Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o umut işte getrcek meleğini ve az kaldı blıorm ...ii bebiş cnm büyük ihtmal kız dedi dr ama blmıorm daha tam net degl iki hafta sonra gtcm o zaman netleşr ikili testmz de ii çıktı çok şükür

ya ben bu msjı okumamayı o kadar isterdim ki
ne diyeceğimi bilemiyorum
gözlerim doldu inan
rabbim sabrını versin inşallah
kelimeler kifayetsiz

Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok

ne diyim nee çokkkkk üzüldümmmmmm çokkkkk rabbim sabır versinnnnnnnn

Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok

Tanger canım arkadaşım söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum çok üzüldüm bildiğin gibi değil allah sabır versin,ne diyeyim canım bilmiyorum ki

ayyy çokk fena oldummm çokkk hüngür hüngür ağlıorm şu an Allahım sabır versinnnnnnnnnnn

Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok.. Üstelik hamile..

Şifacım başın sağolsun canım allah sabır versin sana

Tanger canım rabbım sabır versın guc versın sana allah ogluna omur versın senı sevıyoruz bıtanem

cnm ya çok üzüldüm.allahım herşeyin hayırlısını versin allah sabır versin..sözün bittiği yerdeyim

Bende kitlendim şu an eşime söyledim o da çok üzüldü,ne söylesek boş.sadece ağlamak istiyorum

cnm ya çok üzüldüm.allahım herşeyin hayırlısını versin allah sabır versin..sözün bittiği yerdeyim

yazacak çok şey vardı aklımda ama kötü haberle hiç bişi kalmadı kızlar aklımda

moonummm ozledm seni çokkk iisnz demi?

iyiyiz tatlım allaha şükür bir kaç kere girdim denk gelemedik. gelen gidenden vaktim olmuyor birde dikişlerde biraz sorunumuz oldu genelde uzanıyordum şuan iyiyim allah şükürler olsun. bende sizi çok özledim cnm nasılsın cinsiyetiniz belli oldumu ? bebiş nasıl iyimi.

Simdi gamzeden öğrendim
TAnger cnm ne denir hiç bilmiyorum boğazım düğüm düğüm oldu
Allah sabırların en büyüğünü versin...

ii oldgnza sevndm kuzum iiz cnm biz de kız dıo dr büyük ihtmal ama ikili testteki serbest betaya gore de erkek blmıorm artık ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…