Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sen ne bakıyosun evet 5 aydan önce oturulmaz bebek sen nasıl biliyosan öyle yap sonuçta sen onun annesisin kimse senin düşündüğün gibi düşünmez

Ferdaaaa bıngıldak olayına bakmıyorum cunku kafası buyuyo 3 hafta once 40.5 tı gecen kontrolde 41.9 buyuyo yanı sorun yok ama erken kapanacak bellı kalca cıkıgınıda 4 dra muayene ettırdık ortak gorus esnek oldugu yonunde kundak fılan yasak ıste bıde baba tarafında oldugundan korkmustum ama rahatım sımdı benımkı dızımde yatarken elımı tutup kendını kaldırıyo oturur pozısyona gelıyo bırakıyo sonra yaptırmazsam aglıyo bısıy olcak dıye korkuyorum ama yapıyo

bende turk kahvesı ıctım herzamankı gıbı lokma koymadım agzıma

ya pufidik hi gelmiyo artık yaa avcum kaşınıyo iyice
gelsede bir güzel pataklasamm
oğluşuna doyamadı daha hasret gideriyo galiba

2 defa yanlış çalan kapı ziline uyandım kocaman isim yazıyo.sabır,bende daha kahvaltı yapmadım bişeyler yiyim gelcem gene

Dıdem guldum sabah sabah aslında bırak yapsınlar bızım komsunun torunu 40 gunlukten berı her yemegı resmen yıyıyo turp gıbı ben elımle bı damla bısıy tattırıyorum alerjısı var pasamın sakındıkca cop batıyo valla

denizde yapıyo canım öyle
bütün derdi kalkıp oturmak
ya pufidik hi gelmiyo artık yaa avcum kaşınıyo iyice
gelsede bir güzel pataklasamm
oğluşuna doyamadı daha hasret gideriyo galiba

annesindemiş canım gündüz ondan gelemiyomuş
gecede geç geliyolarmış eve giremiyomuş

işte ben kendi bildiğimi yapmaya çalışınca böle sinir buhran ortamı çıkıyo ortaya

bilirim o durumlarrrıı bende yaşamıştımm
ben tzmamen tuzsuz dedğilde çok az tuzlu çorba felan verirdim ama sağolsun kaynana görümce hepsi bana karşı çıktı neymiş efendim biz nasıl yiyosak bebekte o şekilde yiyecekmiş neyse hatılamayım şimdii gelecekler soldan soldan

valla bizim doktor hiçbişey olmayacağını söyledi
ki doğum anında bebeğin omzuna binen yük oturttuğumuzda binenden çok daha fazlaymış
oturtulmaması gerekr düşüncesi de kendini taşıyamadığı içinmiş
bikaç yerde daha okudum
bizim doktor da bu görüşte
bana da mantıklı geldi açıkçası
ben de tutup kaldırıyorum elinden
bir de popyu kaldırmayı öğrenmiş artık anakucağında durmuyor atıyor kendini
yatmak istemediğinde de kafasını kaldırıyor yattığı yerden
hergün yeni bişey keşfediyor
çok tatlılar çoook

migros kampanyasını yazdım önceki sayfada gördün mü

ah canım ya
biz daha şimdiden başladık tartışmalara
yok şöyle yapıcaz yok böyle yapıcam oğluda sen bilmezsin annem bilir modunda ama eve gelince okuyorum canını
vallahi hiç kusura bakmasınlar onların dediği değil benim dediğim olacak
onlar büyütürken çokmu biliyordu biz en azından okuyoruz izliyoruz

of sormayın
51 ile başladım 67-68 oldum
dün pijama almaya çıktık resmen tipsizim
zar zor bulduk
kendimi kötü hissediyorum tabi
umarım veririz hemen

Evettttt
ogluma mama ıle yaptıgım yogurt super tutmus tadı guzel sımdı actım sadece mama suyla hazırlandıgı ıcın sanırım daha sulu bır kıvamı var bılgılerınıze

pat diye daldım kaynana muhabbeti oluca
benimde içimden bunu yapmak geldi

benimkine kalsa emziği alsın diye bala batıraacaktı
bağırdım biraz öyle vazgeçtiler
yapmasınlar akıllarına esen herşeyi

gordum canım benım odunla kavgalıyım bı fırsatta soylerım o gıdıp alsın dalın kremlı mavı paket ruzgara alerjı yaptı benek benek oluyo onla sılınce

banada oturtmak mantıklı gelıyo ama kendını kaldırırken agır gelmez mı acaba dıyorum malum benımkı

of sormayın
51 ile başladım 67-68 oldum
dün pijama almaya çıktık resmen tipsizim
zar zor bulduk
kendimi kötü hissediyorum tabi
umarım veririz hemen

bu kadar dert etmeyin kızlar kiloyu ya ben 61 le hamiş kaldım şimdiden 65 oldum 6 ayda kimbilir 80 mi olur 90 mı olurum ama hiç umrumda değil bebişler sağlıklı olsun biz bir şekilde veririz o kiloları

Evettttt
ogluma mama ıle yaptıgım yogurt super tutmus tadı guzel sımdı actım sadece mama suyla hazırlandıgı ıcın sanırım daha sulu bır kıvamı var bılgılerınıze

mamayla yoğurdu ben de duydum
günlük süt ile mayalarım heralde ben
inek sütüne alışsın (eğer alerjisi olmazsa)
yeğenim inek sütünü tatmadığından çok zorlanıyor şimdi yerken içerken (alerjisi vardı)
ya da karışık yaparım bazen mama bazen süt
bakalım doktor ne diyecek

yaptın madem o kadar bir iki kaşık ver bence rüzgara
bakalım sevecek mi?

benimkine kalsa emziği alsın diye bala batıraacaktı
bağırdım biraz öyle vazgeçtiler
yapmasınlar akıllarına esen herşeyi

bal olmaz tabı ama pekmez olur aklında olsun bnm dr mamasına fılan kat demıstı ama oglum tatlı sevmıyo mayhos tatlar sevıyomus

verıcem sımdı uyuyo bakalım sevıcek mı ınek sutunu arastırdım ama bobreklerını yoruyomus bebelerın ve mamanın ıcerıgı daha guclu ınek sutune gore 1 yasına kadar mamayla yaparım kafamı karıstıran bı nokta daha var cocuk ek gıdaya gecınce mamayıda buyutmek gerekıyomus sımdı 1 ya ek gıdaya gecınce 2 no almak gerekıyomus 4 aylıkken gecıcek benımkı 2 alsam mı acep o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…