hoşbulduk canım doğum hikayeni okudum resmini gördüm çok güzelsin
evet hatta bıktım bu pizzanın kokusundan diyo
benim canım henüz pizza çekmedi ama çekerse bende yerim gibi geliyoryine tecrübeli olarak sizlere sorayım dedimmmm
canım prensesin odası ne durumda
bitince resmini ekle de görelimmm
ah canım yaaa inşallah ikinci hamilelğinde çıkarırsın tadınıBana ne yediğimi pek sorma canımBelki hayatımın en tatlı patatesini karpuzunu yiyecektim ama olmadı.Şimdi yediklerimin gram tadı yok.O yüzden ne aşeriyorsan onu ye çünkü doğumdan sonra tadı kalmıyor
benim kızım pizza ve hamburgeri çok seviyo onları yiyince tekme tekme üstüne
ben hazır pizzalardan yiyorum bi de illa doyum marka olucak öbürleri midemi bulandırıyo...
kocişim kaç market geziyo bulmak için valla
ah canım yaaa inşallah ikinci hamilelğinde çıkarırsın tadını
ben de canımın her çektiğini yiyorum genelde...miğde bulantım olduğu halde yemekten vazgeçmiyorum
senin kız şimdiden çok seçiçi ve nazlı desene çok çekecek babasııı
henüz odadaki eşyalar çıkmadı
benim aldığım oda 25 günde gelecek diye iptal ettirdim başka bişey aldım o bu hafta gelecek.
halısını da aldım barbili
yarın falan eşyalar çıkar sorada boyanır heralde... her şey üstüste geldi sakın siz son günlere bırakmayın
kocam duvar kağıdı istiyo ama bi iş daha çıkacak diye ben yanaşmıyorum
bi de sizlere bişey danışıcam annemde tek kişilik bi baza var onu alıp bebeğin odasına koysam çirkin durur mu çünkü bi sürü eşyam var bari bazanın altına koyarım:44:
özlem benimde tek kişilik bi karyola var bebişin odasında
altı birsürü eşya dolu
fırfır aldım taktım bi tane bide üstüne pembe örtü
mis gibi oldu
Kızın aynı sen valla
ilkdefa sen benzettinbabaya daha çok benziyo
canım bebeğin odasının olucağı oda misafir odasıydı orda iki kişilik yatak ve iki dolap vardı içlerindeki eşyaları da sen düşün artık başka yerlere sığdrabildiklerimi sığdırdım ama çok tıkış tıkış oldu. bende o bazayı alıym üstüne pembe bi örtü dediğin gibi oyuncaklar falan atayım dedim. kociş çirkin durur diyo bilemedim ki:44:
Evımde bır at sınegı var nerden geldı kı bu sımdı kafam kadar ya
benim mutfağımdada 3 tane arı var korkumda su içemiyorumEvımde bır at sınegı var nerden geldı kı bu sımdı kafam kadar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?