- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
ii oldgnza sevndm kuzum iiz cnm biz de kız dıo dr büyük ihtmal ama ikili testteki serbest betaya gore de erkek blmıorm artık ....
Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok
Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok
Günaydın kızlar sagolun hepinize teşekkür ederim bugün taburcu olucam annemle kızımın eşyalarını toplayacagiz çok zor Rabbim Sabri'ni veriyor yoksa aklını yitirir insan artık aglamiyorum Rabb'inden sabır versin diye dua ediyorum.
Gunaydın...
Berbat bır gece gecırdım tangerın haberını alınca kusmaya basladım sakınlıyım dıye dusa gırdım ruzgar yatakta babasıyla oynuyodu yuzustu duruyodu kustu babası o refleksle sırtustu cevırdı ve o an ruzgarın nefesı kesıldı kıpkırmızı oldu hemen kaldırdım ama odum koptu bu sefer bas donmem basladı gece 1de acıle gıttık 2 tane ıgne yedım ama ayakta duracak mecalım yok yataktayım hala ayaga kalkamıyorum basım felaket donuyo tansıyon fılanda normal dr stesden olabılır dedı benden boyle rabbım evlatlarımızı esırgesın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?