Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tanger hicbisey yazamiyorum Allahim dayanma gucu versin esimde bende cok uzulduk benim gozlerimden yaslar akiyor sen nasilsindir canim benim cok uzgunum cok

ii oldgnza sevndm kuzum iiz cnm biz de kız dıo dr büyük ihtmal ama ikili testteki serbest betaya gore de erkek blmıorm artık ....

hayırlısı olsun tatlım sağlıklı olsun meleklerimizde gerisi boş.rabbim korusun tüm hamilelerimizi ve meleklerimizi.

canım ne desem ne söylesem fayda etmez seni teselli etmeye yetmez biliyoru
rabbimden dileğim yüreğine serinlik versin sabır versin
ALLAH cennetinde kavuştursun sizi inşallah
resmen dondum kaldım ALLAH yar ve yardımcın olsun

Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok

gamze haber verdi...
buz kestim resmen ...
Hz.İbrahimin dizinin dibinde bekleyecek seni diğer bebekler gibi
şefahat edecek annesine ... ama içim yanmıyor değil,gözümün yaşı dinmedi okuduğumdan beri,sana güçlü ol nasıl denir bilemiyorum
Allahım var olan tüm sabırları sana eşine versin inşallahhh
ne denir ne yazılırr...bilmiyorum inan...

Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok

Boğazım düğümlendi çok üzüldüm bu duruma Rabbim sabrını versin inşallahh tanger ne denilebilir ki sözün bittiği yerrr

Tanger'cim

Ben de arkadaşlarımın hissettikleri duygular içindeyim..
Çok ama çok üzüldüm canım benim..
Allah sabır versin..
Oğluşuna sarılıp güçlü olmaya çalış olur mu..
Seni seviyoruz..

insan ne dese boş böyle anlarda ne kadar acını paylaşmak istesekde senin hissettiginin sadece ufacık bi parçasını hissedebiliriz allah sabır versin allah yardıncın olsun =(

Kendimi ise verdim
Ama simdi oturunca yine kötü oldum
Allah yardımcısı olsun
En kısa zamanda yarasına merhem gelsin

tanger canım rabbim dayanma gücü versin. gamze haber verdiğinden beri gözümün yaşı dinmedi, bu durumlarda sylenebilck pek bişeyde yok.rabbim sabır versin.
şifacım seninde başın sağolsun

Günaydın kızlar sagolun hepinize teşekkür ederim bugün taburcu olucam annemle kızımın eşyalarını toplayacagiz çok zor Rabbim Sabri'ni veriyor yoksa aklını yitirir insan artık aglamiyorum Rabb'inden sabır versin diye dua ediyorum.

Kızlarrr serinn mi serinnn yağmurluu ve puslu bi sabahtannn hepinizee günaydınnn üşümeyi özlemişimmmm

Melek arkadaşım benim, üzgünüm, yaralıyım senin için.
Kalbindeki acıya derman olamıyor olmanın azabı içindeyim dün geceden beri.
Ne söyleyebilecek bir sözüm var, ne de işe yarar bir eylemim.
Sabır Ya Rab Sadece Sabır diliyorum senin için.

Rabbim içindeki ateşle mücadele etme gücü bahşetsin sana.

Tanger allahh sabırlarr versinn inan seni tanımıyorum ama o kadar üzüldüm ki çok yakınımmışsın gibi allah oğlunu sana bağışlasın allahım dayanma gücü sabrı versin

Gunaydın...
Berbat bır gece gecırdım tangerın haberını alınca kusmaya basladım sakınlıyım dıye dusa gırdım ruzgar yatakta babasıyla oynuyodu yuzustu duruyodu kustu babası o refleksle sırtustu cevırdı ve o an ruzgarın nefesı kesıldı kıpkırmızı oldu hemen kaldırdım ama odum koptu bu sefer bas donmem basladı gece 1de acıle gıttık 2 tane ıgne yedım ama ayakta duracak mecalım yok yataktayım hala ayaga kalkamıyorum basım felaket donuyo tansıyon fılanda normal dr stesden olabılır dedı benden boyle rabbım evlatlarımızı esırgesın...

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…