Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Demekki şuan rahat rahat diyebilirisin yandım diye çünkü artık gerçekten 9 aylıksın

yanıp yanıp soyunursan böyle grip olursun işte. nası çıkartcam bu cocuğu acaba normal doğum olursa nefes lazım... sezeryana narkoz veriyolar burnum tıkalı... tezeği yedim yani

ama buna koptum artık

Anneme diyorum ki odası alınacak sen alıver battaniye alınacak sen alıverr sen yapıverr sen gidip bakıverr ne üşengeçsin diyorr oldu olcak ben doğurayım sen yatt kızım diyorr ayy ne iyi olurduu diyorumm

ama buna koptum artık
HuzurummmmmmHoşgeldin.
ikili test yapılırken dr %90 erkek dedi canım 3 hafta sonra gittiğimde daha net belli olur sanırım

Doğru şimdi yazınca hatırladım yazmıştın.Benimde kızım olacak ama ikili test yapılmadı bizim ultrasona göre kız dedi dr. 9 ekimde netleşecek desede bence net

evet benim kızımın 3 boyutlu resmini verdiler bize televizyonumun üstünde duruyo dayımın ödü kopmuştu

valla fotoları çok tatlı çok tatlı diye
yakınlarıma gösteriyordum
önceleri anlamadım milletin gözlerini neden o kadar çok açtığını
ama sonradan anladım
bir bana güzel geliyor

Anneme diyorum ki odası alınacak sen alıver battaniye alınacak sen alıverr sen yapıverr sen gidip bakıverr ne üşengeçsin diyorr oldu olcak ben doğurayım sen yatt kızım diyorr ayy ne iyi olurduu diyorumm

ooo sen çok erken pes etmişsin ben 38 haftalık hamileyim hala kendim araba kullanıp heryere gidiyorum

ama sonradan anladım
bir bana güzel geliyor

evet aynen bende annemin bilgisayarında masa üstü yapmıştık kadın bilgisayı açınca korkudan hıçkırık tuttuğunda anladım

ooo sen çok erken pes etmişsin ben 38 haftalık hamileyim hala kendim araba kullanıp heryere gidiyorum

Heyyy maşallahhhh kızzz ben yuvarlana yuvarlana dolanırım herhalde evin içinde 38 lerde bi de doğuma 2-3 hafta kala izine çıkayım diyodum ama öle olamıcak sanırsamm

ama sonradan anladım
bir bana güzel geliyor
Hiç aklıma gelmemişti evet sanırım birtek bize farklı görünüyor.bende ultrasonda görünce eve gelip anlata anlata bitiremiyorum ultrason fotolarına bakıyorum babam diyor burada hiçbişey görünmüyorki

Oyy kuzum sen bu gidişle doğumada arabayı kullanrak gidersin.Bizim bir tanıdık evde tekmiş sancıları bşlamış binmiş arabasına kendi sürerek gitmiş hastaneye ben doğuruyorum demiş anlatınca çok ilginç gemişti

3 gündür böyleyim şimdi bide eşyalarını yıkadık zillinin asacak yetişmedi koltukların üstüne de serdim de kim ütülicek

valla alması güzeldi de ütü zormuş
ben de yavaş yavaş ütülüyorum
gerçi hızlı yapacak gücüm yok
az kaldı ama bakalım
seninle aynıyız son haftalara bıraktık
cebelleşiyoruz

allahım allahım leyla bunlar yaaa

koca bir göbek hal kalmamış heryeri ağrıyan bir kadın tıkalı bir burun ve 3-4 sepet ütü gerçekten çok zevkli dimi huzur

valla aldıkalrımdan soğuyacaktım nerdeyse
dediğin gibi zaten sıcaklıyorsun ütü ısısı da üstüne biber yani
oturma kısmını hiç anlatmayayım
cidden bırakmayın son aya sakınnnnnnnnnnnn

yok paniklerim heralde o zaman
valla alması güzeldi de ütü zormuş
ben de yavaş yavaş ütülüyorum
gerçi hızlı yapacak gücüm yok
az kaldı ama bakalım
seninle aynıyız son haftalara bıraktık
cebelleşiyoruz
evet ben halıları yıkamaya gönderdim cuma gelcek herşeyim son ana kaldı yani... bide küçük kıyafetler diye göze gelmiyo ama onları asıp ütülemek daha zor...

Heyyy maşallahhhh kızzz ben yuvarlana yuvarlana dolanırım herhalde evin içinde 38 lerde bi de doğuma 2-3 hafta kala izine çıkayım diyodum ama öle olamıcak sanırsamm

İlknurum sanırım herkesin hamişliği bir olmuyor bende sendenim şimdiden çabuk yoruluyorum annem sen göbüşün büyüyünce napcan bilmiyorum diyo şimdiden geceleri kendimi yatağa zor atıyorum of karnım gerildi off patlıcam sanırım diye herkesi bunaltıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…