Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kiz gamze ne de cok seviosun kocani masallah

ben snin yerinde olsam catlardim da hemen test yap bence

kız saymadığın başka büyükbaş kaldı mı

tamam bak sen öyle yap canım,mutlaka taktırt,için rahat etsin..
adetliyken takılıyor biliyosun

Tam 45 dkdır ruzgarı dızımde sallıyorum delırıcem ayaklarım kasıklarım delırtıyo zaten agrıdan oglum barı uslu bebe olaydı ya

ztarımın kulakçıkları mı çınlamış
preesed diyodum elibeses'e.. denese bi dimi..

bence denemek sart.. ben bayiliom ona ya ..

cunku bende bebek seederken stresten kuruluk oluodu ona da iyi geliodu..

ben hamile kaldigim iki seferde de kullandim onu,, Rabbim ol demeseydi yine olmazdi da faydasi oldugu kesin..

eee ne demisler essegini saglam kaziga bagla, sonra Allah'a tevekkul et

kiz gamze ne de cok seviosun kocani masallah

ben snin yerinde olsam catlardim da hemen test yap bence

ne catlıcam kuzum gelıcek hem olsa ruuzgar emdıgı sutu kusarmıs ben gecen ay kanamamı kesmek ıcın ılac kullandım ya o mu gecıktırdı yoksa belım kasıklarım felaket agrıyo 1 haftadır gelıcekkkk gelmelııııııııı ayrıca bu ay pek halvet olmadı kı 2 kere sanırım

çok doğru ztarım

o tarz ilaclar insanin dongusunu yapisini degistirebiliyo.. ondan olmus olabilir.. bekle bakalim bir kaz sure daha..

yalniz benim bildigim lohusaliktan kisa sure sonra adet gormeye baslayan kadinlar hemen hamile kalmaya daha elverisli oluolarmis.. onun icin dikkatli ol canim

valla kuzum edıyorumm yemınle ya hatta bu ay halvet bıle olmadı 2 kere mı ne oldu ben ılaca bagladım yarın dru arayıp sorayım ıcım ıcımı yıcene

valla kuzum edıyorumm yemınle ya hatta bu ay halvet bıle olmadı 2 kere mı ne oldu ben ılaca bagladım yarın dru arayıp sorayım ıcım ıcımı yıcene

o zaman bencede megin dedigi gibi test yap kafan rahat olsun korkacagin birsye yok zaten.. adet gelemedigi icin kasik agrisi oluyordur..

:98:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh biblo biblooooooooooooo:98:

Son düzenleme:
Ben yatmaya gıdıyorum kızlar ıyı geceler

metıler draje kullanıp adet gecıkmesı yasayan olduysa bı yazıversın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…