Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Badem yagı bende surdum bıkac tel tuy kıla dondu ama cokta cıkmadı...

Bu arada ben bugun test yaptım certaın dıye bı marka sukurler olsun negatıf cıktı cok kasmıstım ben bu konuda ve adetım sınyalı verdı sag dızım cok agrıyo demekkı gelıyoreeeeee

Bu arada ben bugun test yaptım certaın dıye bı marka sukurler olsun negatıf cıktı cok kasmıstım ben bu konuda ve adetım sınyalı verdı sag dızım cok agrıyo demekkı gelıyoreeeeee

öff kabus valla ya
bizim bi kere korunmasız gibi bişiler oldu
daha doğrusu benim adam emin olamadı
adet olana kadar diken üstünde bekledim valla
spiral düşündüm doğurmadan önce
şirketten arkadaş spiralle hamile kaldığından vazcaydım

hcbır korunma %100 degıldır kuzum odum cıkıyo bı tarafımdan testede guvenmıyorum acıkcası kı oyle bır durumda hapı yuttum cunku kıyamam kı kurtaj olayım bı basıma 2 velet aman tanrımmm nayırr nolamaz yanı

canim evet benim dr um ilk kalp atisini dinlediginde kiza benziyor ama bu kalp atis orani degisebiliyor zamanla o yuzden belli olmaz dedi..

3 hafta onceki randevuda da dediki ilkten erkek gibiydi ama sonra yine kiz kalbine benzettim dedi.. hayirlisi ya inanki hic onemli degil.. hele dun o ekranda gorduklerimden sonra sadece saglik ve hayir istiyorum Rabbimden..

Ztarım canım çok sevindim bebeişini görmüşsün herşey yolundaymış mahşallah.Bencede sen arada yine git o ultrasona en azından ayda bir git bebeişini görmeye

Ztarım canım çok sevindim bebeişini görmüşsün herşey yolundaymış mahşallah.Bencede sen arada yine git o ultrasona en azından ayda bir git bebeişini görmeye

ya cok guzel biseymis yaaa... siz randevulari iple cekiosunuzdur tabii.. bakalim eger cok ozlersem melegimi giderim heralde artik..

senin ne zamandi randevun ya bu aralar diye hatirliyorum gittin mi yoksa

Moonum tebrik ederim bebeişinaldın sonunda kucağına.Doğum hikayende çok güzel mahşlalah çok uzun kalmamışsın hastanede aynı gün içinde almışsın bebeişini kucağına.Oğluna kocaman bir mahşallahhhh

Aşık oldum oğluna çok tatlı mahşalah topiğimizin tüm bebeişleri çok güzel mahşallah ama senin oğluşuna ayrı bir bayıldım mahşalah sübhanallah
Canım tebrik ederim kızın olacakmış bu sene kız senesi demekki bende yakında öğrenirim cinsiyetini bir kız daha gelecek galibaTabikide merak edersin bebeişini bu en doğal hakkın hepimiz ayda bir görüyoruz en az sende görmek istemen merak etmen çok doğal.
Ferdam sende demişsin bebeklerin çoğunda oluyor ama annelerin elinde değil ister istemez endişe duymuşsundur ama kapanıyor benim kuzeniminde delikti kapandı çok kişidende duyuyorum bunu kapanıyor senin bebişininkide kapanacak.
Ayy bende badem yağı kullanıyordum korktum şimdi azcık göbüşümde tüyler çıktı eskiden hiç yoktu bende hamileliğin vemiş olduğu birşey hormonlarla ilgili sanmıştım acaba badem yağındanmı çıktıki o tüyler ne yapıcam ben kızlar göbüşleri neyle yağlıycaz bir çare bulan olursa banada fikir versin özelden.Neyseki erkenden öğrendim şuan çok azcık var ama artarsa kötü olurdu.
ya cok guzel biseymis yaaa... siz randevulari iple cekiosunuzdur tabii.. bakalim eger cok ozlersem melegimi giderim heralde artik..

senin ne zamandi randevun ya bu aralar diye hatirliyorum gittin mi yoksa
Benim randevum geçen cumartesiydi gördüm bebişimi herşey yolunda çok şükür haftayada ense kalınlığı ölçülecek.Evet bebeişleri görmek çok muhteşem bir duygu Allah herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.Sende gidersin o ultrason için gittiğin yere artık bebeişini görmeden duramıcan şimdi hiç

Son düzenleme:
bu arada ne kadar tatliymis bebegin yaaaaaa

cok cok tatli masallah findik burunlu

Rabbim hayirli yazilar yazsin..

cok cici gule gule giyyy
beni daha bu haftadan hersey sIkIyor kilodan degil ama karnim cok cok sis benim ya
sabah uyaniyorum normal aksama kocaman
Teşekkür ederim canım
Tavsiye ederim çok rahat.
benide giydiklerim çok rahatsız ediyor.
Aslında karnım çok az şiş bulantılardan yemek yiyemedim
hiç kiloda almadım henüz ama pantalonlar düğmeli fermuarlı çok rahatsız ediyordu
bu ara eşofman giyiyordum sadece
akşam lcw da bu kotu görünce hoşuma gitti
ama tereddüt ederek denedim
olmaz sandım en küçük bedenini denedim
çokta güzel oldu beli tamamen lastikli
üst kısımı henüz doldurmuyorum ama boş olduğu içinde aşağı sarkmıyor
Esneme payı çok sanırım en az üç ay daha giyilir.

Son düzenleme:
Kızlarrrr
ruzgar babasının kucagındaydı salonun ddıger ucuna gıttıler kafası ve vucududa benım aksı yonume donuktu anne nerde oglum dedı kendını tamamen dondurup bana baktı ve guldu sıpa cok mutlu oldummmmm

bu arada yarın yokum alısverıse gıdıcez ustume olan hıcbısıyım yok ardından markete gırıp deterjan stoku yapıcam aksamustu donerız sanırım haberınız olsun

ben ilk hamileligmde almistim ogrenir ogrenmez
onu giyiyorum simdi de
cok guzel duruyor ve inanilmaz rahat
bir de tayt seklinde olan esnek pantolonlarimi giyiyorum

Gunaydınnnnn ben uyandım saat 9-9:30 gıbı cıkıcaz oglumun cantasını hazırladım
ıcındekıler:
1 battanıye(5 tanede koltuga yıgıp yatırıyorum)
1 pk ıslak mendıl
5-6 bez
mama
2 karıstırma bıberonu
2 bıberon
8 emzık
1 emzırme ortusu
yelek
ceket
sapka
atlet
corap

gordugunuz uzre tam tesekkullu anneyım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…