açlıktan ölmeme az kaldı ne yicem ben yaa buzluktan bişey çıkartıcam yine sözde kışlıktı onlar Gazmze duymasın valla
sağlıkla giysin kızın inşallah, çok güzeller
kızımın gönlü kayarsa veririrm tabiküne
O pembee çoraba bayıldımm ortadakii bende çorap aldımm ama annemde çekipp koyarım bende çok şekerlerrr yaaa güle güle giysinn o minikkk ayacığınaa
Memeci oğlun rahat bırakmıyor aldım haberini tatlım iyiyim ben ne olsun sen neler yapıyorsun oğlunla valla karşılaşmak için uğraştım hep bi denk gelemedik hala aklımda yakışıklı meleğinPericim nasılsın, irtibata geçemedik benim yüzümden.Ben gün boyu doğuyla uğraşıyorum en erken 9 da işim bitiyor.O zaman da geç oluyor diye aramıyorum.Sen neler yapıyorsun
açlıktan ölmeme az kaldı ne yicem ben yaa buzluktan bişey çıkartıcam yine sözde kışlıktı onlar Gazmze duymasın valla
Memeci oğlun rahat bırakmıyor aldım haberini tatlım iyiyim ben ne olsun sen neler yapıyorsun oğlunla valla karşılaşmak için uğraştım hep bi denk gelemedik hala aklımda yakışıklı meleğinmemeci sıpa canına okuyor galiba
o ayaklarla seni depikleyip uyutmasın
doğru söylüyorsun cnm
devir değişti artık
biz erkek bakmaya çıkarız yakında kızlarımıza
yaptın mı helvayı
çok kucağa alıştırdın bu çocuğu diyorlar mıValla ben hep evdeyim, kaşlarım gözlerimi kapatıyor o durumdayım yani.Şuan bile emiyor tek elle yazıyorum.Yatağına koyuyorum ingaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hıhooooyyyytttttt ben geldım
elıssss ı ıb..yı memeden ındırmenın tek yolu emzıkkkkk sekerlı suya batır azcık ver agzına
perı duydummmmmm her bıseyııı
bıbloooo senın kız benım ruzgarın kopyası
lovelyy coraplara bayıldım saglıkla gıysın amaaaaaaaaa ya son anda erkek derse dr
ılknurrrr ruzgar estı benı devırdı sızede ugramasın
yaptım yedik bilemsaol canım tarifiin ben tabii azaltıp yaptım 2 kişilik
tarifin en can alıcı yanı kolun kopana kadar kavurmaktı eşimede söyledim çok güldü
Lovely onlar şekerlememi çorapmı yaaa bebikin giyince tam bir şeker jelatini olucak inşallah
taze fasulye ve domates çıkarttım :26:Hıhooooyyyytttttt ben geldım
elıssss ı ıb..yı memeden ındırmenın tek yolu emzıkkkkk sekerlı suya batır azcık ver agzına
perı duydummmmmm her bıseyııı
bıbloooo senın kız benım ruzgarın kopyası
lovelyy coraplara bayıldım saglıkla gıysın amaaaaaaaaa ya son anda erkek derse dr
ılknurrrr ruzgar estı benı devırdı sızede ugramasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?