Bu arada ben bugun test yaptım certaın dıye bı marka sukurler olsun negatıf cıktı cok kasmıstım ben bu konuda ve adetım sınyalı verdı sag dızım cok agrıyo demekkı gelıyoreeeeee
öff kabus valla ya
bizim bi kere korunmasız gibi bişiler oldu
daha doğrusu benim adam emin olamadı
adet olana kadar diken üstünde bekledim valla
spiral düşündüm doğurmadan önce
şirketten arkadaş spiralle hamile kaldığından vazcaydım
Ztarım canım çok sevindim bebeişini görmüşsün herşey yolundaymış mahşallah.Bencede sen arada yine git o ultrasona en azından ayda bir git bebeişini görmeye
Moonum tebrik ederim bebeişinaldın sonunda kucağına.Doğum hikayende çok güzel mahşlalah çok uzun kalmamışsın hastanede aynı gün içinde almışsın bebeişini kucağına.Oğluna kocaman bir mahşallahhhhEki Görüntüle 514267 Merhaba güzel arkadaşlarım 1 haftadır okadar yoğunuzki gelen gidenden başımızı alamıyoruz uykusuzluk diz boyu bebişim uslu ve uyuyan bir çocuk olmasına rağmen eşimin akrabaları sağolsun mahvettiler bizi ya . heralde 40güne kadar böyle sürcek Allahtan annem gelmiş yoksa ben mahvolurdum. Neyse rabbim kolaylık versin inşallah geçicek….
Fırsat bulmuşken doğum hikayemi acık anlatayım size saat 5 gibi suyum geldi tabi ben gene günüm gelmediği için idrar sanıyordum sonra ped koydum gene geldi anneme gösterdim suyun olabilir dedi , aradan 1 saat geçti hafif kanlı sümüksü akıntı geldi , bende heyecan başladı .dr bana demişti nişandan sonra 2 gün sonra bile doğum olabilir diye o yüzden ben hiç doğum yapıcam diye düşünmüyorum rahatım ağrı yok. Annemle konuşuyoruz anneme dedim anne bu gerçek sancı nasıl bişi annemde dedi : tam belinden girer karnın altında toplanır dedi der demez aha dedim öyle bir ağrım oldu sonra yarımsaat sonra gene aynı ağrı , sonra banyoya girdim hemen çıktım , eşimi çağırdım işten, sonra ağrılar 15 dakkaya düştü ve hissedilir şekilde ağrılardı , sonra çantaları aldık hastaneye gittik , muayeneye girdim hemen 4 -5cm açılma yatış yapın, dediler saat 20,00 di.sonra nstye bağladılar ağrılar arttı , sonra hızlandırmak için çeyrek şişe serum verdiler suni sancı.sonra sancılar coştu ayrıntıya girmeyim.sonra 10 cm açılma hadi doğumhaneye dediler 22,15 te oğlumu kucağıma aldım Allahın izniyle, doğum sancıları gerçekten zor ama kucağınıza alınca kokusunu çekince gerçekten muhteşem bir şey .rabbim tüm herkese yaşatsın. Dualarım dada vardınız isim olarakta saydım ve isteyen herkese nasip et dedim.arada gelirim şu yoğunluğum geçsin .
İşte oğluşum teyzeleri maşallah oğluma
Canım tebrik ederim kızın olacakmış bu sene kız senesi demekki bende yakında öğrenirim cinsiyetini bir kız daha gelecek galibaselam kizlar
ozce sunu soyleyeyeim gittigimiz yer kesinlikle bebegin sagligiyla ilgili birsey demiyor.. o konuyu tamamen doktoruma birakiyor.. sadece cinsiyet tespiti yapmaya calisti.. bizim amacimiz cinsiyeti ogrenmek degildi aslinda biliyorsunuz .. neyse..
biz esimle kadinin bilemeyecegini dusunuyorduk.. burda tr deki kadar o konuda basarili degiller.. veeeee... kizimiz olacakmisama biz yine de temkinli davraniyoruz tabiiki bunlar beceremeyebilirler.. yine de en iyisi doktorda baktiktan sonra artik.. ama ben erkek bekliodum cok sasirdim diyebilirim .. Sagligi yerindedir insaallah bebegimizin..
