Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Buldummmmm bana verılen ılacta bır tur progestan kanamayı kessın dıye progestana gore adet gorulurmus eger oyleyse gelecek ayın basına kadar yolu var yanı sanırım ay sonuna sarkacak ama gelecek hem ayrıca ben pcoluyum nıye taktıysam neyse azda olsa rahatladım

gamzeşum sıkma canını olab ilir böyle gecikmeler yinede dikkatli ol ama canım..bu arada benim kukumda sivile çıkmış üzerinde çok acıyor yaaa

gamze inan bende rahatladımmm
çok zamansız olurdu çünkü..

Son düzenleme:
yarın görüşürüz canlar

moon'um,master'ım gelse de havai fişeklerini patlatsak

canım masterim allahım acısını göstermesin çok çok tebrik ederim benim yerimede öp kokla kaç kilo doğdu erken doğdu diye küveze falan koydular mı:44:

ztarım ultrason merkezini iyi akıl etmiş eşin valla çok sevindim bebeğini görüceğine hem cinsiyetini bile öğrenebilirsin

bugün bütün gün annemdeydim ay ay ay çişim geldi dedim kadıncağızın ödü koptu doğuruyorum sandı 15 dakkada bir arıyo şimdi

bizde haberler böyle yarın uyanabilirsem kontrole gidicem geldiğimde görüşürüz hepinizi öptümmmmm

günaydın kızlar
geçmişi okudum çok şükür bebişlerini kucaklarına alanlar olmuş
allah analı babalı büyütsün inşlh
bende periyi merak ediyorum yaa naptı acaba
bende ise göğüs ağrısı başladı ateşim yükselişe geçti
hiç ümidim yok ama
hayırlısı bakalım

[video=youtube;2JDL3BtfSs8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2JDL3BtfSs8[/video]

hosgeldın reyhanım perıyle gorustuk bız prolaktını bıraz yuksek cıkmıs bı sure uzak kalıcam dedı bızı uzmek ıstemıyomus oyle dedı sende umudunu yıtırme bata kac gun var

hosgeldın reyhanım perıyle gorustuk bız prolaktını bıraz yuksek cıkmıs bı sure uzak kalıcam dedı bızı uzmek ıstemıyomus oyle dedı sende umudunu yıtırme bata kac gun var....

hosgeldın reyhanım perıyle gorustuk bız prolaktını bıraz yuksek cıkmıs bı sure uzak kalıcam dedı bızı uzmek ıstemıyomus oyle dedı sende umudunu yıtırme bata kac gun var

hoşbuldum canım
bende merak etmiştim ya neyse hallolmicak bi sorun değil prolaktin onu düzeltirse inşlh hemen hamiş olur pericimde
benimde 10 gün var ama göğüsleriim çok acıyo yaa iç çamaşırı bile giymiyorum evde
5 gün önce çok güzel yumurtladım hemde o sıvı varya onuda gördüm ama buna rağmen olmuyo nedense

güaydın kuzucuklar
3te dra gidicez kalp ekosu çekilcek oğlum
inşallah bişey çıkmaz

günaydın canm
neden çekilecek ki
kalp ekosu hayırdır inşlh
normal yapılması gereken rutin kontrollerdenmi
bişe çıkmaz hayırlısıyla kuzucuğunu öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…