Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bebelerinize bayılıyorum

yeni bi bebe de gelmişşşşş gamze msj atmış uyuyordum

tam okuyamıyorum yaaa siziiii
düştüm kendi derdime (

benim bebiş 4 kiloyu geçtii kızlar

dün gece çok zordu dikiş yerimşin sol tarafı çok yandııı çoook ama
gece 3 te zor uyudummm iyice atş yaptı
sabah bi baktım şişmiş sol tarafı dr aradım normal dedi irin bile akabilir demişti

ve bingo uyuya kalmışım ateşten
ağrıya uyandım bi koku bi koku
deli gibi irin akıyo oradan
ama nasıl rahatladım inanamazsınızzzzz

sizi özledim
gelmeye çalışıcam yine

Maşallah size sağlığınız yerinde olsun yeter

bunu diom iste didemim

slm kızlarr nberr
bugun gttk drmza çok guzel baktı etti bebşmi çok net gordum anlattı bu şusu bu busu die eşim de yanmdaydı o da boyle çok mutlu oldu gordu bebişini die eşim cinsyet sordu evirci cevrdi iice baktı sonraa büyük ihtmal kız dedi boyle benden hberler size bi de sorum olcak
bnm için degl de arkdasm için 21 haftalk hamiş arkdasm dişi felaket agrıo dru dolgu sorun yaratır yaptrma demş ama çok da çekisi var
ne dıosnz sakncalı mı acaba bazı drlar izin verıomş var mı bilgisi olan
siz yazın ben gelnce bakcm cvplara şimdi eşimle gdıorz kaynvaldeme yemege çokk opyrmm sizi görşrz akşama

merhaba arkadaslar.ben 2gun once catlama ignesi oldum, dun ultrasonda yumurtanin catladigini soyledi doktor, ama ben o yapiskan beyaz akintiyi demin gordum..bugune kadar hic bi beyaz akinti yokdu, ama catlamisdi..simdi ben yinede esimle birikde olub deneyimmi ? yani belkide hala shansim varmi ? yoksa beyaz akinti geldikden sonra artik gecmi ?lutfen cvb verin

bilmiyorumki canim

bence beraber ol derim ne zarari varki

ay duygu yaaa ne mutlu valla guzel haberi almissin.. darisi basimiza.. demekki dr un buyuk ihtimalle kiz dedi.. hadi bakalim hayirlisi

benim de yarin randevum var insaallah bende dr dan sonra burda guzel haberler veririm..

zarari yokda bilmemki )) ben oyle htairliyordumki beyaz akinti geldimi artik bitmisdir yani..

yok canim akintiya gore net konusmak dogru olmaz
yaniltabilir seni
krem gibi beyaz akinti diyorsan genelde yumurtlama sonrasi geliyor o
ama yakin zamanda catladiysan yumurtan hala yasiyor olabilir
ya da sen akinti konusunda yanilmis olabilirsin
aklinda kalacaksa degerlendirmen iyi olacaktir bugunu de

hayirli olsun canim
buyuk ihtimal kiz demek
saglikla buyusun bebisin

canim ben 2gun once iynemi oldum, dunde yltrason catlamis dedi, ben yumurtanin 36 saat yasadigini biliyorum, o 36 saat bitmis ama....ama o akinti smdi geldi, boyle akinti anca yumurtaladigimda olur, karisdirmadigima eminim, cunki benim oyle kolay kolay akintim olmaz...bilmemki..

icinden geldigi gibi davran o zaman canim
zaten doktorda da onaylatmissin catlamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…