megom ben kırmızıyı gorunce dayımlara gıdım yengemle gızlı saklı taktırtırız nerden anlıcak kı bı yandanda o korunur daha garantı olur ama cok sınırlıyım bu adet oncesı halıde benım canımı sıkan adamın lafı sankı 1 cocukla bana bı destegı olmus gıbı 2.cıden bahsedıyo mal okuz ayıııııı
megom ben kırmızıyı gorunce dayımlara gıdım yengemle gızlı saklı taktırtırız nerden anlıcak kı bı yandanda o korunur daha garantı olur ama cok sınırlıyım bu adet oncesı halıde benım canımı sıkan adamın lafı sankı 1 cocukla bana bı destegı olmus gıbı 2.cıden bahsedıyo mal okuz ayıııııı
ztarımın kulakçıkları mı çınlamış
preesed diyodum elibeses'e.. denese bi dimi..
Tam 45 dkdır ruzgarı dızımde sallıyorum delırıcem ayaklarım kasıklarım delırtıyo zaten agrıdan oglum barı uslu bebe olaydı ya
kiz gamze ne de cok seviosun kocani masallah
ben snin yerinde olsam catlardim da hemen test yap bence
Tam 45 dkdır ruzgarı dızımde sallıyorum delırıcem ayaklarım kasıklarım delırtıyo zaten agrıdan oglum barı uslu bebe olaydı ya
kziim depoda cekyatin ustunde olan bebe uslu olur mu hic
bence denemek sart.. ben bayiliom ona ya ..
cunku bende bebek seederken stresten kuruluk oluoduona da iyi geliodu..
ben hamile kaldigim iki seferde de kullandim onu,, Rabbim ol demeseydi yine olmazdi da faydasi oldugu kesin..
eee ne demisler essegini saglam kaziga bagla, sonra Allah'a tevekkul et
kız sen bebenı gorecen ya costun ha gelme ustume be zaten cokmus durumdayım ben
postala bana,ben uyuturum onu:86:
ne catlıcam kuzum gelıcek hem olsa ruuzgar emdıgı sutu kusarmıs ben gecen ay kanamamı kesmek ıcın ılac kullandım ya o mu gecıktırdı yoksa belım kasıklarım felaket agrıyo 1 haftadır gelıcekkkk gelmelııııııııı ayrıca bu ay pek halvet olmadı kı 2 kere sanırım
yarın bi gebelik testi yap gamzuşum
olabılerrr aslında ya bende kafa dınlerım
negatıffffffffff kuzum ya ama yapsam mı kı offf korkuyorum acıkcası ben
çok doğru ztarım
kız sen bebenı gorecen ya costun ha gelme ustume be zaten cokmus durumdayım ben
o tarz ilaclar insanin dongusunu yapisini degistirebiliyo.. ondan olmus olabilir.. bekle bakalim bir kaz sure daha..
yalniz benim bildigim lohusaliktan kisa sure sonra adet gormeye baslayan kadinlar hemen hamile kalmaya daha elverisli oluolarmis.. onun icin dikkatli ol canim
valla kuzum edıyorumm yemınle ya hatta bu ay halvet bıle olmadı 2 kere mı ne oldu ben ılaca bagladım yarın dru arayıp sorayım ıcım ıcımı yıcene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?