Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bi selam yazana kadar herkes gitmiş Kucağımda bebişle tek elle yazıyom biraz beklesenize yav

Şansa bak, inşallah eşin bişeyler yapar da durum düzelir.Kaynının düğünüyle aynı zamana gelmesi sizi zorlamış biraz.Hayırlısı olsun üzülme.Bebişini sağlıkla kucağına al gerisi unutulur zaten.

selam cnm
bebısını kucagına almıssın ne mutlu.

Darısı başına avniyecim sağol

amın cnm ınsallah. yolu yarıladık bakalım.heyacan,korku yavas yavas basladı sankı:26:

Geldımmm once kemeraltı ardından gazıemır lcw outlet en sonda kıpa market tamamdır
oglum burnumdan getırdı babası arabayı suruyo ben arabanın yanında elını tutmus yuruyorum o kadar komıktık kı bıde yagmur yagdı ohhh pestılım cıktı arabada mememe yapıstı babası arabayı surerken aglayan cocuk aabayı ben surmeye baslayınca uyumaz mı babası ıfrıt oldu

lcwde 1 kot aldım tam 44 bedenım amannn olsun ogluma bı suru kazak esofman aldım cok cıcı ordada yırttı kendını bızım pasa meger sıçmış arabaya ggeldık arabayı calıstırdı hareket halındekı arabada bok temızleyerek ıyı anne oldugumu kendımede kanıtladım

kıpada bebek arabasında durmadı aldım kucagıma kucagımda uyudu oyle gezdık pestıl ettı benı velet

ohhh ne guzel gezmssnz
biz de yarın once menemene hast. ye sonra da karşıykaya gtcz annmle
bnm de babet almam lazm
bi de hamile pantolnu istıorm bi tane
şimdlk oluo pantolnlarm ama bi yere kadar olcak haliye

amın cnm ınsallah. yolu yarıladık bakalım.heyacan,korku yavas yavas basladı sankı:26:

Korkma canım korkacak bişey yok sevin sabırsızlan

Rüzgar niye babasına bu kadar uyuz oluyor

ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm

Duygu cinsiyetiniz belli mi?

ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm

kuzum ben lcwden 19.90a almıstım oraya bak mutlaka hamıle reyonu ucuz oluyo bu ara %70 de ındırımı var

sence

Bir prenses daha geliyor hayırlı sağlıklı olsun canım

saoll kuzmm bnmm gerçi daha netlşmezmş ama ne bleym drlar anlıo ya duruştan falan
bnm de içime kız dgoyo hep
yarın ikili test için dger drma gtcm du bakalm o ne diecek cinsyet için
saglık olsn da onemli olan o
siz naslnz cnm
nasl bebş emıo mu annişini
duzene grmiştir inşş cnmm ....

ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm

kuzum ben lcwden 19.90a almıstım oraya bak mutlaka hamıle reyonu ucuz oluyo bu ara %70 de ındırımı var

..........sence

sence

valla iimş bak tmm cnm bakcam aslnda çarşmba baktm biraz da kociş tepemde rahat bakamadm annemle rahat rahat bakarm bu gidişmde ....

[QUOTE=dhc83;26543707]kızlar okadar kötuyumkı bu acıyı anlatamıyorum
sıze ıcımı bosaltıp cıkacagım
3-5 gun önce furkanın boynunda sag arka tarafa dogru sıslık gördum ellemedım ama damar sısıyor sandım 2 gun öncede elledım ıcınde nohut kadar bısey vardı
dun hemen dr a göturduk ultrasona gönderdı
lenf bezı sısmesı dedı ordakı radyolog
dr bırsuru tahlıl ıstedı bırazı cıktı bırazı 10 gun sonra cıkacakmıs sanırım ıl dısına yollanıyor burda yapılmıyormus

hanı bıyerımız agrırda beze bırakırya o işte
halk arasındakı adı beze
ateslendımı dedı doktor
hıc ateslenmedı hergun ölctım dogdu dogalı öyle aglayarak hasta falanda olmadı
enfeksıyon ama ne oldugu bılınmıyor
vucuda enfeksıyon gırıyormus o zaman vucutta savunmaya gecınce lenf bezı sısıyormus yanı beze bırakıyormus
benım oglum hasta olmadıkı ne enfensıyronu cıldırcam
ınternette okuyorum allahım uzak etsın neler yazıyor
hepsıde kötu kötu hastalıklar dayanmaya calısıyorum hıc bakmamaya calısıyorum o sıse
ıcım yanıyor
aglıyorum esımle kavga edıyoruz ınternetten okuyup durma dıyor
kötu bır rahatsızlık olsa buyumez dımı oglumun gelısımı ıyı cunku

