Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sorma sorma, gidip bebek yapma tarifimi alsak ne etsek acep, ilda gamze ferdat pozisyonundan sonra bir de yasemin pozisyonumuz oluverir
hunileri gönderin biz gebe olmayan hatunlara tez elden bakem

Kayseri Yağlaması İçin Malzemeler:
Lavaş malzemesi:
1,5 su bardağı sıcağa yakın ılık su
2 yemek kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
İç malzemesi:
250 gram kıyma
2 adet sivri biber
2 adet orta boy soğan
4 adet orta boy domates
2 yemek kaşığı salça
Yarım bardak su
Karabiber, pulbiber, tuz
Yapılışı:
Mayamızı ılık su ile kabartıyoruz. Un ve tuz ile elimize yapışmayacak, yumuşak bir hamur yoğuruyoruz. 1 yemek sıvıyağ ile hamurumuzu toparlayıp, dinlenmeye bırakıyoruz. Yarım saat dinlendirdikten sonra hamurumuzdan parçalar kopararak, pasta tabağı büyüklüğünde açıyoruz. Teflon tavamızda yağsız pişiriyoruz. Pişen lavaşlarımızı üst üste koyarak bir bez ile sarıyoruz. (Açıkta kalırsa kuruyacaktır.)

Kıymalı harcımızın yapılışı:
Soğan, sivri biber ve domatesimizi yemeklik doğruyoruz. Kıymamızı teflon tenceremizde soğanla birlikte soteliyoruz. Sivri biberimizi ilave ettikten sonra, salçamızı ekliyoruz. Suyumuzu ardından domatesimizi ilave ediyoruz ve pişirmeye bırakıyoruz. Servis tabağımıza önce bir tane lavaş koyuyoruz.

Üzerine kıymalı harçımızdan kaşık yardımı ile döküyoruz, tekrar lavaşımızdan koyuyoruz. Böylece en üste kıymalı harç gelecek şekilde üst üste diziyoruz. 4 eşit parçaya bölüyoruz.

Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek sıcak servis yapıyoruz.
Afiyet olsun

sorma sorma, gidip bebek yapma tarifimi alsak ne etsek acep, ilda gamze ferdat pozisyonundan sonra bir de yasemin pozisyonumuz oluverir
hunileri gönderin biz gebe olmayan hatunlara tez elden bakem

geçen sene aynı zmanlarda bizde burda topikte bebe istiyorduk hala da istiyorum kadın 2.yi doğurcak bide teknelerde tatillerde,adrina lima da 2.y,i doğurmuş doğuran doğurana bende gaza gelip çat çat yapcam futbol takımı kurcammmmm

Elısssss bence o cocuk 3500 gr degıl benımkı o kadarken sıcan gıbı bısıydı bu tam kıvamında doruyu sole bakkkk :18:

kim tutar seni hilalaim be helal sana yaparsın sen yürü beeeeee

Buda karnı ve sırtına kadar boka bulandıktan sonra banyo mecburıyetıne gırıp temızlenmıs ruzgar balkondaykene

Eklentiler

• $Fotoðraf0105.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 26

ya kuzum sana neden esin gelip her bir halti anlatiyor,, anlattirma bos yere de sinirini bozma..

valla stres topu gibi
ben anne olduktan sora hamilelere hiç böyle şeyler yapmıcam çok acı çeksemde çok kolaydı dicemki korkmasınlar çünkü ben gerçekten çok korkuyorum:18:

ah ah iste... ben yine bana diyen insani cok seviyorum.. kesinlikle kasitli degil yardimci olmak istedigini bildigimden o kadar kizmadim.. ama sen bilmiom valla.. bende demistim hatirlarsam dr normal dedikten sonra takmamak lazim kimseyi.. dr lafini biz kendimize alicaz, kalan herkesin dedigini saf disi birakicaz..

