Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:26: herşeyin hayırlısı hatırlattığım için özür dilerim
Akıllı Rüzgarım tontoşummmyakında yapar canım söyliyim
sabah uyandık eşim diyorki aşkım Doruk un altını açtın mı sabah Bade okula kaçta gidicek aaa nerde bu çocuklar pardon dedim içerde uyuyorlarya daha bebekler diyor aynı odadalar diyor uçuyoruz biz ailecek

Slmm kızlarr ayy didemm büyük olay atlatmışşsın geçmiş olsun bende hep korkarım o düdüdklüden ama işten eve gelince yarım saatte yemek hazır olduğu için mecburen kullanıyorum napimm gamzeeeee bi rüzgarrr estirrrr gözümüz gönlümüz açılsınnn ferdaaaaa inş. sağ salim geçer sünnetinizzzz korktuğun gibi olmaz inş erkekk olacakk desenee artık

slm arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 gündür bende bir sancı var yemekte yiyemiyorum az biraz diyorum hemen karnım sancıyor .... ağrı değil bildğimiz sancı şeklinde pek evham yapmamaya çalışıyorum ama yinede korkuyorum gaz sancısımı başka birşey mi anlayamadım ... bu durumda olan veya bilen var mı ne yapmalıyım .. bu arada dr haftaya randevum var o yüzden bekliyorum....

patladım evde dışarı çıkasımda yok
alışveriş yapmak lazım zor geliyo
kızım uyuyo öfffffff
bi de süt mevzusuna çok taktım kafayı nolcak böyle bilmem

Bende de oluyor merak etme otururken falan çok oluyor gaz sancı diyorum benimki o çünkü tuvalate çıkmadığım günlerde daha da yoğun oluyo hatta alttan alttan sancıyor böle ama seninki tabi ne bilemem yine dra sor sen

Bence haftayı bekleme bir hafta erken git kontrole hem şikayetlerinide söylersin dr. a sancı şeklindeyse ihmal etme bence

Didem düdüklü nasıl patladı geçmiş olsun bende kullanıyorum eski model düdüklü korktum şimdi havasını almadanmı kapağını açtın?

Bence haftayı bekleme bir hafta erken git kontrole hem şikayetlerinide söylersin dr. a sancı şeklindeyse ihmal etme bence

bilmiyorum ya tecrübesizlikte var zaten... korkuyorum bi de dr gitmeye kötü birşey söylerse diye sadece normal mi hiç başına gelen var mı onu merak ettim açıkçası boşuna evham yapmayım dedim

Kızlar kızıma çok cici çoraplar geldi hediye ama resim ekleyemiyorum eşim gelsin onun telefonundan çekip eklicem

bilmiyorum ya tecrübesizlikte var zaten... korkuyorum bi de dr gitmeye kötü birşey söylerse diye sadece normal mi hiç başına gelen var mı onu merak ettim açıkçası boşuna evham yapmayım dedim

Ben henüz ilk aylardayım o yüzden bilemiyorum normalmi ama sancı diyorsun hafifse normaldir ama şiddetliyse git bence dr. a

slmmmm
ne zamandr giremedim hatunlar
ilk zamanlarda gelmedi misafirlerim yeni doğum yaptığım için
şimdi geliyorlar artık
yoğunum yani
kızım bugün 1 aylık oldu
akşam üstü aşıya gideceğiz

İyiyimm şekerimm mersüüü eklede görelimm o cici bici çoraplarıı

Sancı bende de var ama ben evhamlı değilim pek galiba hamile kaldığımdan beri herşey olabilir yapabilir bebek var içerde normalde diyorum hep dr bile ne kadar sakinsiniz ilknur hanım diyorr heee sakin değilim ammaa hamileliğin getirdiği bi hormonsal deişim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…