aklıma sey gelıyor bıde
ınternette agız ıcı yarada var buna sebep olacak
oglumun agzı 1 aydır pamukcuk ve gecmıyor azalmıyor bıle ılac kullanıyorum ama fayda etmıyor
sonucda oda mıkrobık bı hastalık dımı mantarmı bakterımı bılmıyorum öle bısey olmalı
onun bezesımı acaba?
ınsallah öyledır
dua edın nolur ben cok kötu durumdayım

ferda dun dılekce verdım gercekten dedıgın gıbı olcak maasımı pazartesı faızıyle vercem[/QUOTE]

tatlım cok gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkarda o bezede kaybolur oradan....

tatlım sanada gecmıs olsun bebısınde dogmus allah uzun omurler versın

Bi selam yazana kadar herkes gitmiş Kucağımda bebişle tek elle yazıyom biraz beklesenize yav
bıkac gun gelemedım herkes pıtır pıtır dogurmus elısım sanada gecmıs olsun allah uzun omurler versın bebısınede...

valla gamzecım bebıslerle hayat eskısı gıbı olmuyor hele alısverısde canına okuyolar ınsanın bende sımdı ıkı cocukla nasıl gıdıp gezıcem dıye dusunuyorum acıkcası...

[QUOTE=dhc83;26543707]kızlar okadar kötuyumkı bu acıyı anlatamıyorum
sıze ıcımı bosaltıp cıkacagım
3-5 gun önce furkanın boynunda sag arka tarafa dogru sıslık gördum ellemedım ama damar sısıyor sandım 2 gun öncede elledım ıcınde nohut kadar bısey vardı
dun hemen dr a göturduk ultrasona gönderdı
lenf bezı sısmesı dedı ordakı radyolog
dr bırsuru tahlıl ıstedı bırazı cıktı bırazı 10 gun sonra cıkacakmıs sanırım ıl dısına yollanıyor burda yapılmıyormus

hanı bıyerımız agrırda beze bırakırya o işte
halk arasındakı adı beze
ateslendımı dedı doktor
hıc ateslenmedı hergun ölctım dogdu dogalı öyle aglayarak hasta falanda olmadı
enfeksıyon ama ne oldugu bılınmıyor
vucuda enfeksıyon gırıyormus o zaman vucutta savunmaya gecınce lenf bezı sısıyormus yanı beze bırakıyormus
benım oglum hasta olmadıkı ne enfensıyronu cıldırcam
ınternette okuyorum allahım uzak etsın neler yazıyor
hepsıde kötu kötu hastalıklar dayanmaya calısıyorum hıc bakmamaya calısıyorum o sıse
ıcım yanıyor
aglıyorum esımle kavga edıyoruz ınternetten okuyup durma dıyor
kötu bır rahatsızlık olsa buyumez dımı oglumun gelısımı ıyı cunku

aklıma sey gelıyor bıde
ınternette agız ıcı yarada var buna sebep olacak
oglumun agzı 1 aydır pamukcuk ve gecmıyor azalmıyor bıle ılac kullanıyorum ama fayda etmıyor
sonucda oda mıkrobık bı hastalık dımı mantarmı bakterımı bılmıyorum öle bısey olmalı
onun bezesımı acaba?
ınsallah öyledır
dua edın nolur ben cok kötu durumdayım

ferda dun dılekce verdım gercekten dedıgın gıbı olcak maasımı pazartesı faızıyle vercem[/QUOTE]

tatlım cok gecmıs olsun ınsallah sonuclarınız ıyı cıkarda o bezede kaybolur oradan....

tatlım sanada gecmıs olsun bebısınde dogmus allah uzun omurler versın

bıkac gun gelemedım herkes pıtır pıtır dogurmus elısım sanada gecmıs olsun allah uzun omurler versın bebısınede...

valla gamzecım bebıslerle hayat eskısı gıbı olmuyor hele alısverısde canına okuyolar ınsanın bende sımdı ıkı cocukla nasıl gıdıp gezıcem dıye dusunuyorum acıkcası...

ohhh ne guzel gezmssnz
bnm de babet almam lazm

slm canım
ohhh ne güzel geziyorsunuz ya
ben hiç yürümeyi sevmiyorummmmbütün gün iş yerinde de oturuyorum zaten o yüzden çok kilo alırım ben çokkkkkkk
hamilelik tişörtlerinde al canım çok güzel onlarrr benim üç tane var

Anakucağı olan anneler sizden ricam bebişiniz içinndeyken bi foto paylaşır mısınız? Biz bi tane aldık ama çocuk gömülüyor sanki sizin de öyle mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…