Demekki şuan rahat rahat diyebilirisin yandım diye çünkü artık gerçekten 9 aylıksın
ya o şubat ayı benim bittiğim ay arkadaş yaa.. hediye almaktan imanım gevredi...
2 şubat kocam
4 şubat annem
14 şubat sevgililer günü
20 şubat kardeşim
21 şubat teyzem
23 şubat rahmetli babacığımındı
26 şubatta evlat gibi yeğenim
allahtan 28 gün
Ayy ben o günler için çok sabırsızlanıyorum onları ütülemek çok zevkli olur
yanıp yanıp soyunursan böyle grip olursun işte. nası çıkartcam bu cocuğu acaba normal doğum olursa nefes lazım... sezeryana narkoz veriyolar burnum tıkalı... tezeği yedim yani
Umutegemm senin bbebişin cinsiyeti belli oldumu
allahım allahım leyla bunlar yaaa
koca bir göbek hal kalmamış heryeri ağrıyan bir kadın tıkalı bir burun ve 3-4 sepet ütü gerçekten çok zevkli dimi huzur
Özlem ben yağlanmaya devam ediyorumİnşallah 6 ay sonra göbeğimde bir canavar görüntüsü oluşmaz
sen bir de son haftalara gel de gör bacım değil totonu kolunu bile kaldıramıcaksın. ben her şeyimi son günlere bıraktım bak kıçım çıkıyo yapıcam diye. yavaş yavaş hazırlıklarını bitir...
Huzurummmmmmama buna koptum artık
ikili test yapılırken dr %90 erkek dedi canım3 hafta sonra gittiğimde daha net belli olur sanırım
evet benim kızımın 3 boyutlu resmini verdiler bize televizyonumun üstünde duruyo dayımın ödü kopmuştu
Anneme diyorum ki odası alınacak sen alıver battaniye alınacak sen alıverr sen yapıverr sen gidip bakıverrne üşengeçsin diyorr oldu olcak ben doğurayım sen yatt kızım diyorr ayy ne iyi olurduu diyorumm
valla fotoları çok tatlı çok tatlı diye
yakınlarıma gösteriyordum
önceleri anlamadım milletin gözlerini neden o kadar çok açtığını
ama sonradan anladım
bir bana güzel geliyor
ooo sen çok erken pes etmişsin ben 38 haftalık hamileyim hala kendim araba kullanıp heryere gidiyorum
valla fotoları çok tatlı çok tatlı diye
yakınlarıma gösteriyordum
önceleri anlamadım milletin gözlerini neden o kadar çok açtığını
ama sonradan anladım
bir bana güzel geliyor
ooo sen çok erken pes etmişsin ben 38 haftalık hamileyim hala kendim araba kullanıp heryere gidiyorum
3 gündür böyleyim şimdi bide eşyalarını yıkadık zillinin asacak yetişmedi koltukların üstüne de serdim de kim ütülicek
Heyyy maşallahhhh kızzz ben yuvarlana yuvarlana dolanırım herhalde evin içinde 38 lerde bi de doğuma 2-3 hafta kala izine çıkayım diyodum ama öle olamıcak sanırsamm
allahım allahım leyla bunlar yaaa
koca bir göbek hal kalmamış heryeri ağrıyan bir kadın tıkalı bir burun ve 3-4 sepet ütü gerçekten çok zevkli dimi huzur
yok paniklerim heralde o zamanHiç aklıma gelmemişti evet sanırım birtek bize farklı görünüyor.bende ultrasonda görünce eve gelip anlata anlata bitiremiyorum ultrason fotolarına bakıyorum babam diyor burada hiçbişey görünmüyorki
Oyy kuzum sen bu gidişle doğumada arabayı kullanrak gidersin.Bizim bir tanıdık evde tekmiş sancıları bşlamış binmiş arabasına kendi sürerek gitmiş hastaneye ben doğuruyorum demiş anlatınca çok ilginç gemişti
evet ben halıları yıkamaya gönderdim cuma gelcek herşeyim son ana kaldı yani... bide küçük kıyafetler diye göze gelmiyo ama onları asıp ütülemek daha zor...valla alması güzeldi de ütü zormuş
ben de yavaş yavaş ütülüyorum
gerçi hızlı yapacak gücüm yok
az kaldı ama bakalım
seninle aynıyız son haftalara bıraktık
cebelleşiyoruz
Heyyy maşallahhhh kızzz ben yuvarlana yuvarlana dolanırım herhalde evin içinde 38 lerde bi de doğuma 2-3 hafta kala izine çıkayım diyodum ama öle olamıcak sanırsamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?