balın üstüne yazı yazacaktırdı bebeklere verilmesin diye alda gözüne sok onu
bal olmaz tabı ama pekmez olur aklında olsun bnm dr mamasına fılan kat demıstı ama oglum tatlı sevmıyo mayhos tatlar sevıyomus
bal olmaz tabı ama pekmez olur aklında olsun bnm dr mamasına fılan kat demıstı ama oglum tatlı sevmıyo mayhos tatlar sevıyomus
bu kadar dert etmeyin kızlar kiloyu ya ben 61 le hamiş kaldım şimdiden 65 oldum 6 ayda kimbilir 80 mi olur 90 mı olurum ama hiç umrumda değil bebişler sağlıklı olsun biz bir şekilde veririz o kiloları
verıcem sımdı uyuyo bakalım sevıcek mı ınek sutunu arastırdım ama bobreklerını yoruyomus bebelerın ve mamanın ıcerıgı daha guclu ınek sutune gore 1 yasına kadar mamayla yaparım kafamı karıstıran bı nokta daha var cocuk ek gıdaya gecınce mamayıda buyutmek gerekıyomus sımdı 1 ya ek gıdaya gecınce 2 no almak gerekıyomus 4 aylıkken gecıcek benımkı 2 alsam mı acep o zaman
Eee bebek maması,bılgıldak,emzik
hiç bi fikrim yok ben kaçıyım kendime fransız hissettim:)
kızlar muhtemelen hepimiz inek sütüyle büyüdük değil mi
ben 40 gün emmişim,gerisi inek sütü mesela
Oglum yogurdu cok sevdı c tabagına 1 c k koydum yedı daha versen yıcektı yalanıp durdu
ferda yemek konusunu gordun mu bu adamın kıymalı bamyayı bıle yer dıyen yazı buydu ıste ben cok once okunustum o yuzden dıyom ya ben ne yersem vercem ruzgara dıye
Oglum yogurdu cok sevdı c tabagına 1 c k koydum yedı daha versen yıcektı yalanıp durdu
ferda yemek konusunu gordun mu bu adamın kıymalı bamyayı bıle yer dıyen yazı buydu ıste ben cok once okunustum o yuzden dıyom ya ben ne yersem vercem ruzgara dıye
bizim arkadaş da öyle yaptı hiç sakınmadı
ne yeseler tattırdı
şimdi maaşallah hiç yemek seçmiyor
ayrıca sofrada birlikte yemek önemliymiş
sizi görüp taklit ediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?