bitanem bilirsin hani umudun vardır ama sadece vardır o durumdayım bigün olucaktırda neyse yoruldum valla artık sen bebikinden haber ver napıyorrrr minnakk
Hilalim sen bi korunmayı bıraksana artık hemen olucak görürsün sen bile inanamıcanöyle güzel sabrettin ki sonunda mükafatını alıcan ve artık problemi bildiğin için çözebilicen
Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok
Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok
Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok..Üstelik hamile..
cnm ya çok üzüldüm.allahım herşeyin hayırlısını versin allah sabır versin..sözün bittiği yerdeyim
yazacak çok şey vardı aklımda ama kötü haberle hiç bişi kalmadı kızlar aklımda
moonummm ozledm seni çokkk iisnz demi?
iyiyiz tatlım allaha şükür bir kaç kere girdim denk gelemedik. gelen gidenden vaktim olmuyor birde dikişlerde biraz sorunumuz oldu genelde uzanıyordum şuan iyiyim allah şükürler olsun. bende sizi çok özledim cnm nasılsın cinsiyetiniz belli oldumu ? bebiş nasıl iyimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?