Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben o işleri anneme yaptırırım sanırım.
Zaten anneme yerleştik eşimle annemde kalıyorum bebeişin kırkı çıkana kadar burada kalıcaz.

bana akıl verin kızımın adı elif beste olucak inşallah..
elifi kimliğe yazdırmasakda kulağına okutmak istiyorum...
herkes iki isim olmasın diye kıçını yırtıyo..
naapsam:44:

selam kızlar şimdi bir konu var onu okuyorum birçok arkadaşla ters düştük onlarmı haklı yoksa ben çokmu safım anlamdım beni takip edip bir bakın bakalım konuyaa:26::26::26:

Aynenn karnımm gerildii diyorumm off diyorumm pofff diyorumm annemde şimdiden başladın söylenmeye diyorr halbusemm öle kötü geçmedi hamişliğim tek derdim yorgunluk bitkinlik uykusuzlukk

HuzurummmmmmHoşgeldin.

Doğru şimdi yazınca hatırladım yazmıştın.Benimde kızım olacak ama ikili test yapılmadı bizim ultrasona göre kız dedi dr. 9 ekimde netleşecek desede bence net

hoşbulduk canım
bütün gün buradaydım aslında
hem iş yaptım hem okudum
şimdi koca gelmeden banyoya gireyim de
adam iyice vazgeçmesin benden

Canım bence iki ismi olsun kulağına okunsun ama kimliğe yazdırmasanda olur elif ismi çok güzel ama ben koyamıyorum eşimin ailesinin tarafında var elif ismi olan kişinin annesi çok kendini beğenmiş bir kadın aynı ismi koysam beni sinir eder kesin.

Özlemim iki isim koymak sünnet diye duydum ama bnu konularda net bir bilgim yok yinede kulağına iki isim okutmaktan zarar gelmez.

ya şimdi benim süt sağıp saklamakla ilgili kafamda sorular oluştu
diyelim bi sağmada 80 ml süt çıktı onu dolaba koydum
bi kaç saat sonra bi daha sağdım bi o kadar daha çıktı
ikisini birleştirip buzluğa koyabilirmiyim
yoksa ayrı ayrı mı koymak gerekir :44::44:

Özlemim iki isim koymak sünnet diye duydum ama bnu konularda net bir bilgim yok yinede kulağına iki isim okutmaktan zarar gelmez.

ya zaten asıl ismi beste böyle hitap edicez ama beste kuranda geçmiyo en azınadn kuranda geçen bi isim göbek adı olsun kulağına okunsun istedim

Bende hep etrafdan duyuyorum amann iki isim koymayın diye ama iki ismi olanlarda çok fazla var.Beste ve eliff ikiside ayrı ayrı ve tek tek çok güzel isimler bence sen ve eşinin gönlünden nasıl geçiyosa öle koy senin bebeğin bu söylenmeye başladı mı adı ikisi bir söylenince herkes alışıyo zamanla ayrılmıyo isimler

öyle iki ismin birlikte söylenmesi hiç hoşuma gitmiyo ama kulağına okunan göbek adı en azından kuranda geçen bi isim olsun dedim. öyle ecrin ebrar falan yeni türeyen isimleride sevmiyorum ben en güzeli elif

off yoruldum ev işinden nefret ediyorum yemek yapmaktan bıktım kocam aradı geç gelicek balık işi yattı yaparım kendime bi makarna yeter bana hatta buzuktan domates çıkartırım ben o domatesleri kışa kadar bitiririm Gamze duymasın

dışardan dürüm söyle 8 lira... yat aşşağı

Kızlar bende kızıma şimdiden isim koymak ve alışmak istiyorum banada yardımcı olun güzel bir isim seçelim kuranda geçen bir isim yada anlamı güzel bir isim olsun istiyorum ama kuranda geçiyor diye manasız bir isimde koymak istemiyorum anlamı yanlış bilinen isimler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…