ne mutlu valla guzel haberi almissin.. darisi basimiza.. demekki dr un buyuk ihtimalle kiz dedi.. hadi bakalim hayirlisi
benim de yarin randevum var insaallah bende dr dan sonra burda guzel haberler veririm..
saoll everycmmmmmmm bnmmmmmmmmmmmmhayirli olsun canim
buyuk ihtimal kiz demek
saglikla buyusun bebisin
Güzel haberi almışsın ne güzel kızın olacak demekBenimde dr. 13. haftada söylerim dedi.Bu defa bizde çok net gördük her bir ayrıntısını büyüdükçe çok daha heyacan verici oluyor dimi ultrasona girmek. İnşallah hep böyle mutlu anılarımızı paylaşalım inan çok sevindim.
cnmm ztarımmmmevt oyle dedii benm de içime kzı dogdugu için iice inandm kıza ama Allah bilir tabii ki
hadi yarın hayırlı hberlerle gell inşşşşşşşşşşşşşş
saoll everycmmmmmmm bnmmmmmmmmmmmm
cnmm meganmmm bak gordun mu bu günleri konşmak da nasip oldu şükürrrlerrr olsunn
sana da rus takvmnde kız çıkmştı bnm de oyle çıkmştıhayırısı inşşşş
Kızlar benim arada bir su gibi akıntım oluyor sanki altıma idrar kaçırmışım gibisizlerdede oluyormuydu?
Evet çok şükür bu günleride konuşuyoruz görüyoruz bu defa ultrasıonda bebeğimiz ayaklarını oynattığını görünce dayanamadım ağladım çok duygulandım eşimde bende hala o görüntüyü unutamıyoruz.
Benimde kızımmı olacak ayyy çok heyecanlıyım bir iki hafta sonbra bende öğrenirim
Evet benimde ilk zamanlardan beri oluyor su gibi akıntı oluyor genelde ama ara arada krem gibi akıntı oluyor dr. agidincede sormayı unuttum o yüzden sordum sizlerdede oluyormu diye bazen bayağı ıslanıyor çamaşırım sanki altıma kaçırmışım gibibenim daha haftam erken sana gore
ama bende oluyor
sulu akinti
ve genelde de krem gibi beyaz akinti
Evet çok şükür Allah bizlere nasip etti herkesede tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.evtt gerçekten çok guzel bi duygu allah herkesee nasip etsn tezz tez zamanda inşşşşşşşşşşş
oyle galba meganım bi kızımız daha gelcek galba
bu arada su gib akntı bende de oluo cnm
dr bana bugun bi tehlken yok kanama falan ama istersen jele dvm et dedi ama üç ay oldu artık yaa
almadm jel o yuzden ilaç ilaç kokusu var doknuo artık boyle
bu ara bu cumartesi ikili testi yaptrcam hayırlısyla
gerçi bu dr da baktı ense kalnlıgına bi de burun kemgne hepsi normal dedi
bi kan tahlili kaldı hayırlısyla onu yaptrcam bakalm....
kizlar lutfen bana acil yardim edin..
hamile arkadaslar hepinize doktorunuz duphalac surup verdi dimi.. kac mg lik oluyor bu ? butun ozelliklerini bana gerekirse ozelden biriniz yollayabilir mi ve dr unuz ne dedi 9 ay boyunca kullanilabilir mi bu ilac.. eger oyleyse artik yapacagim birsey yok burda kendi doktoruma dert anlatacagima, annemlere aldiririm kargoyla gondersinler.. canimdan kiymetli mi.. daha rahat bir hamilelik gecirmek varken neden yani..
Benimki de dün mama yedi diye yine kabız.Bugün hala kaka yapmadı
kizlar lutfen bana acil yardim edin..
hamile arkadaslar hepinize doktorunuz duphalac surup verdi dimi.. kac mg lik oluyor bu ? butun ozelliklerini bana gerekirse ozelden biriniz yollayabilir mi ve dr unuz ne dedi 9 ay boyunca kullanilabilir mi bu ilac.. eger oyleyse artik yapacagim birsey yok burda kendi doktoruma dert anlatacagima, annemlere aldiririm kargoyla gondersinler.. canimdan kiymetli mi.. daha rahat bir hamilelik gecirmek varken neden yani..
hay allah nerden gördüm gece vakti o yağlamayı nasıl canım istedi alacağın olsun ferda neyse kalkıp kendime donmuş pizzalardan yapıym
masterim doğurmuuuuşşşşhemde normal... yerimm allah acısını göstermesin darısı başımıza:18:
duygucum bende 12. haftada öğrendim kızım olacağını duruşundan belli demişti doktorumsağlıkla kucağına al inşallah...
meganım akıntı hep olacak biz 36. haftdayız günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum hatta bazen suyum gelse anlamazmışım gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?