Gunaydın...
Berbat bır gece gecırdım tangerın haberını alınca kusmaya basladım sakınlıyım dıye dusa gırdım ruzgar yatakta babasıyla oynuyodu yuzustu duruyodu kustu babası o refleksle sırtustu cevırdı ve o an ruzgarın nefesı kesıldı kıpkırmızı oldu hemen kaldırdım ama odum koptu bu sefer bas donmem basladı gece 1de acıle gıttık 2 tane ıgne yedım ama ayakta duracak mecalım yok yataktayım hala ayaga kalkamıyorum basım felaket donuyo tansıyon fılanda normal dr stesden olabılır dedı benden boyle rabbım evlatlarımızı esırgesın...
Arkadaslar merhaba ,
Ben 6yıllık evliyim 23yaşındayım ve simdiye kadar hiç doğum kontrol hapı veya düzenleyici birşey kullanmadım her 6ayda bir jinekoloğuma sorunum olmasada gider kontrollerimi yaptırırım. 6yıl boyunca bebek düşünmedik 2aydır düşünüyoruz =) Fakat rahmim ve yumurtalıklarım çok güzel çıktığı halde hamile kalmadım şimdide paranoyaya bağladım neden olmuyor diye =/ çokta korkuyorum açıkcası ben birde tezcanlı biriyim hemen hersey olsun bitsin istiyorum dün reglim geciktiği için test yaptım bir heyecanla yine negatif çıktı
Hiçte uyuyamadım stres yaptım çok korkuyorum acaba olmayacakmı diye =( sizce neden olmuyor olabilir
geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun
çok ağır geldi bu haber
kızlar
kendimde değilim
iştah sıfır geceden beri
ben kızla uğraşırken eşim okumuş msj gamzemden gelen
söölememiş bana hemen
baktım ii değil ağlıyo
zor ağlar benim adam
baba olduktan sonra bekleyişler aynı tawbiii
yıkıldı resmen adam bende
Rabbimin sınavı söyleneek söz yok
sahipleri değiliz sadee anne babalarıyız ama kızım hastanedeyken anladımki imtahan zor evlatla çokk zorrr
arkadaşımıza ne denir hiçç bilemiyorum
gönlüne su serp Rabbim noolurrr söndür ateşiii benimki bööle yanarken
gamze geçmiş olsun canımm
benimde bünye ters düz oldu dünden beri
kızım en fazla 10 dk uyuyo gündüzleri geceleride yarım saatte bir uyanıyo
kucağa çok alıştı
koyduğum an uyanıyo
koynumda 3 saat uyuyabilir
bu yazdıklarına delı gıbı aglayabılırım
hoşgeldinn
benim de ilk denemem canımm.
bakalım hemen bu ay tutucak mı ki..
bence sende yumurtlama gününü hesap et ve başla çalışmalara..
hayırlı olsun inaşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?