Rabbim saglik versin gerisi hic onemli degil.. yarin da dr randevumuz.. insaallah bebeklerimize Rabbim saglik, hayir versin.. baska derdimiz yok.. bana da su psikolojimden kurtulabilmem icin tez zamanda bir sekine yagdirsin ne diyim.. Rabbim isteyen arkadaslara da hayirla, saglikla nasip etsin.. bende haberler boyle..
simdi kahvaltimi yapayim bi yandan da gecmise dalayim
Ferdam sende demişsin bebeklerin çoğunda oluyor ama annelerin elinde değil ister istemez endişe duymuşsundur ama kapanıyor benim kuzeniminde delikti kapandı çok kişidende duyuyorum bunu kapanıyor senin bebişininkide kapanacak.damla geçmiş olsun, meleğine acil şifalar diliyorum, tez zamanda kavuşun inşallah
moon kuzuna maşallah canımmelek bunlar
ekoyu sormuşsunuz kızlar,bizim drun 3. ay rutin muayenesinde vardı eko
2 farklı doktora gidiyoruz kalbinde bir sıkıntı duymamışlardı
ama ekoda kalbinde delik çıktı maalesef
ilk duyduğumda korkunç geldi ama hem kalp hem çocuk dru zamanla kapanacağını söyledi
bebeklerin %70inde olurmuş
6 aylıkken tekrar eko çekilecek,o zamana kapanmış olmasını umuyoruz, kapanmadıysa da sürekli takip ettirecez
kalp doktoru kapanacak gibi duruyor, kapanmayacakları zaten anlıyoruz artık dedi
inşallah dedikleri gibi olur, beklemedeyiz
çabuk yorulması, az kilo alması bu yüzdenmiş
dua larınıza bizi de ekleyin olur mu kızlar
Ayy bende badem yağı kullanıyordum korktum şimdi azcık göbüşümde tüyler çıktı eskiden hiç yoktu bende hamileliğin vemiş olduğu birşey hormonlarla ilgili sanmıştım acaba badem yağındanmı çıktıki o tüyler ne yapıcam ben kızlar göbüşleri neyle yağlıycaz bir çare bulan olursa banada fikir versin özelden.Neyseki erkenden öğrendim şuan çok azcık var ama artarsa kötü olurdu.sakın yağ falan sürme canım benim bi arkadaşım badem yağı kullandı doğurduğunda karnında resmen saç vardı simsiyah olmuştu. iğrenç kıllanma yapıyo
bana faydası oldu mu bilmiyorum ama benim hamilelikte cildim acaip kuru olduğu için her gün 2 kez kese ve duş jeliyle masaj yaptım vücuduma... öyle detaylı değil ama yalandan şöle 2 dakka falan
Benim randevum geçen cumartesiydi gördüm bebişimi herşey yolunda çok şükür haftayada ense kalınlığı ölçülecek.Evet bebeişleri görmek çok muhteşem bir duygu Allah herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.Sende gidersin o ultrason için gittiğin yere artık bebeişini görmeden duramıcan şimdi hiçya cok guzel biseymis yaaa... siz randevulari iple cekiosunuzdur tabii.. bakalim eger cok ozlersem melegimi giderim heralde artik..
senin ne zamandi randevun ya bu aralar diye hatirliyorum gittin mi yoksa
kızlar ilk hamile pantalonumu aldım
Hiç kilo almadım henüz ama hiçbir pantalonum rahat olmuyor göbeğimi sıkıyor
Eki Görüntüle 514560
Teşekkür ederim canımcok cici gule gule giyyy
beni daha bu haftadan hersey sIkIyor kilodan degil ama karnim cok cok sis benim ya
sabah uyaniyorum normal aksama kocaman
Teşekkür ederim canım
Tavsiye ederim çok rahat.
benide giydiklerim çok rahatsız ediyor.
Aslında karnım çok az şiş bulantılardan yemek yiyemedim
hiç kiloda almadım henüz ama pantalonlar düğmeli fermuarlı çok rahatsız ediyordu
bu ara eşofman giyiyordum sadece
akşam lcw da bu kotu görünce hoşuma gitti
ama tereddüt ederek denedim
olmaz sandım en küçük bedenini denedim
çokta güzel oldu beli tamamen lastikli
üst kısımı henüz doldurmuyorum ama boş olduğu içinde aşağı sarkmıyor
Esneme payı çok sanırım en az üç ay daha giyilir.
gunaydın tatlım naberGünaydınnnn
sanada gunaydın dıdemcım nasılsıngünaydıııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?