Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım prensesin odası ne durumda
bitince resmini ekle de görelimmm

henüz odadaki eşyalar çıkmadı

benim aldığım oda 25 günde gelecek diye iptal ettirdim başka bişey aldım o bu hafta gelecek.

halısını da aldım barbili

yarın falan eşyalar çıkar sorada boyanır heralde... her şey üstüste geldi sakın siz son günlere bırakmayın

kocam duvar kağıdı istiyo ama bi iş daha çıkacak diye ben yanaşmıyorum

bi de sizlere bişey danışıcam annemde tek kişilik bi baza var onu alıp bebeğin odasına koysam çirkin durur mu çünkü bi sürü eşyam var bari bazanın altına koyarım:44:

Bana ne yediğimi pek sorma canım Belki hayatımın en tatlı patatesini karpuzunu yiyecektim ama olmadı.Şimdi yediklerimin gram tadı yok.O yüzden ne aşeriyorsan onu ye çünkü doğumdan sonra tadı kalmıyor
ah canım yaaa inşallah ikinci hamilelğinde çıkarırsın tadını
ben de canımın her çektiğini yiyorum genelde...miğde bulantım olduğu halde yemekten vazgeçmiyorum

senin kız şimdiden çok seçiçi ve nazlı desene çok çekecek babasııı

ya ben evde çok sıkıldım
deniz uyudu gidemedim bi yere
yapıcak bişi bulmam lazım
gerçi bulsam hemen uyanır hevesim kursağımda kalır

özlem benimde tek kişilik bi karyola var bebişin odasında
altı birsürü eşya dolu
fırfır aldım taktım bi tane bide üstüne pembe örtü
mis gibi oldu

İnşallah öyle olur.Olmasa da utuyor insan.Şimdi hatırlamıyorum bile.

sağlık olsun canım hallersiniz doğuma kadar
bence olur baza üstüne güzel bir pike gayet şık durur bebişin çok huzursuz oldu zamanlarda sen orda yatarsınnn

özlem benimde tek kişilik bi karyola var bebişin odasında
altı birsürü eşya dolu
fırfır aldım taktım bi tane bide üstüne pembe örtü
mis gibi oldu

canım bebeğin odasının olucağı oda misafir odasıydı orda iki kişilik yatak ve iki dolap vardı içlerindeki eşyaları da sen düşün artık başka yerlere sığdrabildiklerimi sığdırdım ama çok tıkış tıkış oldu. bende o bazayı alıym üstüne pembe bi örtü dediğin gibi oyuncaklar falan atayım dedim. kociş çirkin durur diyo bilemedim ki:44:

Evımde bır at sınegı var nerden geldı kı bu sımdı kafam kadar ya

bak benim böyle duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…