Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Güzel haberi almışsın ne güzel kızın olacak demekBenimde dr. 13. haftada söylerim dedi.Bu defa bizde çok net gördük her bir ayrıntısını büyüdükçe çok daha heyacan verici oluyor dimi ultrasona girmek.İnşallah hep böyle mutlu anılarımızı paylaşalım inan çok sevindim.

ay duygu yaaa ne mutlu valla guzel haberi almissin.. darisi basimiza.. demekki dr un buyuk ihtimalle kiz dedi.. hadi bakalim hayirlisi

benim de yarin randevum var insaallah bende dr dan sonra burda guzel haberler veririm..
cnmm ztarımmmm evt oyle dedii benm de içime kzı dogdugu için iice inandm kıza ama Allah bilir tabii ki
hadi yarın hayırlı hberlerle gell inşşşşşşşşşşşşşş
hayirli olsun canim
buyuk ihtimal kiz demek
saglikla buyusun bebisin
saoll everycmmmmmmm bnmmmmmmmmmmmm

cnmm meganmmm bak gordun mu bu günleri konşmak da nasip oldu şükürrrlerrr olsunn
sana da rus takvmnde kız çıkmştı bnm de oyle çıkmştı hayırısı inşşşş

Son düzenleme:

Evet çok şükür bu günleride konuşuyoruz görüyoruz bu defa ultrasıonda bebeğimiz ayaklarını oynattığını görünce dayanamadım ağladım çok duygulandım eşimde bende hala o görüntüyü unutamıyoruz.

Benimde kızımmı olacak ayyy çok heyecanlıyım bir iki hafta sonbra bende öğrenirim

evtt gerçekten çok guzel bi duygu allah herkesee nasip etsn tezz tez zamanda inşşşşşşşşşşş
oyle galba meganım bi kızımız daha gelcek galba
bu arada su gib akntı bende de oluo cnm
dr bana bugun bi tehlken yok kanama falan ama istersen jele dvm et dedi ama üç ay oldu artık yaa
almadm jel o yuzden ilaç ilaç kokusu var doknuo artık boyle
bu ara bu cumartesi ikili testi yaptrcam hayırlısyla
gerçi bu dr da baktı ense kalnlıgına bi de burun kemgne hepsi normal dedi
bi kan tahlili kaldı hayırlısyla onu yaptrcam bakalm....

benim daha haftam erken sana gore
ama bende oluyor
sulu akinti
ve genelde de krem gibi beyaz akinti
Evet benimde ilk zamanlardan beri oluyor su gibi akıntı oluyor genelde ama ara arada krem gibi akıntı oluyor dr. agidincede sormayı unuttum o yüzden sordum sizlerdede oluyormu diye bazen bayağı ıslanıyor çamaşırım sanki altıma kaçırmışım gibiAma sizlerdede oluyorsa normal demekki
Evet çok şükür Allah bizlere nasip etti herkesede tez zamanda nasip etsin bu duyguyu yaşamayı.
Banada dr. cumartesi artık progestanı bırakabilirsin ihtiyacın yok dedi bende bugün elimdeki son ilacı kullandım ve yarından itibaren bırakıyorum.Benimde idrarımda ilaç kokusu geliyor bu folic asidden oluyor sanırım.
Benim bebeişiminde ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı dr. herşey normal dedi ama ense kalınlığının asıl ölçülmesi gereken zaman önümüzdeki mumartesi o yüzden tekrar kesin bir ölçüm yaacak ama ben ikili test istemedim.

Ben ultrasonda bebeişin bacak arasında bir kabarıklık gördüm aslında ama emin olamadım aynı şeyi eşimde görmüş aslında benim için cinsiyetin hiiiç önemi yok sağlıklı olması önemli olan ikisinede eşit derecede sevinirim.
Hayırlısı bir dahaki kontrolde belli olur sanırım.

hay allah nerden gördüm gece vakti o yağlamayı nasıl canım istedi alacağın olsun ferda neyse kalkıp kendime donmuş pizzalardan yapıym

masterim doğurmuuuuşşşş hemde normal... yerimm allah acısını göstermesin darısı başımıza:18:

duygucum bende 12. haftada öğrendim kızım olacağını duruşundan belli demişti doktorum sağlıkla kucağına al inşallah...

