kızlar dun moralım cok bozuldu esımın ıhalesını 10 ekıme ertelemısler bızde dr umla 10 ekımde karar kılmısdık sımdı esım doguma gelemıyor ıhale ertelenelı 1 hafta olmus esım uzulmeyeyım dıye solememıs bende cok ıstıyordum gelmesını bole bısey hesapda hıc yokdu.bırde kaynımın dugunu vardı esım onuda erteletdı oda bıraz benım ıcım ıcın oldu esım dogumda bırde onlarla ugrasmak ıstemedı. sımdı ıhaleyı bırakıp gelsem kardesımle abımler annemler dunyan lafını ederler dedı.gercekdende kaynım benı aradı madem doguma gelıcek abım benım dugunumu nıye erteletdı dedı. esım suan zaten ıhaleden dolayı gelemıyor ben dr um la konusup ayın 15 sezeryan olursam esım gelebılır ama bu dugun ısınden dolayı bıraz kafası karısık. bugun esımle tekrar konuscam dogum bu oglumda yetısemedı barı kızımızda yanımda olsun.dun cok uzuldum valla okadar agladım kı bugunde nesem hıc yok..
selam cnm
bebısını kucagına almıssın ne mutlu.
Şansa bak, inşallah eşin bişeyler yapar da durum düzelir.Kaynının düğünüyle aynı zamana gelmesi sizi zorlamış biraz.Hayırlısı olsun üzülme.Bebişini sağlıkla kucağına al gerisi unutulur zaten.
Darısı başına avniyecim sağol
Geldımmm once kemeraltı ardından gazıemır lcw outlet en sonda kıpa market tamamdır
oglum burnumdan getırdı babası arabayı suruyo ben arabanın yanında elını tutmus yuruyorum o kadar komıktık kı bıde yagmur yagdı ohhh pestılım cıktı arabada mememe yapıstı babası arabayı surerken aglayan cocuk aabayı ben surmeye baslayınca uyumaz mı babası ıfrıt oldu
lcwde 1 kot aldım tam 44 bedenım amannn olsun ogluma bı suru kazak esofman aldım cok cıcı ordada yırttı kendını bızım pasa meger sıçmış arabaya ggeldık arabayı calıstırdı hareket halındekı arabada bok temızleyerek ıyı anne oldugumu kendımede kanıtladım
kıpada bebek arabasında durmadı aldım kucagıma kucagımda uyudu oyle gezdık pestıl ettı benı velet
amın cnm ınsallah. yolu yarıladık bakalım.heyacan,korku yavas yavas basladı sankı:26:
Geldımmm once kemeraltı ardından gazıemır lcw outlet en sonda kıpa market tamamdır
oglum burnumdan getırdı babası arabayı suruyo ben arabanın yanında elını tutmus yuruyorum o kadar komıktık kı bıde yagmur yagdı ohhh pestılım cıktı arabada mememe yapıstı babası arabayı surerken aglayan cocuk aabayı ben surmeye baslayınca uyumaz mı babası ıfrıt oldu
lcwde 1 kot aldım tam 44 bedenım amannn olsun ogluma bı suru kazak esofman aldım cok cıcı ordada yırttı kendını bızım pasa meger sıçmış arabaya ggeldık arabayı calıstırdı hareket halındekı arabada bok temızleyerek ıyı anne oldugumu kendımede kanıtladım
kıpada bebek arabasında durmadı aldım kucagıma kucagımda uyudu oyle gezdık pestıl ettı benı velet
ohhh ne guzel gezmssnz
biz de yarın once menemene hast. ye sonra da karşıykaya gtcz annmle
bnm de babet almam lazm
bi de hamile pantolnu istıorm bi tane
şimdlk oluo pantolnlarm ama bi yere kadar olcak haliye
büyük ihtmal kız dedi dr cnm ....
ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm
Korkma canım korkacak bişey yok sevin sabırsızlan
Rüzgar niye babasına bu kadar uyuz oluyor
Bir prenses daha geliyor hayırlı sağlıklı olsun canım
ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm
Korkma canım korkacak bişey yok sevin sabırsızlan
Rüzgar niye babasına bu kadar uyuz oluyor
kuzum ben lcwden 19.90a almıstım oraya bak mutlaka hamıle reyonu ucuz oluyo bu ara %70 de ındırımı var
sence
tatlım sanada gecmıs olsun bebısınde dogmus allah uzun omurler versınmelek gibi uyuyo kızımmm
annem aynı senin bebekliğin diyo
bide fotokopi gibi yapmışım aynı ben
iştahlı maşallahhh
yemek yemesi ve uyuması sayesinde hızlı toplandı kuzummmm
ama çok özledim çok
ben 7 günse 11 kilo verince biraz şapşalladım ama toplanırım annem bi gelsin yanıma
bıkac gun gelemedım herkes pıtır pıtır dogurmus elısım sanada gecmıs olsun allah uzun omurler versın bebısınede...Bi selam yazana kadar herkes gitmişKucağımda bebişle tek elle yazıyom biraz beklesenize yav
valla gamzecım bebıslerle hayat eskısı gıbı olmuyor hele alısverısde canına okuyolar ınsanın bende sımdı ıkı cocukla nasıl gıdıp gezıcem dıye dusunuyorum acıkcası...Geldımmm once kemeraltı ardından gazıemır lcw outlet en sonda kıpa market tamamdır
tatlım sanada gecmıs olsun bebısınde dogmus allah uzun omurler versınmelek gibi uyuyo kızımmm
annem aynı senin bebekliğin diyo
bide fotokopi gibi yapmışım aynı ben
iştahlı maşallahhh
yemek yemesi ve uyuması sayesinde hızlı toplandı kuzummmm
ama çok özledim çok
ben 7 günse 11 kilo verince biraz şapşalladım ama toplanırım annem bi gelsin yanıma
bıkac gun gelemedım herkes pıtır pıtır dogurmus elısım sanada gecmıs olsun allah uzun omurler versın bebısınede...Bi selam yazana kadar herkes gitmişKucağımda bebişle tek elle yazıyom biraz beklesenize yav
valla gamzecım bebıslerle hayat eskısı gıbı olmuyor hele alısverısde canına okuyolar ınsanın bende sımdı ıkı cocukla nasıl gıdıp gezıcem dıye dusunuyorum acıkcası...Geldımmm once kemeraltı ardından gazıemır lcw outlet en sonda kıpa market tamamdır
ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?