evet benim kızımın 3 boyutlu resmini verdiler bize televizyonumun üstünde duruyo dayımın ödü kopmuştu
Bi resim eklesene oğluşunun ya
onun varya o yanaklarını yiyesim geliyo
bende senden duymuştum zaten canım oyüzden araştırdım bugün ve yemeyede başladım çokda severim zaten
evet benim kızımın 3 boyutlu resmini verdiler bize televizyonumun üstünde duruyo dayımın ödü kopmuştu
Bi resim eklesene oğluşunun ya
onun varya o yanaklarını yiyesim geliyo
ıyı o zaman bı ıse yaramısım
ekleyemıyorum canım hata verıyo
ıyı o zaman bı ıse yaramısım
ekleyemıyorum canım hata verıyo
Ben bebeiş ayaklarını çok seviyorum ondan istedimHulyam hepımızden razı olsun rabbım bırbırımızın sayesınde herbırımız jınekologun yandan yemısı olduk yanı
lovelym ruzgarın ayaklarını zapdedıp foto cekmenın ımkanı yokkı ama uyanınca bı denerım hanı dotun pıpının resmını cektım ama ayakta basarı saglayamadım daha
istanbuldaki arakdaşlarım hava çok mu sıcak bana mı öyle geliyo:44:
Efettttt rüzgarrr bebee fotosuu istiyoruzzzz ısırmalıkkbu arada annemde geçen dedi çıkalım çarşıyada sana pijama takımı falan alalım dedi ama hiç bilmiyorum ne alacağız nasıl alacağız zaten kıpırdayasım da hiç olmuyor benim ya sözde oturarark çalışıyorumn ama bütün enerjim iş yerinde gidiyorr eve gidince direk yatıyorum amagünlerce yatsam yine yorgunumm heepp dr a soracağım bunu zaten hep yorgunum iki adım yürüyemiyorum bile artık evden durağa işten durağa o kadar
doğuma yaklaşık 8 gün var allahın izniylegrip bebeğime bulaşır mı çok korkuyorum:18:
Ben bebeiş ayaklarını çok seviyorum ondan istedimBaşarabilirsen çek annesi.
Evet bende duş aldım üşümiyim diye uzun kollu ve üzerinede hırka giymiştim ama birden sıcak oldu sanki yandım
Efettttt rüzgarrr bebee fotosuu istiyoruzzzz ısırmalıkkbu arada annemde geçen dedi çıkalım çarşıyada sana pijama takımı falan alalım dedi ama hiç bilmiyorum ne alacağız nasıl alacağız zaten kıpırdayasım da hiç olmuyor benim ya sözde oturarark çalışıyorumn ama bütün enerjim iş yerinde gidiyorr eve gidince direk yatıyorum amagünlerce yatsam yine yorgunumm heepp dr a soracağım bunu zaten hep yorgunum iki adım yürüyemiyorum bile artık evden durağa işten durağa o kadar
onun keyfi yerindedir merak etme
yatıp dinleniyorsan hoşuna gidiyordur
zaten 2 güne hemen kesiliyor biranda
annem bana hep eskiden 9 aylık hamile karı gibi yanması tuttu gene derdi doğruymuş
3 gündür böyleyim şimdi bide eşyalarını yıkadık zillinin asacak yetişmedi koltukların üstüne de serdim de kim ütülicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?