evet aynen bende annemin bilgisayarında masa üstü yapmıştık kadın bilgisayı açınca korkudan hıçkırık tuttuğunda anladım
valla aldıkalrımdan soğuyacaktım nerdeyse
dediğin gibi zaten sıcaklıyorsun ütü ısısı da üstüne biber yani
oturma kısmını hiç anlatmayayım
cidden bırakmayın son aya sakınnnnnnnnnnnn
İlknurum sanırım herkesin hamişliği bir olmuyor bende sendenim şimdiden çabuk yoruluyorum annem sen göbüşün büyüyünce napcan bilmiyorum diyo şimdiden geceleri kendimi yatağa zor atıyorum of karnım gerildi off patlıcam sanırım diye herkesi bunaltıyorum.
ay doğuracam koptummmmmm
HuzurummmmmmHoşgeldin.
Doğru şimdi yazınca hatırladım yazmıştın.Benimde kızım olacak ama ikili test yapılmadı bizim ultrasona göre kız dedi dr. 9 ekimde netleşecek desede bence net
bana akıl verin kızımın adı elif beste olucak inşallah..
elifi kimliğe yazdırmasakda kulağına okutmak istiyorum...
herkes iki isim olmasın diye kıçını yırtıyo..
naapsam:44:
hoşbulduk canım
bütün gün buradaydım aslında
hem iş yaptım hem okudum
şimdi koca gelmeden banyoya gireyim de
adam iyice vazgeçmesin benden
dur len benim yüzümden doğurma bana benzerse görürsün
ay sana benzese daha ne
garanti diyosan doğururum valla
Özlemim iki isim koymak sünnet diye duydum ama bnu konularda net bir bilgim yok yinede kulağına iki isim okutmaktan zarar gelmez.
bana akıl verin kızımın adı elif beste olucak inşallah..
elifi kimliğe yazdırmasakda kulağına okutmak istiyorum...
herkes iki isim olmasın diye kıçını yırtıyo..
naapsam:44:
Bende hep etrafdan duyuyorum amann iki isim koymayın diye ama iki ismi olanlarda çok fazla var.Beste ve eliff ikiside ayrı ayrı ve tek tek çok güzel isimler bence sen ve eşinin gönlünden nasıl geçiyosa öle koy senin bebeğin bu söylenmeye başladı mı adı ikisi bir söylenince herkes alışıyo zamanla ayrılmıyo isimler
off yoruldum ev işinden nefret ediyorum yemek yapmaktan bıktım kocam aradı geç gelicek balık işi yattı yaparım kendime bi makarna yeter bana hatta buzuktan domates çıkartırım ben o domatesleri kışa kadar bitiririm Gamze duymasın
he yaa ama ne söylüceğimi hiç yazmıyım buraya kızın fena tekmelerdışardan dürüm söyle 8 lira... yat aşşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?