Bu da benim böceğim, başka bir pozunu göndermek isterdim ama hep memede olduğu için bir tek böyle var
Eki Görüntüle 512890
2011 ylının temmuz ayında evlenen yasemin ergene bu yaz hep magazin programlarındaydı bebeğiyle tatil yapıyor diye şimdi ikinciye hamileymiş kendisine ileri derecede uyuz oluyorum halbuki doktorlar dizisinde seviyordum
ben daha 1 tane doğuramadım beeeeeeeeeeeeee
sorma sorma, gidip bebek yapma tarifimi alsak ne etsek acep, ilda gamze ferdat pozisyonundan sonra bir de yasemin pozisyonumuz oluverir
hunileri gönderin biz gebe olmayan hatunlara tez elden bakem
geçen sene aynı zmanlarda bizde burda topikte bebe istiyorduk hala da istiyorum kadın 2.yi doğurcak bide teknelerde tatillerde,adrina lima da 2.y,i doğurmuş doğuran doğurana bende gaza gelip çat çat yapcam futbol takımı kurcammmmm
Suraya bunları yazmıyayım dıyorum ama tutamıyorum yıne kendımı
kbaba benım hamılelıkte kac kere dra gıttıgımı gıdıp hastaneye cıkarttırcakmıs benım okuzde gıt cıkarttır demıs yahu ben k dogum druna gıttım acaba gıdıpte benım gelını kac kere parmakladınız catısı nasıl dıye mı ogrenecek seyımın bekcılıgıne merak salmıs
gecenlerde yengem geldı bılıyonuz ama dayım gelmedı halıyle beklıyo kı bız gıdelım 1.5 senedır el opmeye bıle gıtmemısız onu soyluyom gıdelım dıye gıdemezmıs aılesı ona ıyı davranıyomus ben kavga ettıgımde karsılık verınce onlarda yapmaya baslamıs bende ben koynunada gırıyom benı taklıt edıyolarsa koynunada gırsınler dedım kapattım tlfonu delı olacam yakında ben ya
bu arada acaip sinirliyim kızlar halamın bi torunu var salak benim yaşımda ama evli 5 yaşında bi oğlu var dün onla konuşuyodum kanser etti beni. konuşmayı aynen yazıyorum size...
salak: kaç kilo aldın
ben: hiç almadım canım
s: bebek ne kadar
b: 34. hatada 2.200 dü
s: neeeeeeeeee ay bi lokmacık bırakmış çocuğu yesene kzıım
b: yiyorum da bu kadar oluyo hem doktor normal dedi
s: ay yazık çocuğa
b: ama doktor normal dedi doğuma kadar 3 ü geçermiş
s: ye kızım ye dikkat et biraz
b: ama doktor normal dedi (ağlıcam burda nerdeyse
s: neyse neyse canım allah yardımcın olsun napalım zayıf olsun sağlıklı olsunda
cinneeeeeetttttttt
valla stres topu gibi
ben anne olduktan sora hamilelere hiç böyle şeyler yapmıcam çok acı çeksemde çok kolaydı dicemki korkmasınlar çünkü ben gerçekten çok korkuyorum:18:
Buda karnı ve sırtına kadar boka bulandıktan sonra banyo mecburıyetıne gırıp temızlenmıs ruzgar balkondaykene
ayyyyy bu bebeler nasil dogmus da , buyumus, serpilmis..
master da dogurmus.. herkes doguruverir artik gari
gamze de haber ajansi gibi calisiyor mubarek de bakim normal mi olmus..
esracim yaaa.. sen zaten kendini cok guzel ifade ediosun canim.. boyle boyle gecen aylar boyunca hep bebegine daha da cok yaklasmis oldun insaallah..
kiz ferda kimki senin misafirlerin..
Dıdemmmmm
benım seksııccamasırı6.6 ıse yaramıyo netmek lazımkıne cokertıyo resmen koca 1.0ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?