kizlar bende cok komik bir durumdayim.. gobeeme kafayi takmis durumdayim zaten kendi gobegimde vardi anlamiyorum bazen cok sismis oluyo diomki ya cikio benimki.. ama bugun acayip inmis mesela.. halbuki ne kadar gec ciksa o kadar iyi degil mi.. sorcam doktora..

bi de sabahlari cok zor kalkmak gelio bana yataktan ya.. cok halsizlestim.. ne zaman enerji patlamasi olcek.. yarin dr randevum var.. ooooooo

ayyyyy bu bebeler nasil dogmus da , buyumus, serpilmis..

master da dogurmus.. herkes doguruverir artik gari

gamze de haber ajansi gibi calisiyor mubarek de bakim normal mi olmus..

esracim yaaa.. sen zaten kendini cok guzel ifade ediosun canim.. boyle boyle gecen aylar boyunca hep bebegine daha da cok yaklasmis oldun insaallah..

kiz ferda kimki senin misafirlerin..

eşimin halası kızı ve torunu var

elis özele bak

Topıcın muhtarı olaraktan cvplıyorum normal dogum olmus masterınkı

maşallah bebelere vede maşallah analarına yareppimmm
ne güzel fotolar onlar öyle yaaaa

Son düzenleme:
Toplam 15 kullanıcı okuyor 7 uye 8 zıyaretcı bende zıyaretcı olarak okuyup fantaaaaazı yapıcam

Değerli Teknik servis,
Geçen yıl aldığım "ErkekArkadaş 5.0" programını "Koca 1.0" seviyesine yükselttim.Ama tüm sistem performanslarında bir yavaşlama söz konusu, özellikle "ErkekArkadaş 5.0" bölümünde bulunan "Çiçek 8.0" ve "MumIşığındaYemek 6.3" işlemleri "Koca 1.0" programında yok. "Koca 1.0" programı devreye girince bir çok program devre dışı kaldı, "Romantizm 9.5" ile "Özelİlgi 6.5" kesinlikle devre dışı, ama bunu yerine "Sınırsız TV 0.4" ve "Maraton 1.35" sürekli çalışıyor."Sohbet 8.0" ve "EvTemizliği 2.6" sistemi çökertiyor. "Kavga 5.3" programı fayda etmedi. Ne yapmam gerikiyor. İmza
Umutsuz
=========================
Sayın Umutsuz.

Bir kere bu olayı şöyle görmeniz gerek "ErkekArkadaş 5.0" bir eğlence paket programıdır, "Koca 1.0" ise başlı başına bir işletim sistemi."http:/ Beni sevdiğini düşünüyordum.html" komutunu yazarak "GözYaşı 6.2"'i indirin ve "SuçluHis 3.0"'ı güncellemeyi unutmayın.Eğer bu uygulamalar doğru sonuç verirse "Çiçek 2.0" ile "MumIşığındaYemek 2.1" kısa bir süre için devreye girebilir.Ama sakın çok sık uygulamaya koymayın yoksa "Koca 1.0" otomatik olarak koruma programı olan "SessizceSuratAsma 2.5" devreye sokar.Ama ne yaparsanız yapın kesinlikle "Kaynana 1.0"'ı çalıştırmayın. (Ekran görüntüsünü bozan ve sistem kontrolünü kaybettiren bir virüs ortaya çıkar).Ayrıca "ErkekArkadaş 5.0" 'ı kesinlikle yeniden yüklemeyin.Bu kabul edilmez uygulama ciddi sorunlar yaşatabilir ve "Koca 1.0" bunu kaldıramaz. Kısacası "Koca 1.0" çok güzel bir işletim sistemi, ama sınırlı hafızaya sahip ve yeni uygulamaları hemen kavramaya müsait değil.Performans arttırıcı ek programlar tavsiye ederiz, mesela, "SıcakYemek 3.0" ve "SeksiİçÇamaşır 7.7" çok faydalı olur.
İyi Şanslar
Teknik Departmanı.

Dıdemmmmm

benım seksııccamasırı6.6 ıse yaramıyo netmek lazımkıne cokertıyo resmen koca 1.0ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…