Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohh temizlik ve yemek yapma işi bitti ve bizz geldik...maşşallah bi dolu resim paylaşılmiş ama ben hiç birini göremedimbu arada biz taşınıcaz diye hala oda almadık allahım işşallah bi aksilik olmaz yaaa:26:

sanırım çıldırıcam
kuzey aklınıza gelebilecek herşeye ağlıyor
ağlamak ki ne ağlamaz resmen böğürüyor
artık en son çıldıracaktım
odaya geçip müzik açtım emzirdim uyudu
allahım uyur inşallah biraz
sinirlerim bozuluyor o öyle ağlayınca

Selam melisamm,eminem ve diger selamsız arkadaşlarımben havaalanında uçagımın kalkmasını bekliyorum hele bir eve geçeyim bana slm vermeyenler sapığı olcam,her delikten cıkıcam görürsünüz siz

Herkese merhaba
Anne ve babamla dışarı çıktık biraz dolaştık geldik
Kipada çok güzel bebiş cicileri var kızlar fiyatlarda çok uygun
iki hafta sonra cinsiyeti belli olsun ben bişeyler almaya başlıcam yavaştan

Ben çok çabuk yoruluyorum yürümekte bile zorlanıyorum bu yorgunluk acaba vitamin eksikliğinden mi oluyor yoksa tüm hamişlermi çabuk yoruluyor evde çok sıkılıyorum dışarı çıkıncada eve zor atıyorum kendimi.

canım gqazı falanmı var acaba dışarı çıkınca ne güzel uyudu diyordun:26:

he ya söle karsılayın işte kac gündür yoktum sankşi görünmezim ya. emi,nem nettiriyon kıs anlat özledim seni cok.
iyiym demek adetden olmuş bende iyim işte
bende seni özledim kzım ama sen gelmiyosunki arada bir meraba diyip kaçıyosun
söyleyene bak bende çok sık gelmiyorum açıkcası topik topik geziyorum

sabır sabır sabır seni çok iyi anlıyorum
çok şükür benim o dönemlerim çoktan bitti ama bende zamanında az çekmedim
birde benim kızım eşim bana yeşillendiği zamanlar uyumuyodu resmen koca beni bekler bebe meme bekler anne bebe emerken uyur koca beklediğiyle kalır ve bu haftalar aylar boyu böyle süreeeeerr gider

Selam melisamm,eminem ve diger selamsız arkadaşlarımben havaalanında uçagımın kalkmasını bekliyorum hele bir eve geçeyim bana slm vermeyenler sapığı olcam,her delikten cıkıcam görürsünüz siz

hayırlı yolculuklar sana hilalimm seviyorum seni tatalı arkadaşım

Sling bu sanırım dimi

Rahat oluyormu hani şu eski sıradan bebeiş taşıma çantaları varya onları hiç sevemedim ama ama bu çok güzel ve rahat görünüyor sen kullanıyorsun memnunmusun?
Gerçi benim almam için çok erken ama olsun merak işte insan herşeyi düşünmek istiyor

ketenhelvam
sabah mesajını gördüm yazamadım çok sağol canım

hoşgeeldin canım gebeler daha çabuk yoruluyo haliyle yakında koca bir göbeğin olacak ozaman dahada yorulacaksın

valla gaz falan değil bu
resmen huy değiştirdi
bildiğin mutsuz huysuz bir bebek oldu çıktı
büyüme atağı olmasını umuyorum
yarından sonra da devam ederse doktora götüreceğim enfeksiyon falan var mı diye bi baksın

ah ahh valla 3 gündür fıtık etti beni yaaa

bu da sling gibi bişey
tuniko diye bir site var oraya girip bakarsan bisürü çeşidi var
bendeki halka sling, oğlum seviyor ben de seviyorum

ama ama ben uzaklastım biraz ya biincli olarak kısım ben gecen ay cok uzuldum ondan uzak duruyorum biraz kafamı dagıtmakistiyorum. ya geliyorum selam veriyorum bekliyorum biraz kimse laf atmayınca küsüp kacıyorum bende. puzzle yapıyorum evle ugrasıyorum beynimi oyalamaya calısıyorum işte bi sekilde spora yazıldım baslamadı daha da ona gitmeye baslarım yakında.ole işte gülümç.

selam kızlar...
ne yapıyosunuzzz
soğuk süt içmeye bayılıyorum bide çikolata yiyorum ne mide var
hem sütlü çikolata hem sütt

ketenhelvam
sabah mesajını gördüm yazamadım çok sağol canım

hoşgeeldin canım gebeler daha çabuk yoruluyo haliyle yakında koca bir göbeğin olacak ozaman dahada yorulacaksın

Hoşbuldum nasılsın canımHerkes bana yürü diyor bende sıkılıyorum evde ama yoruluyorum işte markette babam market arabasını sürüyor kipanın arabalarıda büyük oluyorya içine girip yatasın geldi

Evet baktım şimdi çok çeşidi var senin kullandığında güzel değişik şekilllerde bağlanıyor.

selam kızlar...
ne yapıyosunuzzz
soğuk süt içmeye bayılıyorum bide çikolata yiyorum ne mide var
hem sütlü çikolata hem sütt

Hoşgeldin canım.Bende sıcak sütü hiç sevmem ağır geliyor içsem soğuk içerim ama oda çok gaz yapıyor bana.Süt ve çikolata güzel olur ama bende severim birde sütle kakolu bisküvi çok güzel olur.

valla ne bulursam yiyorum hiç geri çekmiyorum kendimi :))
sen nasılsın bitti mi bulantıların canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…