Kızlar sımdı ben soslu sote yaptım kendım uydurmasyon patates puresı garnıturlu pırınc pılavı corba salata vs yapsam mı kı yanına ne dersınız
a aaaaa bende isterimmmmmm:2:
detay ver bakiim.. hangi tel? yüklenebilir bi program mı vs vs
bencede ya deetayyyy kocamın kı N97 benım tlf C3 nokıa olur mu onlara
bi pilav yap yeter gamzuşum bence,bi de yoğurt çıkar tamamdır..
canının kıymetini bil birazcık
i phone da var sadece sankim :44:
Hılal ızmırde h&m var demısın sen nerde o bu karılar bebelerıne almıslar ben catladım burda
meggılımmmm dort gozlen beklıyorum cansu dere ama yaaa haksızmıyım yaaaaa
ay pon mu alalım yanı sımdı kocayı gozlucez dıye
a aaaaa bende isterimmmmmm:2:
detay ver bakiim.. hangi tel? yüklenebilir bi program mı vs vs
kızlar belki vardır bilmiyorum, internetten bakın bakalım telefonumu bul vs diye bişey var mıbencede ya deetayyyy kocamın kı N97 benım tlf C3 nokıa olur mu onlara
seninki en temizibiz telsiz kullanıyoruz..telsiz ama bas-konuş değil,eller serbest deniyo.. yani ortam sesi de duyuluyo.. basmadan konuşuluyo..
iş yeriyle ev arası 30 saniye ama
gitmediğim zamanlarda dinliyorum ne oluyo bitiyo orda..
Sabah 6 da mesaiye başladık durmadan emdi.Çok da uyumadı hep bölük pörçük uyudu.6:30 da babası geldi çocuk anında uyudu.Adam sen çocuk bakamıyorsun diyorNe yapacam ya nasıl düzene sokacam bu çocuğu
sen onu degılde o senı dzene sokar yakında
saolll cnmmm huzurumm aminnn inş kutu gibi 2 artı 1 pırıl pırıl bi ev ciciler de alcz anneme sonra da bebişi beklicz gelsn die brlktehayırlı uğurlu olsun canım
güzel günler geçirin içinde
saollllllll cnmmmmmmmm megimmmmmmmmm bnmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbak huzur yazınca hatırladım
duygucum evi aldık falan yazmıştı bişey yazmadım ya
duygum,güle güle sağlıklı mutlu günlerde otursunlar inşallah yeni evlerinde kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?