kızlar bebelerinize bayılıyorum
yeni bi bebe de gelmişşşşş gamze msj atmış uyuyordum
tam okuyamıyorum yaaa siziiii
düştüm kendi derdime(
benim bebiş 4 kiloyu geçtii kızlar
dün gece çok zordu dikiş yerimşin sol tarafı çok yandııı çoook ama
gece 3 te zor uyudummm iyice atş yaptı
sabah bi baktım şişmiş sol tarafı dr aradım normal dedi irin bile akabilir demişti
ve bingo uyuya kalmışım ateşten
ağrıya uyandım bi koku bi koku
deli gibi irin akıyo oradan
ama nasıl rahatladım inanamazsınızzzzz
sizi özledim
gelmeye çalışıcam yine
Toplam 15 kullanıcı okuyor 7 uye 8 zıyaretcı bende zıyaretcı olarak okuyup fantaaaaazı yapıcam
Maşallah size sağlığınız yerinde olsun yeter
sıcak yemek3.0 ı denedin mi
kizlar bende cok komik bir durumdayim.. gobeeme kafayi takmis durumdayimzaten kendi gobegimde vardi anlamiyorum bazen cok sismis oluyo diomki ya cikio benimki.. ama bugun acayip inmis mesela.. halbuki ne kadar gec ciksa o kadar iyi degil mi.. sorcam doktora..
bi de sabahlari cok zor kalkmak gelio bana yataktan ya.. cok halsizlestim.. ne zaman enerji patlamasi olcek.. yarin dr randevum var.. ooooooo
bunu diom iste didemim
denemem mı ya sacıpsupurrge6.2 bılem ıse yaramadı kaynana1.0 vırusu mu etkıledı acep .
merhaba arkadaslar.ben 2gun once catlama ignesi oldum, dun ultrasonda yumurtanin catladigini soyledi doktor, ama ben o yapiskan beyaz akintiyi demin gordum..bugune kadar hic bi beyaz akinti yokdu, ama catlamisdi..simdi ben yinede esimle birikde olub deneyimmi ? yani belkide hala shansim varmi ? yoksa beyaz akinti geldikden sonra artik gecmi ?lutfen cvb verin
slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dediboyle benden hberler size bi de sorum olcak
bnm için degl de arkdasm için 21 haftalk hamiş arkdasm dişi felaket agrıo dru dolgu sorun yaratır yaptrma demş ama çok da çekisi var
ne dıosnz sakncalı mı acaba bazı drlar izin verıomş var mı bilgisi olan
siz yazın ben gelnce bakcm cvplara şimdi eşimle gdıorz kaynvaldeme yemege çokk opyrmm sizi görşrz akşama
bilmiyorumki canim
bence beraber ol derim ne zarari varki
zarari yokda bilmemki )) ben oyle htairliyordumki beyaz akinti geldimi artik bitmisdir yani..
zarari yokda bilmemki )) ben oyle htairliyordumki beyaz akinti geldimi artik bitmisdir yani..
slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dediboyle benden hberler size bi de sorum olcak
bnm için degl de arkdasm için 21 haftalk hamiş arkdasm dişi felaket agrıo dru dolgu sorun yaratır yaptrma demş ama çok da çekisi var
ne dıosnz sakncalı mı acaba bazı drlar izin verıomş var mı bilgisi olan
siz yazın ben gelnce bakcm cvplara şimdi eşimle gdıorz kaynvaldeme yemege çokk opyrmm sizi görşrz akşama
yok canim akintiya gore net konusmak dogru olmaz
yaniltabilir seni
krem gibi beyaz akinti diyorsan genelde yumurtlama sonrasi geliyor o
ama yakin zamanda catladiysan yumurtan hala yasiyor olabilir
ya da sen akinti konusunda yanilmis olabilirsin
aklinda kalacaksa degerlendirmen iyi olacaktir bugunu de
canim ben 2gun once iynemi oldum, dunde yltrason catlamis dedi, ben yumurtanin 36 saat yasadigini biliyorum, o 36 saat bitmis ama....ama o akinti smdi geldi, boyle akinti anca yumurtaladigimda olur, karisdirmadigima eminim, cunki benim oyle kolay kolay akintim olmaz...bilmemki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?