Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

açlıktan ölmeme az kaldı ne yicem ben yaa buzluktan bişey çıkartıcam yine sözde kışlıktı onlar Gazmze duymasın valla

Pericim nasılsın, irtibata geçemedik benim yüzümden.Ben gün boyu doğuyla uğraşıyorum en erken 9 da işim bitiyor.O zaman da geç oluyor diye aramıyorum.Sen neler yapıyorsun

O pembee çoraba bayıldımm ortadakii bende çorap aldımm ama annemde çekipp koyarım bende çok şekerlerrr yaaa güle güle giysinn o minikkk ayacığınaa

Pericim nasılsın, irtibata geçemedik benim yüzümden.Ben gün boyu doğuyla uğraşıyorum en erken 9 da işim bitiyor.O zaman da geç oluyor diye aramıyorum.Sen neler yapıyorsun
Memeci oğlun rahat bırakmıyor aldım haberini tatlım iyiyim ben ne olsun sen neler yapıyorsun oğlunla valla karşılaşmak için uğraştım hep bi denk gelemedik hala aklımda yakışıklı meleğin memeci sıpa canına okuyor galiba

Valla ben hep evdeyim, kaşlarım gözlerimi kapatıyor o durumdayım yani.Şuan bile emiyor tek elle yazıyorum.Yatağına koyuyorum ingaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaptın mı helvayı

yaptım yedik bilemsaol canım tarifiin ben tabii azaltıp yaptım 2 kişilik
tarifin en can alıcı yanı kolun kopana kadar kavurmaktı eşimede söyledim çok güldü

Lovely onlar şekerlememi çorapmı yaaa bebikin giyince tam bir şeker jelatini olucak inşallah

Valla ben hep evdeyim, kaşlarım gözlerimi kapatıyor o durumdayım yani.Şuan bile emiyor tek elle yazıyorum.Yatağına koyuyorum ingaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok kucağa alıştırdın bu çocuğu diyorlar mı
eşşek baktırıyor kendine
canım gel buyur bekliyorum bak buluşup ister sen gel ben seni karşılıyım indiğin yerden ister eşie sabahtan işe giderken bıraksın ben evde akşama kadar yalnızım oğlunada sanada gül gibi bakarım bigün dinlenirsin hem istersen yardım ederim çarşıdaki işlerini halledersin hem sana değişiklik olur hem ben bebek severimmm

Hıhooooyyyytttttt ben geldım
elıssss ı ıb..yı memeden ındırmenın tek yolu emzıkkkkk sekerlı suya batır azcık ver agzına

perı duydummmmmm her bıseyııı

bıbloooo senın kız benım ruzgarın kopyası

lovelyy coraplara bayıldım saglıkla gıysın amaaaaaaaaa ya son anda erkek derse dr

ılknurrrr ruzgar estı benı devırdı sızede ugramasın

Sağol canımmmm onuda düşündüm haftaya kesinleşecek dr. erkek derse zaten fazla bişi almadım kızı olacak olan bir yakınım var onun hediyesini şimdiden almış olurum.

Becede çopartan çok şekerlemete benziyor heleki içine ayaklarda girince tam yemelik olacak.

taze fasulye ve domates çıkarttım :26:
Şu Doğuda Elis i bırakmıyor yine gitti galiba

Gamze eşime kalsa dr. erkek dese zaten zevkle kız bebeiş cicilerini gözden çıkartıp erkek için zevkle alışverişe çıkar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…