Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ahhhh ahhh bı gelın fotosu olsaydıda doyaaaaa doyaaaaa bakaydmmmmm

ciddi olamazsın
açık saçık şeylere bakıyo sandım bende..
gerçi o da fena bişey de,chat yapmak beter ama..
yazık karısına bak görüyo musun..

yaa beter cnm hiç sorma yazık gerçekten kaynanama
bir bilse ah bilse ama söylemem tabi karthoroz işte

slm kızlarr öldüm bttim bugun ama hallettk çogu işi tapu elektrik abonesi ıvır zıbır ve aldk evi nasipse bayramdan sonra da taşnma işleri bakalm...

neyy chat mi yapıyor ablamında iş yerinde şirketin ceo su var
55-60 yaş arası fln internetten kızlarla yazışıyormuş
kız görsen adam tv lere fln çıkıyor ciddi ciddi bişeyler anlatıyor
benim aklıma yaptıkları geliyo bide üni.de kızı var biz onla aynı bölümdeydik muhabbetimiz flnda olmuştu
dışardan baksan saygıdeğer bi adam dersin nette ne cevizler kırıyormuş

ben olsam soylerdım
kocam bı kere annesını kızdırcak aklı sıra sen yokken babam bana cıcıanne buldu dedı kaynana ne dese begenırsın ben unumu eledım elegımı astım helal olsun kocama sonrada senıde gorecem dedı o oyle dedı ya bende altta kalırmıyım ben hamıleyım zaten kocam alsın bıtane obur odayı onlara yaparım yasarız dedım ben kudurcagıma o kudurdu cıddımısın dedı aynen surat bu eveeeeeeet dedım

....

ben olsam soylerdım
kocam bı kere annesını kızdırcak aklı sıra sen yokken babam bana cıcıanne buldu dedı kaynana ne dese begenırsın ben unumu eledım elegımı astım helal olsun kocama sonrada senıde gorecem dedı o oyle dedı ya bende altta kalırmıyım ben hamıleyım zaten kocam alsın bıtane obur odayı onlara yaparım yasarız dedım ben kudurcagıma o kudurdu cıddımısın dedı aynen surat bu eveeeeeeet dedım

vay karthorozlar vaaayyyy

yemeği yaptım çok şükür
bak oğlum bu soğan bu patates diye diye bi bezelye yapabildim ama kocanın gelmeye niyeti yok heralde, hala çıkmamış yola, ve ben hala kocamı telefondaki programdan takip ediyorum

ne programı o ferda????:26:

Kızlar sımdı ben soslu sote yaptım kendım uydurmasyon patates puresı garnıturlu pırınc pılavı corba salata vs yapsam mı kı yanına ne dersınız

gamze sen bana gündüz bir şey sorcakmışın geçmişte yazıyordu aklıma geldi
haydi sor sor

bu gece muhteşemin gecesi
firuze kurusu için saydırıyorum hep,ama en çok sülümana
sora hatçegil,mahigil,gülfemgil,ipraamgil

eşyaları yerleştirme kısmına gelince
sanki aldıklarım az gözüktü gözüme
oysaki liste yapmıştım
poffffffff

özellikle doğum çantası hazırlarken
yine bir sürü eksik tespit ettim
kocam kalpten gidecek söyleyince
bebişli ve kocasız olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…