Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

uykucu ve interneti sorunlu gebe geldiii açılınnnnnnnnmalum kociş istanbulda iş için bende annemde kalıyorum..annemin neti yok yan komşusununkinden giriyorum ama sıkıntılı oluyor kızlar...geçmişi fazla okuyamadım genel olrak herkes iyidir işşallah

ayyy içime fenalık geldi bir tulumu 20 dakkada ütüledim... en sonunda topladım bavula anneme götürdüm (aynı sitedeyiz) 1 saatte bitirdi atom karınca yaa

cuma veya cumarteside yengemler teyzemler falan gelip beste hanımın çeyizini sericeklermiş ben evlenirken istememişim ama torununa yapıcakmış

bana çaktırmıyo ama bana da bi çanta hazırlamış içinde gecelik sabahlık makyaj takımı var....

annem yaaa tonton kaplumbağam benim

slm kızlar ben aranıza yenı katılıyorum 27 haftalık hamıleyım bende ama sımdıye kadar ıyı gıden hamılelıgımde bı sorun cıktı bebegımın karın capı 2 hafta gerıden gelıomus ve bu benı cok korkuttu doktorum önleyebılecgmızı soyledı ama yınede endıselenıorum aranıza böyle sıkıntılar yasamıs olanlar varsa lutfen cvp yazsın coraspın kullanmaya basladık bebek kan yoluyla daha cabuk beslensın dıye umarım hersey yoluna gırer(

yemeğe nohut çekmişti canım
Düdüklü tencereye koydum pişti kapattım ocağı bekledim biraz havası çıksın diye azıcık açtım valfini masanın başına gittim pandispanyaya bakıyodum veee bomm!! Patladı tencere askılı tişört vardı üzerimde sırtıma geldi komple duşa koştum hemen girdim kıyafetlerle
Bütün mutfak et ve nohut oldu
Acayip korktum ama hala başım ağrıyo sırtımda küçük bi yanık var
Annemle kardeşim temizledi mutfağı 1.5 saatte

cok gecmis olsun ya
neyseki sen yanindayken birsey olmamis korkulu ruyamdir benim de duduklu tencere
gecer insallah sirtindaki yanik kisa zamanda, gecmis olsun tekrar

günaydın arkadaşlar benım 4. aşılamayı oldum bugun9. günüm ama 6. günüm de sabah kalktıgımda kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedı acaba neden olabılır hiç şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı neden olabılır bılgısı olan varmı

gecmiş olsun canım Allah korumuş yüzüne gelmemiş iyi ki..

ama düdügünü neden acıyosun ki patlar tabiii
bırakıcaksın kendi cıksın..
gerci gectiğimiz günlerde acelem vardı bende öyle acmıştım düdügü ama patlamadı cok şükür.
demekki acele etmemek lazım..

canım hayırlı ugurlu olsun aşılmana...
4. kere aşılama yapılıyor mu?
kaç hakkın var ben 3 diye biliyordum...
belki yerleşiyodur canım

aman dikkat et kendine
yat bol bol hiç bişi yapma :))))

canım hayırlı ugurlu olsun aşılmana...
4. kere aşılama yapılıyor mu?
kaç hakkın var ben 3 diye biliyordum...
belki yerleşiyodur canım

aman dikkat et kendine
yat bol bol hiç bişi yapma :))))

saol canım inş öyledir ben klomenle oldu hepsı daha igneyle ıkı hakkım daha var onuda tüpe geçmek için mecbur yapılıyor devlet ödemesi için inş onlar gerek kalmaz

saol canım inş öyledir ben klomenle oldu hepsı daha igneyle ıkı hakkım daha var onuda tüpe geçmek için mecbur yapılıyor devlet ödemesi için inş onlar gerek kalmaz

anlamadım nasıl klomenle aşılama yapıldı?
bende düşündm aşılamayı ama daha gitmedik valla pek de içimen gelmiyo üf yaa
ne uyuz şeyler...

anlamadım nasıl klomenle aşılama yapıldı?
bende düşündm aşılamayı ama daha gitmedik valla pek de içimen gelmiyo üf yaa
ne uyuz şeyler...

yani canım yumurtalar klomenle gelişiyor 19-20 cm ulasınca çatlama ignesi veriyor 2 gün sonrada aşılama yapılıyor pco olanlarda yumuta gelişmedigi için devamlı igne vuruluyor benım geiştigi için klomenle yapıldı bende başlarken öyle diyordum ama başlayınca bırde devlete yapınca dr hiç ara vermeden art arda yapıyor ıkız bıle olanlar vardın hast sende yaptır dene bance allahım belkı öyle gönderek melegini ugraşmadan birşey olmuyor canım

çok geçmiş olsun canım neyseki ucuz atlaşmışsın
bizimde bir yakınımızın başına geldi o yüzden korkuyordum kullanmaya
sonra birinden öğrendim bende bunu düdüklünün havasını almadan önce soğuk suyun altına tutun diye bende artık hep öyle yapıyorumçok şükür birşeycikte olmadı şimdiye kadar

ocağı kapatıp bekledim ben biraz kendi kendine hava çıkması durmuştu her zaman yaptığım şey neyse valla ucuz kurtardım
denizle beraber gitmiştik bi de ocağı kapatmaya o sırada bişi olmadı allahtan :26:

günaydın bu arada herkese
ferda noldu sünnet?

abooo didoş yüreğim ağzıma geldi hee
bununla geçmiş olsun
neyseki deniz mutfakta değilmiş
kuzey bensiz durmadığından yemek yaparken yanıma alıyorum ben
ödüm koptu şimdi
ben zaten çok tırsarım düdüklüden o yüzden clipso aldım o patlamazmış
o da normal tencere gibi gıy gıy 3 saatte pişiriyo

neyse günaydın herkese
yorgunum başım çatlıyo
kuzey çok sık uyanıyor artık geceleri
ve sünnete son 6buçuk saat :18:

Kızlar ben geldim
Ay Didem verilmiş sadakan varmış Allah korumuş geçmiş olsun canım iyiki Deniz yanında değilmiş
Ferdacım canım hiç korkma bebeğinede yansımasın demesi kolay gerçi inşallah çabucak hemencik azıcık ucudan kurtulucaksınız tm erkek oluyor paşa

hayırlı olsun canım bugün kuzey bebeğin erkekliğe adım attı gün olacakresim çekmeyi unutmayın gerçi seni o an düşünmek bile istemiyorum sanırım ben oğluşum sünnet olurken giremem yanına

hayırlı olsun canım bugün kuzey bebeğin erkekliğe adım attı gün olacakresim çekmeyi unutmayın gerçi seni o an düşünmek bile istemiyorum sanırım ben oğluşum sünnet olurken giremem yanına

canım ben de giremem diyodum ama girecem
oğlum beni görmezse mutsuz olur daha çok ağlar
bakmıcam ama oğlumla oyun oynıcam işlem sırasında
inşallah çok ağlamaz

Gunaydınnnn
dıdem gecmıs olsun ben dudukluyu once muslugun altına tutuyorum oyle acıyorum dıkkat et allah korusun bende ruzgarı alıpta yapıyorum allah korusun

ferdaaaa kuzey erkek oluyorrr sırada kalanlara gelıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…