- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
:26: herşeyin hayırlısı hatırlattığım için özür dilerimtek olsun saglıklı olsun canım ruzgardan oncesı dogal yoldan ıkızdı de benım tutuldum
kız emzıge gıtmıyo kı kafayı dıkıyo emzıge bakıyo bakıyo agzını acıp tam ustune denk getırmeye calısıyo ama hala yakalayabılmıs degıl kendını uyanık sanıyo
evde aggu isyanı çıktı resmen
slm arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 gündür bende bir sancı var yemekte yiyemiyorum az biraz diyorum hemen karnım sancıyor .... ağrı değil bildğimiz sancı şeklinde pek evham yapmamaya çalışıyorum ama yinede korkuyorum gaz sancısımı başka birşey mi anlayamadım ... bu durumda olan veya bilen var mı ne yapmalıyım .. bu arada dr haftaya randevum var o yüzden bekliyorum....
slm arkadaşlar ben 5 aylık hamileyim 2 gündür bende bir sancı var yemekte yiyemiyorum az biraz diyorum hemen karnım sancıyor .... ağrı değil bildğimiz sancı şeklinde pek evham yapmamaya çalışıyorum ama yinede korkuyorum gaz sancısımı başka birşey mi anlayamadım ... bu durumda olan veya bilen var mı ne yapmalıyım .. bu arada dr haftaya randevum var o yüzden bekliyorum....
Merhabaa lovelyyy hoşgeldünnnn
Bence haftayı bekleme bir hafta erken git kontrole hem şikayetlerinide söylersin dr. a sancı şeklindeyse ihmal etme bence
bilmiyorum ya tecrübesizlikte var zaten... korkuyorum bi de dr gitmeye kötü birşey söylerse diye sadece normal mi hiç başına gelen var mı onu merak ettim açıkçası boşuna evham yapmayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?