Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende senden duymuştum zaten canım oyüzden araştırdım bugün ve yemeyede başladım çokda severim zaten

ıyı o zaman bı ıse yaramısım
evet benim kızımın 3 boyutlu resmini verdiler bize televizyonumun üstünde duruyo dayımın ödü kopmuştu

Bi resim eklesene oğluşunun ya
onun varya o yanaklarını yiyesim geliyo

ekleyemıyorum canım hata verıyo

Hulyam hepımızden razı olsun rabbım bırbırımızın sayesınde herbırımız jınekologun yandan yemısı olduk yanı

lovelym ruzgarın ayaklarını zapdedıp foto cekmenın ımkanı yokkı ama uyanınca bı denerım hanı dotun pıpının resmını cektım ama ayakta basarı saglayamadım daha

Oglum eve dusen yıldırım dızısının muazzezıne kafayı fena halde taktı dun ızlıyo o kız cıktıkca oyyy ıhhhh dıyo babasıda desteklıyo tabıııı

Lambadan çıkan Cin'e bile canının sağlığı demişiz biz,çok şükür bir beklentimiz yok kimseden ...

Efettttt rüzgarrr bebee fotosuu istiyoruzzzz ısırmalıkk bu arada annemde geçen dedi çıkalım çarşıyada sana pijama takımı falan alalım dedi ama hiç bilmiyorum ne alacağız nasıl alacağız zaten kıpırdayasım da hiç olmuyor benim ya sözde oturarark çalışıyorumn ama bütün enerjim iş yerinde gidiyorr eve gidince direk yatıyorum amagünlerce yatsam yine yorgunumm heepp dr a soracağım bunu zaten hep yorgunum iki adım yürüyemiyorum bile artık evden durağa işten durağa o kadar

Ben bebeiş ayaklarını çok seviyorum ondan istedimBaşarabilirsen çek annesi.
istanbuldaki arakdaşlarım hava çok mu sıcak bana mı öyle geliyo:44:

Evet bende duş aldım üşümiyim diye uzun kollu ve üzerinede hırka giymiştim ama birden sıcak oldu sanki yandım

sen bir de son haftalara gel de gör bacım değil totonu kolunu bile kaldıramıcaksın. ben her şeyimi son günlere bıraktım bak kıçım çıkıyo yapıcam diye. yavaş yavaş hazırlıklarını bitir...

Ben bebeiş ayaklarını çok seviyorum ondan istedimBaşarabilirsen çek annesi.

Evet bende duş aldım üşümiyim diye uzun kollu ve üzerinede hırka giymiştim ama birden sıcak oldu sanki yandım

annem bana hep eskiden 9 aylık hamile karı gibi yanması tuttu gene derdi doğruymuş

Bende şimdiden çok yoruluyorum evdede sıkılıyorum ben çalışmıyorum akşama kadar yatıyorum yinede dışarı çıkınca 1 saati geçirirsem evin yolunu zor buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…