meganım akıntı hep olacak biz 36. haftdayız günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum hatta bazen suyum gelse anlamazmışım gibi geliyo

kizlar lutfen bana acil yardim edin..

hamile arkadaslar hepinize doktorunuz duphalac surup verdi dimi.. kac mg lik oluyor bu ? butun ozelliklerini bana gerekirse ozelden biriniz yollayabilir mi ve dr unuz ne dedi 9 ay boyunca kullanilabilir mi bu ilac.. eger oyleyse artik yapacagim birsey yok burda kendi doktoruma dert anlatacagima, annemlere aldiririm kargoyla gondersinler.. canimdan kiymetli mi.. daha rahat bir hamilelik gecirmek varken neden yani..

ewet canım bana vermişti kabızlık sorunum olursa diye..ama ben pek kullanmadım..ananas yedim sabahları aç karnına bana çok iyi geldi

arkadaslar sag tarafimda dikik gibi desem kasilma gibi mi desem agrimi desem bilemedim hafifi biseyler oluyo bugun adet gunum hala olmadi buarada benim adetlerim 40 gunde bir oluyo busekilde yumurtlama olurmu lütfen bilenler varsa yardimci olsun neolur

GuAydın kizceler
Gecmisi okudum
Ama hamile var burada hic düşünmüyorsunuz
Bebislerin fotolarını koymussunuz
Ağzımız sulaniyor
Hepsine maasallah

Benimki de dün mama yedi diye yine kabız.Bugün hala kaka yapmadı

mrb canım beni tanımıyorsun ama bebeğinin kabızlığı için bir şey diyeceğim bebeğine rezene verirsen hem gazını rahat çıkarır hemde kakasını rahat yapar istersen bir araştır..

gunaydınlarrrr
sıze okadar özenıyorumkı anlatamam
hem bebeklerle ılgılenıp hem nasıl burda bööööleeee koyu muhabbet edıyorsunuz
benım furkanım hıc duzgun uyumuyor gunduzlerı ya
gecelerı bazen bogacak gıbı oluyorum artık esıme dıyorum kalk asagı atacam yoksa bu cocugu(allah korusun)
cıldırtıyor benı
bazen gunduz hıc uyumuyor gecede sersemlıyor aksam 7 den 10a kadar aglıyor
tek ıstedıgı kucakda gezmek aynı odada durmayıda sevmıyor oda oda gezecek
eşim diyor kıme cekmıs acabaaaa aynı sana benzıyor bu huyu dıyor

ferda sen demıssınya ruzgarın altını gece acmıyorum dıye
ben acıyorum işiyor hatta kaka bıle yapıyor bugun 4 de kaka yaptık ee altını acıncada 1 saat uyanık kalıyor tabı
zombı gıbıyım
onu bırakaıp yemek bıle yapamıyorum o dereceyım dusunun
uyutuyorum bırakınca uyanıyor
tabı o boncuk gözlerıne bakınca yıyesım gelıyor oda ayrı

hadı ben cıkıyorum sıpa uyanır zaten sımdı

Gunaydınnnnnn hatunlarrr

ozlem gece gece pızza he kıs as erme donemıde bıttı doguracan nerdeyse

ztarım duphalacı hemen her hamıleye verdıler okuduk burda ama 9 ay kullanmıcaksın cunku magnezyum kalsıyum destegıne baslandıgında tabırı caızse cırcır olacan

huzurummm ozletıyon kendını kuzummmmm

ve derya...
Sabah sabah ne guldum ya bız 3 aylık olduk ben hala babasına ruzgar ıcın carpacam bu cocugu yere al elımden dıyorum ama sende alısıcaksın sınır krızlerın bıle zamanla azalacak sure bakımından ama demıssın ya boncuk boncuk bakıyo o zaman bıtıyo hersey dımı herseyı o bakısla yaptırıyolar fena bu sıpalar kendıne ve ogluna sans ver duzelecek hersey

ztarım hiç ama hiç bi zararı yok suyu süzuomş gorevi oymş ilaç ble degl bi çözelti dedi dr ....
içeblrsn gonul rahatlgyla
gun aşırı içsen de faydası oluo zaten
benm de bu ara var kabzlk ben de içicem yne bu ara ...
gerçekten de işe yarıo ayrıca ....

aminnn ozlemcimmm çok saolsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…