Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaslar merhaba ,

Ben 6yıllık evliyim 23yaşındayım ve simdiye kadar hiç doğum kontrol hapı veya düzenleyici birşey kullanmadım her 6ayda bir jinekoloğuma sorunum olmasada gider kontrollerimi yaptırırım. 6yıl boyunca bebek düşünmedik 2aydır düşünüyoruz =) Fakat rahmim ve yumurtalıklarım çok güzel çıktığı halde hamile kalmadım şimdide paranoyaya bağladım neden olmuyor diye =/ çokta korkuyorum açıkcası ben birde tezcanlı biriyim hemen hersey olsun bitsin istiyorum dün reglim geciktiği için test yaptım bir heyecanla yine negatif çıktı
Hiçte uyuyamadım stres yaptım çok korkuyorum acaba olmayacakmı diye =( sizce neden olmuyor olabilir

çok çok geçmiş olsun
çok ağır geldi bu haber

daha çok erken
hiçbir sorun olmasa bile 1 yıl kadar normal olduğu söyleniyor
sizin takipler yapıldıysa eşinizin sperm değerlerine baktırabilirsiniz

Canım anladıgım kadarıyla 6 yıldır esın korunuyodu korunmada kadında oldugu gıbı erkektede korunma bırakıldıgında vucut etkılenıyo spermıyogram yaptırmanızı tavsıye ederım bende ama henuz cok erken daha yolun basındasın kendını strese sokma hayırlısıyla gelıcek ısallah

gunaydın
sok oldum okuduklarıma
tangerın haberı cok uzdu benı
ınanamıyorum

kızlar

kendimde değilim
iştah sıfır geceden beri
ben kızla uğraşırken eşim okumuş msj gamzemden gelen
söölememiş bana hemen
baktım ii değil ağlıyo
zor ağlar benim adam
baba olduktan sonra bekleyişler aynı tawbiii
yıkıldı resmen adam bende
Rabbimin sınavı söyleneek söz yok
sahipleri değiliz sadee anne babalarıyız ama kızım hastanedeyken anladımki imtahan zor evlatla çokk zorrr
arkadaşımıza ne denir hiçç bilemiyorum
gönlüne su serp Rabbim noolurrr söndür ateşiii benimki bööle yanarken

gamze geçmiş olsun canımm
benimde bünye ters düz oldu dünden beri
kızım en fazla 10 dk uyuyo gündüzleri geceleride yarım saatte bir uyanıyo

kucağa çok alıştı
koyduğum an uyanıyo
koynumda 3 saat uyuyabilir

bu yazdıklarına delı gıbı aglayabılırım

sagol bıtanem ama ben daha oncede yazdım oglum hastaneden cıktıgından berı de boyle dusunuyorum kucakcı olsun doya doya yasa annelıgını ındırme kucagından ben oglum kucagımda yapıyorum hala yemeklerımı yanımda olsun yeter her zorlugu cekerım rabbım evladımızla sınamasın bızı gerı kalan gercekten atlatılıyo bı sekılde

bogazim dügüm dügüm oldu
rabbim sabirlar versin allahim kimseyi evlat ile sinamasinn
tangerimm ne denir inan hic bilmiyorum ama öbür dünya da melegine kavusucaksin onu biliyorum o seni bekliyor seni karsilayacak
gamzem sana da cok gecmis olsun canim

bu yazdıklarına delı gıbı aglayabılırım

benim süt bugün çok azalmışşşş
ben kendimde değilimli süt nasılolsun

gamzee telin ekranı gitti benim
eşim bugün tel alacak haberin olsun

benimki uyudu azcık duş alıyım hemen kendime gelmem şart nasıl olacaksa

hoşgeldinn

benim de ilk denemem canımm.
bakalım hemen bu ay tutucak mı ki..
bence sende yumurtlama gününü hesap et ve başla çalışmalara..
hayırlı olsun inaşallahhh...

ben 1 yıldır deniyorum.yumurtlama zamanlarını bilmiyomuşuz.dr bize anlattıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.ama ilk ayında düştü.4 aydır deniyoruz olmadı.ALLAH büyük sabırsızlıkla bekliyorum.

akşamdan beri yazıcak bişey bulamıyorum
gamzeden gelen mesajı görünce çok çok kötü oldum
hala aklıma geldikçe ağlıyorum
Allah oğluna ömür versin ..

Şuraya günaydın yazmaya elim varmıyor akşamdan beri çok kötü oldum canım Tanger Allahım sana sabırların en büyüğünü versin edebilecek tek duam bu yazabilicek tek söz bu Allah oğlunu sana bağışlasın

arkadaşlar size birşey sorabilirmiyim gebelik belirtilerim var midem çok bulanıyor baş dönmem var birkaç gündürde kasıklarımda ağrı var gebelik testi yaptım ikinci çizgi biraz silik pembe çıktı acaba değilim diyemi öyle oldu fikriniz nedir?

Geldık benım oglan dotunu anca kaldırdı benım dr ısı ogleden sonraya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…